Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

RodgersBOSS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RodgersBOSS » 12 jun 2013, 10:59

Sretan rodjendan Coutinhu i ono sto mu zelim je samo sezona bez povreda,a ono ostalo on zna. 8-)
Liverpool will use the money from Andy Carroll's sale to formalise their interest in Shakhtar Donetsk's Henrikh Mkhitaryan. (Guardian)
Zar nas ovaj u svakom smislu treba unistavat.Neznam kako ne vidi da je nepozeljan. :mrgreen:

ŠEF: "We need one/two centre-halves, and I'm looking to bring 20 more goals into the team - so I'm also looking at an offensive player to give us a real threat on goal and another attacking midfield player."

Heno i Aspas.Cujte šefa jest jak hoce jos 20 golova. 8-)

Navodno su se i pregovori oko Pape ubrzali,a i Ilori bi uskoro trebao biti gotov.To bi izgleda bilo to(iako ocekujem nekih jeftinih pojacanja) uz neke nebitne prodaje(Downing,Skrtel...) naravno ukoliko se Suarez zadrzi.
Real Madrid will not move for Luis Suarez should they sign Gareth Bale. [Mundo Deportivo]
Ovo bi nam bas sjelo. :)
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 12 jun 2013, 11:04

ma nece real suareza zbog njegovog ponasanja,a svakako moraju dovest neko top pojacanje da budu u korak s barcinim pojacavanjem ekipe,a jedini koji ih moze pojacati jeste upravo Bale!
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 12 jun 2013, 11:30

http://fernandezsusofans.lockerdome.com ... /108098012" onclick="window.open(this.href);return false;

vrijedi li on te pare , kako god U liverpoolu ove sezone rade fantastican posao i ovo ce ljeto mozda biti prekretnica za nas Liverpool . Samo da suarez ostane sve ce biti dobro.... :D :D :D :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 jun 2013, 11:58

RodgersBOSS je napisao/la:Sretan rodjendan Coutinhu i ono sto mu zelim je samo sezona bez povreda,a ono ostalo on zna. 8-)
Liverpool will use the money from Andy Carroll's sale to formalise their interest in Shakhtar Donetsk's Henrikh Mkhitaryan. (Guardian)
Zar nas ovaj u svakom smislu treba unistavat.Neznam kako ne vidi da je nepozeljan. :mrgreen:

ŠEF: "We need one/two centre-halves, and I'm looking to bring 20 more goals into the team - so I'm also looking at an offensive player to give us a real threat on goal and another attacking midfield player."

Heno i Aspas.Cujte šefa jest jak hoce jos 20 golova. 8-)

Navodno su se i pregovori oko Pape ubrzali,a i Ilori bi uskoro trebao biti gotov.To bi izgleda bilo to(iako ocekujem nekih jeftinih pojacanja) uz neke nebitne prodaje(Downing,Skrtel...) naravno ukoliko se Suarez zadrzi.
Real Madrid will not move for Luis Suarez should they sign Gareth Bale. [Mundo Deportivo]
Ovo bi nam bas sjelo. :)
I onda čitaš komentare ispod:
steven says June 12, 2013 10:20am

Oh shut up Brendan! You talk too much. Always making promises but never delivering. Last season you said Liverpool could finish 2nd. You've become an embarrassment to Liverpool. Win something first or do something meaningful first before talking. Even Roberto Martinez has won the FA Cup. You've won nothing yet anywhere you've managed.
mryummy says June 12, 2013 10:10am

And I will win the lottery this saturday night. Brilliant BR. I remember rafa also promising this!!
kevin says June 12, 2013 9:35am

will rodgers resign if he dosent get a top 4 place i dont think so, for hes on the gravy train and wont jump of
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 12 jun 2013, 12:16

Gospodin steven,kevin i mryummy( :lol: ) su veliki strucnjaci i po njihovom misljenju Hendo je bolji od Hene,a jedan rezervni napadac nam nije potreban.
Sa ova dva igraca cemo svakako unaprjediti tim i 20 golova,ukoliko nebude povreda,kroz golove i asistencije nece biti nikakav problem.Od Hene ukoliko dodje ocekujem 10+ golova kroz asistencije i pogotke,a s njim ne da pojacavamo tim nego i prvu postavu.

Od Downinga tesko da iko gori moze biti ali eto i on progleda kad ga Rodgers uze po svoje,tako da je kao squad opcija svakako Aspas u startu bolji(vise ce pruziti,a imat ce manju platu).

------------Stu----------
Coutinho Heno Suarez mnogo bolje izgleda nego da izmedu n i o ima d.

