Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I ne trazi 200k € nego funti kako ja procitah.
Sto jest jest previsee
Sto jest jest previsee
Khedira demands put Arsenal move in danger
The Gunners are willing to pay Real Madrid's €25 million valuation for the Germany World Cup winner but have been put off by his request for a basic salary of €250,000-per-week
Sami Khedira's wage demands are currently pricing him out of a move to Arsenal, Goal understands.
The Gunners are willing to match Real Madrid's €25 million valuation of the World Cup winner, who has just one year remaining on his contract with the Spanish giants.
But Arsenal have baulked at Khedira's salary demands, with the Germany midfielder pushing for a basic €250,000-a-week deal plus bonuses.
This would make him comfortably the highest-paid player at Emirates Stadium and smash the wage structure in place for the club's A-list players.
The top earners at the club are Mesut Ozil and new signing Alexis Sanchez, who both earn a basic €160,000-per-week, while Aaron Ramsey's new contract lifted him to €140,000-per-week.
Arsenal have been in recent contact with Madrid about signing Khedira but a deal is unlikely unless the midfield anchorman considerably reduces his wage expectations.
The Champions League holders have failed to make any headway in agreeing a new deal with the 27-year-old, and are prepared to sell now rather than let him leave for free at the end of next season.
Arsene Wenger is ready to pursue alternatives as he bids to recruit a proven midfield anchorman this summer, with Southampton's Morgan Schneiderlin among those admired by the Arsenal manager.
The Gunners are also in the market for a forward, a back-up goalkeeper, a centre-back and a deputy right-back as they prepare to send Carl Jenkinson on loan for the forthcoming season.
Arsenal are expected to announce the signing of Mathieu Debuchy from Newcastle United on Tuesday after the Tyneside club reached an agreement with Feyenoord for the Frenchman's successor, Daryl Janmaat.
Debuchy, who completed his Arsenal medical and official club pictures on Monday of last week, will join for an initial €10m plus appearance-related add-ons.
nek **** on sa svojim zahtjevima,ako je istina da ovoliko traži čim prije se nekome drugome okrenuti,lika još počele ozljede nešto ****
The Gunners are willing to pay Real Madrid's €25 million valuation for the Germany World Cup winner but have been put off by his request for a basic salary of €250,000-per-week
Sami Khedira's wage demands are currently pricing him out of a move to Arsenal, Goal understands.
The Gunners are willing to match Real Madrid's €25 million valuation of the World Cup winner, who has just one year remaining on his contract with the Spanish giants.
But Arsenal have baulked at Khedira's salary demands, with the Germany midfielder pushing for a basic €250,000-a-week deal plus bonuses.
This would make him comfortably the highest-paid player at Emirates Stadium and smash the wage structure in place for the club's A-list players.
The top earners at the club are Mesut Ozil and new signing Alexis Sanchez, who both earn a basic €160,000-per-week, while Aaron Ramsey's new contract lifted him to €140,000-per-week.
Arsenal have been in recent contact with Madrid about signing Khedira but a deal is unlikely unless the midfield anchorman considerably reduces his wage expectations.
The Champions League holders have failed to make any headway in agreeing a new deal with the 27-year-old, and are prepared to sell now rather than let him leave for free at the end of next season.
Arsene Wenger is ready to pursue alternatives as he bids to recruit a proven midfield anchorman this summer, with Southampton's Morgan Schneiderlin among those admired by the Arsenal manager.
The Gunners are also in the market for a forward, a back-up goalkeeper, a centre-back and a deputy right-back as they prepare to send Carl Jenkinson on loan for the forthcoming season.
Arsenal are expected to announce the signing of Mathieu Debuchy from Newcastle United on Tuesday after the Tyneside club reached an agreement with Feyenoord for the Frenchman's successor, Daryl Janmaat.
Debuchy, who completed his Arsenal medical and official club pictures on Monday of last week, will join for an initial €10m plus appearance-related add-ons.
[youtube][/youtube]
Ma od.ebat pohlepnog Samketa.Nek ide u Chelsea,PSG,City,Monaco i klubove slicne njima.I onako nije profil igraca kakav nam treba,iako bi i ovakav bio veliki upgrade na Artetu.
Bender,Vidal,Morgan,Veratti,od njih nekog nek dovede,i to je to za prelazni rok od zvucni(ji)h imena.
