FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 21:26

Hoće l kakva izmjena kralju?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 apr 2017, 21:30

sljivo je napisao/la:Hoće l kakva izmjena kralju?
Čuo te Carlo, kaže da se izvinjava i da se neće ponoviti više :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 21:33

Ovo je najjača izmjena u zadnjih deset godina.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 apr 2017, 21:45

sljivo je napisao/la:Ovo je najjača izmjena u zadnjih deset godina.
Dobro koncipirana, u smislu da imaš Riberya i onda uvodiš još svježeg beka da opteretiš protivničku desnu stranu, međutim Bernat je u prvom kontaktu s loptom pokazao da će bit pojačanje za Hoffenheim.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 21:47

coelho41 je napisao/la: Dobro koncipirana, u smislu da imaš Riberya i onda uvodiš još svježeg beka da opteretiš protivničku desnu stranu, međutim Bernat je u prvom kontaktu s loptom pokazao da će bit pojačanje za Hoffenheim.
Dobro kocipirana tako da izbacis igraca koji je odmarao i to kad ubacis igraca s kojim znas igrati zmireci i umjesto igraca od kojeg si bolji jedno 50 puta.

Ko kaže nešto protiv Alonsa, bilo kad, taj mora da se zapita koliko zna o fudbalu i kakav je čovjek.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 apr 2017, 21:54

Ko kaže nešto protiv ove pobjede Hoffenheima nema pojma o fudbalu. Ovo je zasluženo sasvim, nisu se ni valjali, ni udarali, jednostavno su odigrali, svaka im čast. Ali opet mogli smo do zgoditka uz malo sreće.

Jako je čudno bilo u par navrata u prvom poluvremenu gledati utakmicu i prilike Hoffe a golman stoji u petercu i čeka, lijepi naš Neuer.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 apr 2017, 21:54

Aaaaaaaa Sule i Hummels :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 apr 2017, 21:55

Kako se ljudi raduju pobjedi :tokralju:
Zasluzena pobjeda Hoffe. Nagelsmann :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2017, 21:55

Odlično drugo poluvrijeme, nisu centra kako treba prešli.
Baumannu trebaju statuu napraviti. Na kraju zaslužena pobjeda Hoffenheima s obzirom da su izdržali sve napade. Svaka čast.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 21:59

Opralo ih je ovo drugo poluvrijeme koje je bilo bolje 50 puta od prvog, sa dosta šansi, borbenosti i kontrole i zbog toga nije tolika šteta što smo izgubili.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 apr 2017, 22:02

Cestitke Rafinhi, koji je odlicno oridinirao po desnoj strani, bio je prava podrska Robbenu, s te strane smo bili najopasniji.

Nek se svercer i krimos zapitaju, da li treba novi bek, ili ce se to krpiti, raznim ublehama kao ovaj gore navedeni.
Uvreda za klub kakav je Bayern je da takav kvazi-igrac, uopste bude u kadru.

Carlo ovo deriste te piša redovno.
Izmjene, su logicne, ali debelo sa zakasnjenjem.
Thiago je pola ekipe.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 22:26

Kupit će Karlo 10ku sto posto, pogotovo ako ne ode daleko u LP. U ovakvim tekmama bez Thiaga je vidio da to mora imati.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 04 apr 2017, 22:42

sljivo je napisao/la:Kupit će Karlo 10ku sto posto, pogotovo ako ne ode daleko u LP. U ovakvim tekmama bez Thiaga je vidio da to mora imati.
:nene: ne pehiraj :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :D

cestitke hofi na pobjedi momci su momacki odigrali borili se ko lavovi i kapa do poda :salut: :cool: .sancez cjelo vreme bio igrac manje na terenu,tiago nije igro sve stalo na sredini ,ofanzivni odred se trudio ali nije islo :shifty: :problem: :kafa: :zviz: ,.hteli prizanti ili ne tiago je postao temelj ovog tima u ovoj sezoni u pravom smislu njega kada nema kuca je labava ;) .

Sto se tice poraza nije mi ni koliko je trun krivo hofo momacki odigro i na tome jos jednom cestitke :salut: :cool: . ,noer,tiago,kapetan,costa, nisu igrali koji su kljucni igraci narocito prva dva ,e da pa i miler koji je poceo fatati neku formu :mrgreen: :D .sve u svemu ocekujem protiv domuzra vec ozbljnije zahuktavanje masinerije ,a protiv halasa ocekujem da krv propisamo :salut: :cool:
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 04 apr 2017, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 apr 2017, 22:43

sljivo je napisao/la:Kupit će Karlo 10ku sto posto, pogotovo ako ne ode daleko u LP. U ovakvim tekmama bez Thiaga je vidio da to mora imati.
Ne vjerujem, em nije bilo Mullera, em je tekma nevažna. :kafa:
Vom Jäger zum Gejagten

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 apr 2017, 22:48

Tipična utakmica između usplahirenog domaćina punog elana i letargičnog gosta čije su misli negdje drugo (u Madridu).
K'o što 'lega reče, nebitna utakmica. Ne baš toliko al' nema potrebe da se diže neka frka. Čestitke domaćinu, baš su odlična ekipa.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 22:57

geronimo je napisao/la:Ne vjerujem, em nije bilo Mullera, em je tekma nevažna. :kafa:
Falio je igrač koji bi sa sredine terena sa loptom otvorao prostor. Oni su se mogli skupit, mogli su pratit krila, udvajati, šta god jer niko to (kreirati igru) od nas nije mogao uraditi i tako su nam otežali protok lopte, kretnje, sve. Između linija je stajao Vidal kojeg su lahko riješavali. Alonso i Sanches udaljeni po 20-30 metara. Robben je prešao na desetku nakon Vidalovog horora tu negdje na toj poziciji i ništa nije napravio, razmišlja kao krilo ide na trku i ima jednu nogu koja se brani samo sa pola tijela. Muller na 10ci ide trkom u osvajanje prostora što nije ok, ponaša se kao running back umjesto da bude QB. Nama treba QB a ne trkači, njih imamo previše. Oni svi žive od lopte u par metara prostora a to im niko ne pravi ukoliko nema Thiaga. Naravno sa Mullerom, Neuerom, Thiagom i Lahmom bila bi čista pobjeda ovako je i ovo dobro jer još bolje znamo (Karlo) šta i kako.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2017, 23:29

Po tvojoj priči ispada da prilike nismo stvorili, a ne da je Baumann branio nemoguće šuteve.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 23:35

Ne govorim konkretno za Hofu već recimo za teškaše, recimo Atletiko, Juve koji imaju još bolju defanzivu i puno bolje igrače za nagrdit nas. S ovom igrom iz prvih 45 kad smo bili u tom rasulu neko bi nas hladno riješio, i dvomeč. Prvo poluvrijeme se ne smije dešavati, a naručito bez Thiaga i Mullera, u kup tekmama je to pogubno zato kažem da se kreacija mora osvježiti sa još jednim igračem.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2017, 23:51

Pa prvo poluvrijeme se desilo jer je Bayern ležerno ušao u meč sa par pojedinaca koji rijetko igraju, bez nekog pretjeranog motiva protiv nabrijanog Hoffenheima koji traži direktan plasman u LP. Pa Sanches sam im je poklonio minimalno 2 zicera, isto Coman kako zna usporati napad to je za poluditi :roll: Čak i ovdje kako se bližio kraj sve su više pritiskali, a u LP motiva nikad ne nedostaje i igra najbolji sastav.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 05 apr 2017, 08:44

Sanchesu treba restart ovo veoma loše izgleda. Valjda bude bolje naredne sezone

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah, Objektivac i 7 gostiju.