Kao što Casemiro nije dobio ?Lillard je napisao/la:I ne bio pogubljen koliko igra. Mladom igraču trebaju minute da napreduje, a kod Carla Sanches to neće dobit.Monolog je napisao/la:A prije toga je sam namjestio skoro gol šansu za Hoffenheim i to onim užasnim pasom na 20 metara od svog gola. Lik je totalno pogubljen.thulkazal je napisao/la:Sanchesov gol... Par koraka hodanja i Kramarić već na šutu. Za sad užasna partija...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nadam se da Vidal nikad više neće igrati ovu poziciju. Trkač i razbijač dole u masi igrača među linijama nema šta da traži.
Real Madrid osim Casemira nema i nije imao defanzivnog veznjaka. U Bayernu imaš dosta konkurencije Sanchesu. Pa upravo je Real uništio nedostatak rotacije u pohodu na 2 lige koje su popušili. Samo što ovdje nema konkurencije drugog kluba, pa može jahat 13-14 igrača čitavu sezonu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Aha, nisam tako dobro upoznat sa čitavom situacijom oko Carla/Casemira/Real-a te odlaska/dolaska igrača i Zidana... Znam da je otišao u Porto sezonu a izgleda da i ovom ne bi bilo loše na sezonu u Benfiku pa onda ga vratiti.Lillard je napisao/la:Real Madrid osim Casemira nema i nije imao defanzivnog veznjaka. U Bayernu imaš dosta konkurencije Sanchesu. Pa upravo je Real uništio nedostatak rotacije u pohodu na 2 lige koje su popušili. Samo što ovdje nema konkurencije drugog kluba, pa može jahat 13-14 igrača čitavu sezonu.
Pa zar taj nedostatak konkurencije ne bi trebao isto da znači i više rotacije, više vremena za mlađe igrače i više odmora za glavne igrače?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ovo bi Gomez lijevim mudom zabio 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sramota je sto je momak ovakvih fizickih predispozicija prehodao vise od pola poluvremena.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Najmladji je podero Najstarijeg. Znaci podero. Izbaciti Sanchesa. Ubaciti Kimmicha ili Lahma. Vidal ondje ne može igrati, mora se igrati bez desetke. Ići na krila.
Lahm, Neuer i Thiago su najkonstantniji i najbolji igrači Bayerna ove sezone u Lewandowskog, tako da ne iznenađuje ovo nikako. Mada siguran sam da će Bayern zabiti do kraja, s tim da ne garantujem za ovu odbranu ništa.
Sanches će 99% ići na posudbu nakon ove sezone, btw Hoffe igra odlično.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jbg, od pompezne najave pojedinih do totalnog fijaska. ne treba bayern dovoditi mlade strance.
ionako je mladom igraču teško uspjeti, ali ipak nijemac ima prednost ako se već odluče na talente i nedokazane igrače. razloga je više.
onako, partija je skroz loša, ovaj rezervni torvat skin'o dva sigurna gola, valjda se do kraja dokopamo boda i mirne luke.
ionako je mladom igraču teško uspjeti, ali ipak nijemac ima prednost ako se već odluče na talente i nedokazane igrače. razloga je više.
onako, partija je skroz loša, ovaj rezervni torvat skin'o dva sigurna gola, valjda se do kraja dokopamo boda i mirne luke.
Vom Jäger zum Gejagten
Nije da nam prvenstvo ovisi o ovoj utakmici, nek igraju mladici, dovoljan je i remi, samo bez povreda.
Ovaj Sule je novi kečer
Ovaj Sule je novi kečer
-
schickeria
- Kontakt:
Grozni smo,u utakmicu se uslo dekoncetrirano,demotivirano kao da se ide na plazu a ne kod ekipe koja igra uz nas najbolji balun u ligi
Tisucu netocnih dodavanja,kasni se u duelu,vidal i sanchez pogubljeni,rafinha predvodi broj netocnih dodavanja....coman je cisti tranzicijski igrac,na postavljenu obranu ne moze nista
Tisucu netocnih dodavanja,kasni se u duelu,vidal i sanchez pogubljeni,rafinha predvodi broj netocnih dodavanja....coman je cisti tranzicijski igrac,na postavljenu obranu ne moze nista
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sredina losa, nikakva.
Ni gore ni dole.
Nadam se Riberyju, da malo 'ozivimo'..
Nadam se Riberyju, da malo 'ozivimo'..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dva puta se ovo dešava, čitava struktura se urušila i to samo zbog jednog igrača (sreća da samo odmara). Onda Vidal mora dublje i tu gubiš igrača. Sanches nije sposoban držati loptu dvije sekunde. Isto igrač manje. Alonso se osjeća nesigurnije i pod većim pristiskom. Isto igrač manje. Bekovi nemaju kome dodati, dva igrača manje i Lewa nije dobio loptu, još jedan igrač manje.
Kaže komentator sa ES kao je Sule spor nakon što je pored njega prohujao Coman,vidi se da nije upoznat u trkaće sposobnosti francuskog Eustahija brzića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nekad davno sam ja pisao o ovome pa me napali pojedinci ovdjeschickeria je napisao/la:coman je cisti tranzicijski igrac,na postavljenu obranu ne moze nista
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U svim ovim statističkim nebitnim podacima, treba naći nešto poput kad je Robben zadnji put postigao gol kada je Rafinha igrao
Nikako ne leže jedan drugom.
Mi se žalimo na Renata a on ih ovamo šalje po ćevape uz aut liniju 
Kakav vam je Rudy večeras? 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sanchez ko da je drugi/novi igrač u drugom poluvremenu. Mladost-nestabilnost...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.