Bender,Vidal,Morgan,Veratti,od njih nekog nek dovede,i to je to za prelazni rok od zvucni(ji)h imena.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Trebo bi danas od pr0a update za transfere,svako 15 danaQUARTERBACK je napisao/la:
Joj jedva čekam fm2015 ili bar neki update s transferima za fm14
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
KiaKaha je napisao/la:Ma od.ebat pohlepnog Samketa.Nek ide u Chelsea,PSG,City,Monaco i klubove slicne njima.I onako nije profil igraca kakav nam treba,iako bi i ovakav bio veliki upgrade na Artetu.
Mozes ti i bolje.Desole je napisao/la:KiaKaha je napisao/la:Ma od.ebat pohlepnog Samketa.Nek ide u Chelsea,PSG,City,Monaco i klubove slicne njima.I onako nije profil igraca kakav nam treba,iako bi i ovakav bio veliki upgrade na Artetu.
Bender,Vidal,Morgan,Veratti,od njih nekog nek dovede,i to je to za prelazni rok od zvucni(ji)h imena.![]()
![]()
![]()
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a sto bi ga **** jarane haj mi to reci
kao što već dvaput rekoh ako traži toliku platu, Grande Arteta što se mene tiče imaš zacementiranu prvu postavu 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Cekaj,ti podrzavas davanje £200k igracu koji ce biti 4.igrac ekipe,u najboljem scenariju?
Vidi se da nikad niste imali dodira,s vodjenjem necega s trzisnim pravilima.
Ako das Khediri ovu platu,nakon pola godine pola ekipe ce zahtijevat povecanje.Sto da Ramsey igra za 140,kad zna da tim moze platit vise?
Lik ne zasluzuje platu preko 150k,i samo budala ce rec suprotno.Real aka preplatit cemo sve u boga,mu ne da vecu platu,a ti zagovaras da mu mi damo,je l se o tome radi?
Dosta boljih opcija od njega ima,a da ne spominjem da nije holding midfielder uopce.Nije to ni Vidal.Bender je to donekle,dok je Morgan cisti.
Vidi se da nikad niste imali dodira,s vodjenjem necega s trzisnim pravilima.
Ako das Khediri ovu platu,nakon pola godine pola ekipe ce zahtijevat povecanje.Sto da Ramsey igra za 140,kad zna da tim moze platit vise?
Lik ne zasluzuje platu preko 150k,i samo budala ce rec suprotno.Real aka preplatit cemo sve u boga,mu ne da vecu platu,a ti zagovaras da mu mi damo,je l se o tome radi?
Dosta boljih opcija od njega ima,a da ne spominjem da nije holding midfielder uopce.Nije to ni Vidal.Bender je to donekle,dok je Morgan cisti.
covjece reci da khedira nije igrac kojeg mi trebamo mogu donekle prihvatiti, ali da je verati bolji od njega to nikako. Po meni ni Schneiderlin nije ni blizu Samia, Vidal je jos manje ono sto Arsenal treba. Bender ne ide nigdje iz L04.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
oj yebo vas koji ste vi likovi kad nije trosio i nije davao pare na igrače i na plate igračima onda je bio ****, sad kad hoce da daje vi se opet bunite sto daje, yebem te zivoteeeee
yebe vam se ba, pa nama ni u dzep ni iz dzepa, kad se ima davat ce se, kad se nema nece se davat ko sto je i dosad bilo i et sta je problem ne znam joooooj
nije trazio 200k funti nego 150k, ramsey igra za 130k, ozil za 140k kao i sanchez.. jes bajagi ce se buniti sto khedira ima 20 hiljada više, yebe mi se, nek to wenger riješava samo nek konačno dovede dobrog veznog igrača da izbaci krezu iz postave, alergičan sam na njega
yebe vam se ba, pa nama ni u dzep ni iz dzepa, kad se ima davat ce se, kad se nema nece se davat ko sto je i dosad bilo i et sta je problem ne znam joooooj
nije trazio 200k funti nego 150k, ramsey igra za 130k, ozil za 140k kao i sanchez.. jes bajagi ce se buniti sto khedira ima 20 hiljada više, yebe mi se, nek to wenger riješava samo nek konačno dovede dobrog veznog igrača da izbaci krezu iz postave, alergičan sam na njega
Svakim danom me sve više razočaravate. Jedno je sigurno, Kadira nam treba a Boga mi nećete ga platiti iz svog džepa. Naprijed profesore!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Bolja opcija ne znaci i bolji igrac,valjda se to ne mora objasnjavat,ili mora?Desole je napisao/la:covjece reci da khedira nije igrac kojeg mi trebamo mogu donekle prihvatiti, ali da je verati bolji od njega to nikako. Po meni ni Schneiderlin nije ni blizu Samia, Vidal je jos manje ono sto Arsenal treba. Bender ne ide nigdje iz L04.
