Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Wickmayer - Dominguez Lino 1
Mišljenja?
Mišljenja?
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Natrpa je ruskinja opustenozgmiky je napisao/la:ne bih bio baš tako siguran za kirilenkojuve87 je napisao/la:Evo jedan rani tiket..da se dobije sta do 16h

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Wilhelmshaven-Oberneuland 2 2/2 3+
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- vendeta1921
- Kontakt:
vendeta1921 je napisao/la:Siena-Milano (2.5) HP1 1.85
Milan vodi 2:0 u seriji zadnju ih dobili nakon produzetaka uz puno srece gdje je Siena trebala dobiti u regularnom djelu, izabrao sam ovaj tip zato sto mislim da Siena mora od početka da krene agresivno i na pobjedu i mislim da je pobjeda na poluvremenu sa 3 i više razlike vrlo vjerovatna
GL
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Kvarner - Split 15.5. 18:00 1 1,55
U.Olimpija - Krka (0:1) 15.5. 18:00 1 1,60
Radnički K. - C.Zvezda 15.5. 18:00 1 1,80
Gulbis - Troicki(s.t.) 15.5. 19:00 1 1,40
Reggio Emilia - Roma (2:1) 15.5. 20:30 1 1,50
Chelsea - Benfica(s.t.) 15.5. 20:45 1X 1,47
kvota: 13.78
U.Olimpija - Krka (0:1) 15.5. 18:00 1 1,60
Radnički K. - C.Zvezda 15.5. 18:00 1 1,80
Gulbis - Troicki(s.t.) 15.5. 19:00 1 1,40
Reggio Emilia - Roma (2:1) 15.5. 20:30 1 1,50
Chelsea - Benfica(s.t.) 15.5. 20:45 1X 1,47
kvota: 13.78
- Consigliere
- Kontakt:
Chelsea- Benfica 2
Cardozo gol
na petaka, 45 KMova
Cardozo gol
na petaka, 45 KMova
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Neko ko prati tenis ? za sutra 3-4 para, trebaju mi pare hitno :$
Pozdrav svima, evo me nakon kraće pauze. Postavit ću odmah dva para za sutra, da ne zaboravim. Osobno ću ih uzet, iako su mi kvote malo nerealne i volio bih da su malo veće, al što je tu je. Ipak su 2 favorita pa ćemo vidjeti!
Pikado --- 1/2 finale (četvrtak)
van Barneveld - Taylor 2 @1,40
Vrlo jednostavno -> Van Barneveld NIKAD nije dobio Taylora u meču premier league! (do sada igrali 20-ak puta) Čovjeka jede to zadnjih par godina. Psihički je uništen već prije dvoboja i ne vidim razloga da se tradicija stara 15-ak godina sutra krene mijenjati. Taylor bi ovo trebao uzeti!
van Gerwen - Wade 1 @1,35
Kroz zadnjih 10-ak kola premier lige, imao sam puno povjerenje u Wadea i mogu vam reći da me je više usrećio nego razočarao. Ali zadnja 2 tjedna primjećujem oscilacije u igri i mislim da je ulaskom u playoff došao do svog maximuma za ovu sezonu. Iako su Barney i Phil najveće face zadnjih 20-ak godina, Wade je imao nesreću da u polufinalu igra protiv nadolazeće zvijezde - van Gerwena.. Koji je ove godine UVJERLJIVO najbolji na touru! Čak je par puta posramio i ovaj veliki dvojac gore spomenut.. Momak igra yebeno bolesno, u playoff je ušao prvi sa čak 5 bodova više od Barneya i mislim 6 više od Phila "The Power" Taylora. Wade je borac ali red je da mladi Nizozemac (24) unese malo svježine u igru.. Nadam se da ćemo gledat finale između njega i Taylora. Ljubiteljima sporta - to bi zasigurno bilo nešto za pamćenje!
Pikado --- 1/2 finale (četvrtak)
van Barneveld - Taylor 2 @1,40
Vrlo jednostavno -> Van Barneveld NIKAD nije dobio Taylora u meču premier league! (do sada igrali 20-ak puta) Čovjeka jede to zadnjih par godina. Psihički je uništen već prije dvoboja i ne vidim razloga da se tradicija stara 15-ak godina sutra krene mijenjati. Taylor bi ovo trebao uzeti!
van Gerwen - Wade 1 @1,35
Kroz zadnjih 10-ak kola premier lige, imao sam puno povjerenje u Wadea i mogu vam reći da me je više usrećio nego razočarao. Ali zadnja 2 tjedna primjećujem oscilacije u igri i mislim da je ulaskom u playoff došao do svog maximuma za ovu sezonu. Iako su Barney i Phil najveće face zadnjih 20-ak godina, Wade je imao nesreću da u polufinalu igra protiv nadolazeće zvijezde - van Gerwena.. Koji je ove godine UVJERLJIVO najbolji na touru! Čak je par puta posramio i ovaj veliki dvojac gore spomenut.. Momak igra yebeno bolesno, u playoff je ušao prvi sa čak 5 bodova više od Barneya i mislim 6 više od Phila "The Power" Taylora. Wade je borac ali red je da mladi Nizozemac (24) unese malo svježine u igru.. Nadam se da ćemo gledat finale između njega i Taylora. Ljubiteljima sporta - to bi zasigurno bilo nešto za pamćenje!
U desetom selu živi Antuntun!
- diplomatija
- Kontakt:
ja rokno penal i crveni na 15 km, nikad nije dao crveni karton u euro utakmicama, a penale cesto daje, sudi onaj sto je nama protiv grcke Bjron Kuipers, valjda vecceras provali hah
Benfica-Chelsea odg i 3+ 2.25
predobar koef a dolazi sigurno, ja sam odigrao na veći ulog
inače finala EL obilovala su golovima pa ne bi trebali iznevjeriti ni večeras, moglo bi biti dosta golova a siguran sam da će obje ekipe zabiti
Cardozo O. daje gol 3.20
i ovo bi trebao biti zicer, čovjek je živa napast i gol u finalu bio bi kruna na ovu sezonu
možda probati i da Cardozo daje 1.gol 9.80
sretno
predobar koef a dolazi sigurno, ja sam odigrao na veći ulog
inače finala EL obilovala su golovima pa ne bi trebali iznevjeriti ni večeras, moglo bi biti dosta golova a siguran sam da će obje ekipe zabiti
Cardozo O. daje gol 3.20
i ovo bi trebao biti zicer, čovjek je živa napast i gol u finalu bio bi kruna na ovu sezonu
možda probati i da Cardozo daje 1.gol 9.80
sretno
jozinho je napisao/la:Joković M.(Jug) MANJE Broj golova igrača(1.5) 1,60
Prostejov - Ostrava 1 Osnovna ponuda 1,75
Omić A. (Oli) VIŠE Broj poena igrača (7.5) 1,85
Žalgiris - N.Novgorod 1 Osnovna ponuda 1,25
jučer me je oborio Čilić,a danas ću probati ovo ,sretno