Jedan podatak vezan za Henu moze igrati napadaca,ofanzivnog veznog,ljevo-desno i duboke pozicije u sredini.Sta reci pravi univerzalac,a u nasoj igri jako je bitno da igraci mogu mjenjati svoje pozicije kao npr. Coutinho,Sturridge i Suarez.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 jun 2013, 12:22

Znači 91 pogodak ćemo zabiti naredne sezone? Možeš li mi reći koliko bodova ćemo osvojiti?

I ja mislim da Steven, Kevin i ovaj treći nemaju pojma, jer su oni rekli istinu dok je prorok Rodgers rekao pretpostavku. Vidjeli smo ranije koliko su njegova proročanstva istinita.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 12 jun 2013, 12:47

Ne,necemo zabiti 91 pogodak niti je to sef rekao.Ocekujem daljnji napredak pod Rodgersom-svakako koji gol vise sa stabilnijom odbranom i da izbijemo na tu granicu od 70 bodova(koja ne garantuje LP,ali tu je to negdje).Dalje ocekujem ozbiljniji pristup kupovima,a s takvim pristupom ocekujem "I'm looking to bring 20 more goals into the team ".
Ponavljam,sa ova dva pojacanja cemo osnaziti ekipu(Henom i prvu postavu) i necemo se morati toliko oslanjati na balavce,a samim tim smo opasniji pogotovo u kupovima gdje,do pred kraj,ne treba forsirati prvu ekipu.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 jun 2013, 12:53

RodgersBOSS je napisao/la:Ne,necemo zabiti 91 pogodak ali svakako ocekujem daljnji napredak pod Rodgersom.Ocekujem koji gol vise sa stabilnijom odbranom i da izbijemo na tu granicu od 70 bodova(koja ne garantuje LP,ali tu je to negdje).Dalje ocekujem ozbiljniji pristup kupovima,a s takvim pristupom ocekujem "I'm looking to bring 20 more goals into the team ".
Ponavljam,sa ova dva pojacanja cemo osnaziti ekipu(Henom i prvu postavu) i necemo se morati toliko oslanjati na balavce,a samim tim smo opasniji pogotovo u kupovima gdje,do pred kraj,ne treba forsirati prvu ekipu.
Držim te za post, nemoj samo da opet promjeniš nick, odeš na ljetovanje u Ameriku na 7 mjeseci...
Koliko sam te shvatio opet nema trofeja nigdje? Nema LP? Isparvi me ako griješim?

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 12 jun 2013, 13:12

Henderson je napisao/la: Koliko sam te shvatio opet nem trofeja nigdje? Nema LP? Isprvi me ako griješim?
Po tebi,ali onako realno,jel to mozemo ocekivati? Na plasman u LP prije svega mislim?

Kada pogledamo kroz sta je sve klub prosao i kakvo je sada stanje(odnos na druge ekipe-finansijski i igracki kadar) mora se priznati da Liverpool ne stoji bas najbolje,to jest iza je svojih konkurenata(Utd,City,Chelsea,Arsenal pa i Tottenham).
Trofej u F.A. kupu bi stvarno volio dok me za Capital One kup bas boli briga-bar do cetvrt finala.Svakako,ne treba se dopustiti bruka i sramota.Ako ubodemo tu nesto stvarno SUPER ako ne uz daljnji napredak u ligi(oko tih 70 bodova),cuvanje igraca oko kojih se planira graditi buducnost+daljnjeg pojacavanje NEMAM NIKAKAV PROBLEM.

Ako sljedece sezone ne bude napredka u ligi jednostavno ne vidim svrhu zasto drzati Rodgersa na klupi.Kupove svakako ozbiljnije treba uzeti u obzir pa cemo vidjeti sta ce tu biti ali svakako da ga oni nece spasiti ukoliko i prije svega ne bude napredka u ligi.
Trebamo se pomalo primicati vrhu i cilju jer bez vecih ulaganja tesko mi je ocekivati da do tih ciljeva mozemo stici u sezoni dvije.U kupu,opet kazem ocekujem ozbiljniji pristup,a sa takvim pristupom sto da ne bi osvojili trofej uz malo srece.Mada,opet kazem i u kupu nece biti lako jer jednostavno nismo i nemamo najbolju ekipu.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jun 2013, 13:44

Liverpool are set to complete a £13m double La Liga raid this week according to the Daily Star.

Sevilla youngster Luis Alberto is set to join the Reds from Sevilla in a £5m deal. The 20 year old spent last term on loan with Barcelona’s ‘B’ team, who ply their trade in the second tier of Spanish football.