Vidal i Khedira su isti tip igraca,drugi par rukava je ono sto od njega Real zahtijeva i sta traze da igra.U Njemckoj igra svoju prirodnu poziciju/ulogu.
Naravno da ne treba dati toliku platu igraču koji igra poziciju koja nije tržišno atraktivna, a tako isto i on.QUARTERBACK je napisao/la:oj yebo vas koji ste vi likovi kad nije trosio i nije davao pare na igrače i na plate igračima onda je bio ****, sad kad hoce da daje vi se opet bunite sto daje, yebem te zivoteeeee![]()
Najnevidljivija pozicija u timu a da ima najveću platu i samim tim da se ističe po nekom parametru nad ostatkom ekipe nema nikakvog smisla, dovelo bi samo do progresivnog povećanja plata svim igračima.
Upravu je ovaj gore što reče, zašto bi ramsey, ozil sanchez , koss nebitno ko već igrali za manje para od jednog Khedire ?
negdje oko 130 k € ako hoće, to bi bio moj maksimum maksimuma i to ne bi prežalio kad bi dobio.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Khedira je ono sto nam treba, Vidal nam ne treba. Khedira je fizicki mocan igrac i trkac, ne treba nam u ekipi jos jedan nizak igrac ala Vidal pa da ko u onoj generaciji Fabregasa svaki prekid stopostotna sansa za protivnika a sve golove koje primimo su iz kornera ili ubacaja iz slobdnog udarca...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije to tolika razlika ba u parama, pa **** te sta je 20k za njih, nidje veze, sto bi se ramsey ljutio sto prima 130k a khedira 150k pa jarane nije hurmasica, a sigurno da ce khedira pristati i na manje, makar da bude ko ozil i sanchez na 140k, nije cigan frajer, i jos se vi zadeverali, tjerate ga u pm zbog njegovih wage demands.
bgm mene libo racku, nek dovedu varupu ako hoce i nek mu daju 300k, ima se moze se, kurcenje je max
bgm mene libo racku, nek dovedu varupu ako hoce i nek mu daju 300k, ima se moze se, kurcenje je max
Khedira najvjerovatnije prelazi u Arsenal, cijena transfera 28 miliona eura. Potpisaće četverogodišnji ugovor, za par dana bi trebalo biti oficijelno, čim prođe doček u Berlinu.
I mislio sam bolji u smislu po Arsenal. A od tvoje ekonomske racunice nema nista jer je Vidal recimo skuplji. Po meni je Khedira opcija broj 1, sto zbog onoga sto nudi, sto zbog dostupnosti na trzistu.KiaKaha je napisao/la:Bolja opcija ne znaci i bolji igrac,valjda se to ne mora objasnjavat,ili mora?Desole je napisao/la:covjece reci da khedira nije igrac kojeg mi trebamo mogu donekle prihvatiti, ali da je verati bolji od njega to nikako. Po meni ni Schneiderlin nije ni blizu Samia, Vidal je jos manje ono sto Arsenal treba. Bender ne ide nigdje iz L04.
Vidal i Khedira su isti tip igraca,drugi par rukava je ono sto od njega Real zahtijeva i sta traze da igra.U Njemckoj igra svoju prirodnu poziciju/ulogu.
Svakako da bi Khedira bio pogodniji od svih ovih igraca,al pod uslovima kakve on zahtijeva nema sanse.
Lik je bio povrijedjen cijelu sezonu,odigrao par tekmi.na WC,i.gle cuda opet se povrijedio prije najbitnije na cijelom turniru.
Do 150k i to €,treba ic,sve preko ce dovest do potpune rekonstrukcije wage budgeta i nezadovoljstva.
Naravno da mene nece pogodit i da mu daju 300k,ali hoce klub i to je ono o cemu pricam.
Lik je bio povrijedjen cijelu sezonu,odigrao par tekmi.na WC,i.gle cuda opet se povrijedio prije najbitnije na cijelom turniru.
Do 150k i to €,treba ic,sve preko ce dovest do potpune rekonstrukcije wage budgeta i nezadovoljstva.
Naravno da mene nece pogodit i da mu daju 300k,ali hoce klub i to je ono o cemu pricam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.