18,5/Azarenka V.-Goerges J. manje 2.05
moze li se u williamsu ispaltiti u bilo kojoj poslovnici ili samo u onoj u kojoj je uplacen listic 

aloba90 je napisao/la:moze li se u williamsu ispaltiti u bilo kojoj poslovnici ili samo u onoj u kojoj je uplacen listic
dosad je bilo samo u onoj gdje si uplatio listic..koliko znam nisu nista mijenjali
http://freeskidrowgames.tk/
hvala na odgovoruvlado je napisao/la:aloba90 je napisao/la:moze li se u williamsu ispaltiti u bilo kojoj poslovnici ili samo u onoj u kojoj je uplacen listic
dosad je bilo samo u onoj gdje si uplatio listic..koliko znam nisu nista mijenjali

-
- Kontakt:
u drugom gradu mozes 100%, a mislim da mozes i u drugoj poslovnici u istom gradu u kojoj si odigrao listicaloba90 je napisao/la:hvala na odgovoruvlado je napisao/la:aloba90 je napisao/la:moze li se u williamsu ispaltiti u bilo kojoj poslovnici ili samo u onoj u kojoj je uplacen listic
Ja mogu da biram državu, entitet, grad i poslovnicu.vlado je napisao/la:aloba90 je napisao/la:moze li se u williamsu ispaltiti u bilo kojoj poslovnici ili samo u onoj u kojoj je uplacen listic
trpate temu bezveze, mislin da je najjednostavnije pitat u lokalnoj poslovnici moze li se dobitak podignut 20 km dalje.
A osobno mislim da većina poslovnica to dozvoljava, ali do neke određene cifre. (ako je dobitak do 50€, možete ga podignut gdje želite)
Da ne bude totalni offtopic: bravo consigliere, miky i jozinho
A osobno mislim da većina poslovnica to dozvoljava, ali do neke određene cifre. (ako je dobitak do 50€, možete ga podignut gdje želite)
Da ne bude totalni offtopic: bravo consigliere, miky i jozinho

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Ajmo nba strucnjaci, ostala mi je 1KM na racunu, dajte makar 3 para da napravim 4-5 markica od nje 

-
- Kontakt:
Ajmo nba strucnjaci, ostala mi je 1KM na racunu, dajte makar 3 para da napravim 4-5 markica od nje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.