Rodgers is also almost certain to secure Celta Vigo forward Iago Aspas in an £8m deal having already agreed personal terms with the talented striker.
Ja te volim, volim Željo..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2013, 14:14

Rodgers ponovo najavio četvrto mjesto. Eh da ga vidimo sad. Istina, puno priča za trenera koji nije siguran u uspjeh. Vidjećemo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 12 jun 2013, 14:32

Mora pokazati da ekipa ima ambicije, htio ne htio, a jedan od glavnih razloga je sigurno slučaj Suarez.A ako El Pistolero ostane i dovede se još par pojačanja, četvrto mjesto uopće nije nerealan cilj.Živi bili pa vidjeli.

Carroll :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2013, 14:38

Ma ostaje Andy.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2013, 14:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa takav je fudbal, davno je prošlo vrijeme kada su igrači ostajali vijerni klubu. Sada se na prste jedne ruke mogu izbrojati oni koji sa pravom nose titulu legende nekog kluba. Nadam se da će Cou još dugo nositi dres Liverpoola, ali nikad se ne zna. :mrgreen:
Da je klub uspješniji igrači bi ostajali, prosto :D

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 12 jun 2013, 14:41

Carlo je napisao/la:Ma ostaje Andy.
Da li bi ti vise volio da Carroll ostane ili da se sa parama od njegove prodaje dovede Eriksen ili Mkhitaryan ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 12 jun 2013, 14:46

Realno Arsenal, Man Utd, Man City i Chelsea su puno bolji od nas, a i Tottenham i Everton sigurno neće sjediti skrštenih ruku. Trebat će dosta dosta sreće da se mi domognemo 4. mjesta i LP. Po meni mission impossible :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2013, 15:04

nummaLFCŽ je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ma ostaje Andy.
Da li bi ti vise volio da Carroll ostane ili da se sa parama od njegove prodaje dovede Eriksen ili Mkhitaryan ?
Da ostane Carroll.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jun 2013, 15:17

fera je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
nummaLFCŽ je napisao/la:http://www.****/utakmica/l8zWw ... i-utakmice

Za one koji omalovazavaju Armeniju i govore da Henrikh ne vrijedi samo zato sto dolazi iz te zemlje.

Njegov gol:

https://www.dailymotion.com/video/x10sy ... -arm_sport

Igracina.
sad to kazes sto nisi postavljao gol protiv Malte proslo kolo :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
nebitno, gledao sam ja utakmicu protiv malte izgubili ljudi pa sta... al kakve veze ima odakle je neki igrac sa njegovim kvalitetom. pa weah je bio iz liberije pa je dobio nagradu za najboljeg igraca svijeta. po meni je potpuno nebitno iz koje je neko zemlje... samo ne volim ove "bosance" sto nastupaju za tuđe reprezentacije.
Weah je nesto sasvim drugo :mrgreen: :mrgreen:

nisam osporavao kvalitet Armenca nego jednostavno pogledas utakmicu protiv Malte i onda par dana kasnije 0-4 protiv Danske :lol: :mrgreen: Mkhitaryan igra odlicno i sigurno bi nam dobro dosao,ali opet odbrana nam je preca u ovom trenutku...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 12 jun 2013, 15:20

Meni je ovaj iz Armenije bolji igrač od Eriksena.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jun 2013, 15:48

Suso zeli da ostane...

Suso je upisao 20 nastupa u sezoni 2012/13

Liverpool's Suso snubs offers in order to stay at Anfield

Liverpool youngster Suso is happy to snub offers from elsewhere this summer and stay at Anfield.

The 19-year-old forward made 20 appearances for his club in all competitions this season to underline his growing reputation.

Spanish Under-20s star Suso has not gone unnoticed in his development and he has been linked with a return to his homeland.

But he is only looking forward to continuing his career at Liverpool as boss Brendan Rodgers looks for a way back into the top four of the Premier League.

"This year for me has been beyond fantastic," Suso told Marca. "At Liverpool this season has been great and I'm very happy.

"Next year I'll probably stay at Liverpool. I know there are quite a few offers but I will not go. I'm happy at Liverpool."

Liverpool boss Brendan Rodgers has admitted he cannot afford to make mistakes in the transfer market this summer, and he is expected to add Celta Vigo forward Iago Aspas to his ranks today. Reports also continue to link Liverpool with Schalke’s Kyriakos Papadopoulos, Sevilla winger Luis Alberto and Ajax defender Toby Alderweireld. Meanwhile, the Spanish press are reporting Barcelona want to sign Daniel Agger.

Poll: Where will Asmir Begovic be playing next season?
Stoke City (31%)
Liverpool (32%)
Chelsea (6%)
Arsenal (23%)
Other (9%)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8, Venom i 13 gostiju.