Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 14 jul 2014, 15:02

Newcastle to sign Feyenoord right-back Janmaat. Fee £4.8m. Will allow Debuchy to join Arsenal
Graeme Bailey ‏@GraemeBailey 20s
More
Arsenal are increasingly confident that they have landed Real Madrid and German star Sami Khedira.
slika
Pld W D L
38 26 12 0

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 14 jul 2014, 15:15

Khedira Sanchez Debuchy i zamisli Wenger poludi i Cavania dovede :lol: :lol: :lol:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 14 jul 2014, 15:26

slika

:mrgreen:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 jul 2014, 15:43

Ako dodju Kavani i Kedira, Arsenal ce biti rame uz rame sa Celskijem.

Madaaa, bice odlicno ako dodje samo Kedira.

Konacno da pohvalim Arsenal na ovoj temi. :thumbup: :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 jul 2014, 15:46

slika
:cool:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 jul 2014, 15:55

PSGu su potrebne pare da ne bi prekrsili FFP tako da ce morati nekog prodati s obzirom da dovode Di Mariu za veliku svotu novca, tako da me i ne cudi to sto Cavani zeli odlazak jer u PSGu nije prva opcija u napadu i sam je rekao da ne voli igrati na krilu. Znači, ako bude na tržištu, poslati Yayu na posudbu kao i Campbella i dovesti Cavanija bez obzira na cijenu koju PSG postavi a mislim da bi trebala biti oko 40-tak miliona funti.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 jul 2014, 16:00

QUARTERBACK je napisao/la:PSGu su potrebne pare da ne bi prekrsili FFP tako da ce morati nekog prodati s obzirom da dovode Di Mariu za veliku svotu novca, tako da me i ne cudi to sto Cavani zeli odlazak jer u PSGu nije prva opcija u napadu i sam je rekao da ne voli igrati na krilu. Znači, ako bude na tržištu, poslati Yayu na posudbu kao i Campbella i dovesti Cavanija bez obzira na cijenu koju PSG postavi a mislim da bi trebala biti oko 40-tak miliona funti.
Celsiju ne treba! Junajtedu ne treba!

Ostaje ludi Siti, Liverpul i Arsenal!

Mada, u EPL nikad ne znas. Mozda zagrizu Celsi i Junajted. kuknjava
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 jul 2014, 16:10

U United cisto sumnjam da ce, vec imaju Rooneya i Van Persija.
Chelsea, hmm. Ne znam, oni su mi šuhveli, al doveli su Kostu, ne vjerujem da ce Mourinho htjeti iskeširat za još jednog napadača velike pare. Doduše s njim se nikad ne zna.

Liverpool nakon prodaje Suareza mora pokazat zube i ambicije i po meni vece sanse (vise para mogu dati PSGu) ima Liverpool nego ostali klubovi, Arsenal se vec izvalio za Sancheza, Debuchya i vjerovatno sad Khediru (oko 55m ukupno) a za City ne znam, jedino da prodaju Negreda pa da dovedu Cavanija.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 16:12

City ili Liverpool. Arsenal se već dosta istrošio. Šta ste se usku.rčili, uvijek vam malo ? :urnebes:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 14 jul 2014, 16:15

Clutch je napisao/la:City ili Liverpool. Arsenal se već dosta istrošio. Šta ste se usku.rčili, uvijek vam malo ? :urnebes:
Čuj ****, pa imamo još 50 miliona na trošenje, tek smo 50 miliona potrošili, polako bolan. Došlo i naše vrijeme da kupujemo, nismo k'o Real da kupujemo sve i preplaćujemo svakog igrača :D

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 jul 2014, 16:33

ma ako dovede khediru to će biti vjerojatno zadnji igrač na kojeg se dala veća lova za ovaj transfer rok,onda slijede 2-3 jeftinija igrača,vjerojatno golman i stoper :kafa: nebi isključio niti real iz lova na cavanija ako ne dovedu falcaa

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 jul 2014, 16:41

Sky Sports News: Arsenal confident they will sign Sami Knedira!
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 jul 2014, 16:54

Nema od Cavania nista a nekako sam nakon dolaska igracine kao sto je Sanchez vec prilicno ohladio za ovaj transfer rok. Ono naucio sam da mi ne dovodimo velike zvijezde i sada je jedna dosla i nekako posvesno mislim da je to to i sva ova prica oko Samia mi totalno ravnodusna. :mrgreen: A iskreno potrebniji nam je zadnji vezni od bilo koje pozicije sada.

PS: Kazem ja desava se nesto izmedju Poldija i Angele... :urnebes:
slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 jul 2014, 16:55

dođem syeban s ispita kad ono Sami blizu Londonske svetinje...ko yebe fax xd
A.F.C. Bournemouth!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 16:56

frankqqqqq je napisao/la:
Clutch je napisao/la:City ili Liverpool. Arsenal se već dosta istrošio. Šta ste se usku.rčili, uvijek vam malo ? :urnebes:
Čuj ****, pa imamo još 50 miliona na trošenje, tek smo 50 miliona potrošili, polako bolan. Došlo i naše vrijeme da kupujemo, nismo k'o Real da kupujemo sve i preplaćujemo svakog igrača :D
Pa baš zato što niste, i ne trebate očekivati dovođenje još jednog skupog igrača. ;)

Lijepo se Arsenal pojačao, poslije City-a glavni kandidati za titulu, barem se meni tako čini.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 jul 2014, 17:00

Ma ne zna Liverpool sa parama, njima mozes dati 200 mil kupili bi nekog flopa tako da njih ne treba ukljucivati u utrku za Cavanija.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 17:02

VGS je napisao/la:Ma ne zna Liverpool sa parama, njima mozes dati 200 mil kupili bi nekog flopa tako da njih ne treba ukljucivati u utrku za Cavanija.
Ima i toga. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 jul 2014, 17:07

Po meni, glavni kandidat za titulu je Chelsea. City ce izgleda prodati Yayu Tourea, a i ako ne proda, on je ušao u godine i teško je očekivati da pruža partije kakve je pružao godinama unazad. Arsenal i Liverpool su tu odmah iza, a United vreba iz prikrajka. :D

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 17:08

Boji je Arsenal od Chelsea. Vidjećeš da će Costa biti flop..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 14 jul 2014, 17:13

Clutch je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:
Pa baš zato što niste, i ne trebate očekivati dovođenje još jednog skupog igrača. ;)

Lijepo se Arsenal pojačao, poslije City-a glavni kandidati za titulu, barem se meni tako čini.
Ako stvarno Khedira dodje, Arsenalu ne stoji nista na putu do titule. Sve je tu: sirina rostera, kvalitet i odlican trener.
Nije da nesto serem sto sam Arsenalov navijac :mrgreen: ali stvarno bi bile sve pozicije popunjene i jedino povrede bi nam mogle presudit.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []