daj izvjestaj naravnoVB 1987 je napisao/la:Nisam dobro informisan nego sam bio u krupi, ako hoćete napisaću vam opširnije, ali mislim da će Marić večeras podnijeti ostavku, tj nadam se...borcev_navijac je napisao/la:više nego jezivoVB 1987 je napisao/la:Eh braćo moja, igrali samo sa KRUPOM IZ KRUPE NA VRBASU 0-0, pazi dobro četvrti rang takmičenja... jezivo
Mada ako ima neke utjehe sasvim sigurno su i laktaši i čelik i zvijezda bolji od njih, a njih smo u prvenstvenim pobjedili
Ma nema tu sreće , jos treba da budemo zadovoljni remi sa slavijom da izvucemo jbt oni su prejaka ekipa.
P.S
ti si bas dobro informisan
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
TREĆI PUT ČASTIMO !
Pa neznam šta više treba da se desi pa da on to uradi ali eto iskreno se nadam da će večeras otići jer ono što smo što sam ja danas vidio u Krupi je za svaku osudu, nemoj da neko misli da je u pitanju zajebancija, ali u Krupi igra nekoliko ozbiljno opasnih igrača koji idu u tu školu pored igrališta, dobio sam pouzdanu info da njihov napadsač ide u 8 razred te škole a oba libera i golman su iz 9 razreda, jednom riječju jezivo...
Igrali su svi osim Milinovića, Stevanovića, Vukobratovića, znači poluvrijeme je igrala postava koja će po svemu početi utakmicu protiv Slavije, a sada se desio jedan novi momenat u igri za koju ja mislim da čovjeku treba dati nagradu, u vrhu napada je PERICA STANČESKI
, a zadnji vezni je OLJA JANDRIĆ
, potpuno nemoguće, znate li koju smo mi gore blamažu doživjeli...
Najjače je bilo kad neki čovjek koji gleda tekmu, a očigledno je iz Krupe pita, : "jel oni za ovo dobijaju platu"!?
Igrali su svi osim Milinovića, Stevanovića, Vukobratovića, znači poluvrijeme je igrala postava koja će po svemu početi utakmicu protiv Slavije, a sada se desio jedan novi momenat u igri za koju ja mislim da čovjeku treba dati nagradu, u vrhu napada je PERICA STANČESKI
Najjače je bilo kad neki čovjek koji gleda tekmu, a očigledno je iz Krupe pita, : "jel oni za ovo dobijaju platu"!?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Amin. Iz tvojih usta u božije uši? ? je napisao/la:.А ? ' не &...
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
VB 1987 je napisao/la:Pa neznam šta više treba da se desi pa da on to uradi ali eto iskreno se nadam da će večeras otići jer ono što smo što sam ja danas vidio u Krupi je za svaku osudu, nemoj da neko misli da je u pitanju zajebancija, ali u Krupi igra nekoliko ozbiljno opasnih igrača koji idu u tu školu pored igrališta, dobio sam pouzdanu info da njihov napadsač ide u 8 razred te škole a oba libera i golman su iz 9 razreda, jednom riječju jezivo...
Igrali su svi osim Milinovića, Stevanovića, Vukobratovića, znači poluvrijeme je igrala postava koja će po svemu početi utakmicu protiv Slavije, a sada se desio jedan novi momenat u igri za koju ja mislim da čovjeku treba dati nagradu, u vrhu napada je PERICA STANČESKI![]()
![]()
Treci put castimo
Ma oni su gore došli sa statusom zvijezda oni klinci hoće dres da im dodirnu, a oni ko balerine, ma niko se nije oznojio, a kažem ti najjače je bilo kad čovjek u čudu pita dal su oni plaćeni da igraju fudbal, ja sam od muke htjeo da se objesim odmah...tatamata je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Pa neznam šta više treba da se desi pa da on to uradi ali eto iskreno se nadam da će večeras otići jer ono što smo što sam ja danas vidio u Krupi je za svaku osudu, nemoj da neko misli da je u pitanju zajebancija, ali u Krupi igra nekoliko ozbiljno opasnih igrača koji idu u tu školu pored igrališta, dobio sam pouzdanu info da njihov napadsač ide u 8 razred te škole a oba libera i golman su iz 9 razreda, jednom riječju jezivo...
Igrali su svi osim Milinovića, Stevanovića, Vukobratovića, znači poluvrijeme je igrala postava koja će po svemu početi utakmicu protiv Slavije, a sada se desio jedan novi momenat u igri za koju ja mislim da čovjeku treba dati nagradu, u vrhu napada je PERICA STANČESKI![]()
![]()
Najjače je bilo kad neki čovjek koji gleda tekmu, a očigledno je iz Krupe pita, : "jel oni za ovo dobijaju platu"!?![]()
![]()
Evo umirem od smijeha...A ljudi moji sta nam drugo preostaje,nego se od srca nasmijati.
Od kluba koji igra atraktivan napadacki fudbal koji ispraca Zrinjski,Zeljeznicar,Velez sa po 2,3 gola u mrezi,koji ulijeva strah svakom domacinu,dosli smo do 0:0 protiv osnovnoskolaca....Maricu odlazi!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
rudarprijedor
- Kontakt:
pa komsije opustite se...ipak je to prijateljska...vjerovatno su i za vas igrali neke mlade snage... 
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Prvo čitaj šta piše, poluvrijeme je igrao tim koji će u subotu na megdan Slaviji...rudarprijedor je napisao/la:pa komsije opustite se...ipak je to prijateljska...vjerovatno su i za vas igrali neke mlade snage...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Najjace mi je Stanceski u napadu!VB 1987 je napisao/la: Ma oni su gore došli sa statusom zvijezda oni klinci hoće dres da im dodirnu, a oni ko balerine, ma niko se nije oznojio, a kažem ti najjače je bilo kad čovjek u čudu pita dal su oni plaćeni da igraju fudbal, ja sam od muke htjeo da se objesim odmah...
Treci put castimo
-
rudarprijedor
- Kontakt:
pa sigurno su isprobavali neke taktike cuvanje lopte i tako dalje...nije bio cilj da se diskretno postigne gol vjetovatno...ali opet 0-0 i nije bas ohrabrujuce...a Slavija nezgodna...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
Ma neka čeka šta hoće, ali očigledno je da ekipa neće da igra i to je jasno ko dan, to što neznaju još i razumijem, ali to što neće, e to nikako ne razumijem, a on je taj koji bi ih trebao natjerati da trče, a za 90 minuta ni jednom nije ustao sa stolice i da nešto kaže, sjedi ko mumija...tatamata je napisao/la:Najjace mi je Stanceski u napadu!VB 1987 je napisao/la: Ma oni su gore došli sa statusom zvijezda oni klinci hoće dres da im dodirnu, a oni ko balerine, ma niko se nije oznojio, a kažem ti najjače je bilo kad čovjek u čudu pita dal su oni plaćeni da igraju fudbal, ja sam od muke htjeo da se objesim odmah...Mislim da Maric nece dati ostavku veceras,cekace se subota i srijeda,da se vidi kako cemo proci.
Alo čovjek pita dal oni dobijaju pare za fudbal, znaš li kakvo je to pitanje, pa to ti ubija volju za životom...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borcev_navijac
- Kontakt:
ma ne znam sta bi rekao, doduse istini ya colju proti takve ekipe kao sto je krupa razumijem da igraci bas nemaju nekakv motiv, ali svaka je utakmica za trenera korisna makar kao trening za isprobavanje.VB 1987 je napisao/la:Ma neka čeka šta hoće, ali očigledno je da ekipa neće da igra i to je jasno ko dan, to što neznaju još i razumijem, ali to što neće, e to nikako ne razumijem, a on je taj koji bi ih trebao natjerati da trče, a za 90 minuta ni jednom nije ustao sa stolice i da nešto kaže, sjedi ko mumija...tatamata je napisao/la:Najjace mi je Stanceski u napadu!VB 1987 je napisao/la: Ma oni su gore došli sa statusom zvijezda oni klinci hoće dres da im dodirnu, a oni ko balerine, ma niko se nije oznojio, a kažem ti najjače je bilo kad čovjek u čudu pita dal su oni plaćeni da igraju fudbal, ja sam od muke htjeo da se objesim odmah...Mislim da Maric nece dati ostavku veceras,cekace se subota i srijeda,da se vidi kako cemo proci.
Alo čovjek pita dal oni dobijaju pare za fudbal, znaš li kakvo je to pitanje, pa to ti ubija volju za životom...
ne znam , stvarno ne znam sta da kazem, lose lose, pa lose, a jedino mida da su izbjegavali povredjivanje do subote, pa da shvatim, al ipak i na treningu se mozes povrijediti
TREĆI PUT ČASTIMO !
Za 90 minuta protiv rekreativaca nismo složili ni jednu jedinu akciju, ni jednu jedinu šansu, dvije šanse su došle iz kornera, prvu promašio Leo, a drugu skinuo golman Džou Damjanoviću... Nismo imali ni jedan šut na gol, eto protiv nekih dječaka iz osnovne škole...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
u ovo sto sam procito nemogu da vjerijem mi se borimo za titulu a ne mozemo pobjediti djecu
.Maric da je trener on bi za ovakvo ne zalaganje ih natjero da u 12 sati noci trce 20 krugova oko gradskog,pa bi onda vidjeli kako ce se zalagati na terenu.Ocigledno je da nekom smeta borac koji pobjedjuje sve za redom pa su zato otjerali onu upravu, Jagodica i Stojnica i doveli ove seljacine
Jedino u sta se nadam je da cemo uspjeti izboriti evropu i onda u prelaznom roku dovesti igrace iz Banja Luke koji vole svoj KLUB i GRAD.
Jedino u sta se nadam je da cemo uspjeti izboriti evropu i onda u prelaznom roku dovesti igrace iz Banja Luke koji vole svoj KLUB i GRAD.
Ma ja sam potpuno shvatio njegovu namjeru, tražio je jednu amatersku ekipu sa kojom će odigrati utakmicu u kojoj je trebalo da zabijemo 5 -6 golova pa da se ekipa psihološki oporavi, to se inače tako radi, ali obzirom na to da očigledno nešto ne štima, sada je došlo do kontra efekta... Usput Krupa je u subotu izgubila od Šargovca 2-0, mislim šta reći...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
opustenoBL
- Kontakt:
a zasto stalno spominjete igrace iz BL pa sta sad fali ovim "strancima" kad smo zadnji put gledali nekog poput Stevanovica i ko kaze da se igraci sa strane ne zalazu,,ako do toga u neki periodima dodje,kriv je iskljucivo trener i niko drugi...ne znam sta su to radili igraci koji su ponikli u BL,a ostali nisu??svi oni gledaju kako sto prije odu odavde sto je i opravdano naravno,ali sve ima svoju mijeru i vrijeme!!! trener je duzan da stimulise igrace,zato ne volim ovog Marica,lik nema autoritet,dok su ga Jagodic i Stojnic ocigledno imali.& ? je napisao/la:u ovo sto sam procito nemogu da vjerijem mi se borimo za titulu a ne mozemo pobjediti djecu.Maric da je trener on bi za ovakvo ne zalaganje ih natjero da u 12 sati noci trce 20 krugova oko gradskog,pa bi onda vidjeli kako ce se zalagati na terenu.Ocigledno je da nekom smeta borac koji pobjedjuje sve za redom pa su zato otjerali onu upravu, Jagodica i Stojnica i doveli ove seljacine
![]()
DUPLA MAJSTORE
aj po tebi koji se igraci zalazuopustenoBL je napisao/la:a zasto stalno spominjete igrace iz BL pa sta sad fali ovim "strancima" kad smo zadnji put gledali nekog poput Stevanovica i ko kaze da se igraci sa strane ne zalazu,,ako do toga u neki periodima dodje,kriv je iskljucivo trener i niko drugi...ne znam sta su to radili igraci koji su ponikli u BL,a ostali nisu??svi oni gledaju kako sto prije odu odavde sto je i opravdano naravno,ali sve ima svoju mijeru i vrijeme!!! trener je duzan da stimulise igrace,zato ne volim ovog Marica,lik nema autoritet,dok su ga Jagodic i Stojnic ocigledno imali.& ? je napisao/la:u ovo sto sam procito nemogu da vjerijem mi se borimo za titulu a ne mozemo pobjediti djecu.Maric da je trener on bi za ovakvo ne zalaganje ih natjero da u 12 sati noci trce 20 krugova oko gradskog,pa bi onda vidjeli kako ce se zalagati na terenu.Ocigledno je da nekom smeta borac koji pobjedjuje sve za redom pa su zato otjerali onu upravu, Jagodica i Stojnica i doveli ove seljacine
![]()
Ma mene ne interesuje ko je ko i odakle je, interesuje me samo da gine za grb i dres, a šta se trenutno dešava, zašto smo tako kilavi, zaista ne mogu da odgovorim, sve hoću da vjerujem da ekipa ima kvalitete ali da je loše vođena sa klupe, ali nakon ovog danas više neznam šta da mislim, hej ljudi pa rekreativci igraju protiv ekipe koja je na vrhu premijer lige, haloooooo, ma nema tu opravdanja nikakvogopustenoBL je napisao/la:a zasto stalno spominjete igrace iz BL pa sta sad fali ovim "strancima" kad smo zadnji put gledali nekog poput Stevanovica i ko kaze da se igraci sa strane ne zalazu,,ako do toga u neki periodima dodje,kriv je iskljucivo trener i niko drugi...ne znam sta su to radili igraci koji su ponikli u BL,a ostali nisu??svi oni gledaju kako sto prije odu odavde sto je i opravdano naravno,ali sve ima svoju mijeru i vrijeme!!! trener je duzan da stimulise igrace,zato ne volim ovog Marica,lik nema autoritet,dok su ga Jagodic i Stojnic ocigledno imali.& ? je napisao/la:u ovo sto sam procito nemogu da vjerijem mi se borimo za titulu a ne mozemo pobjediti djecu.Maric da je trener on bi za ovakvo ne zalaganje ih natjero da u 12 sati noci trce 20 krugova oko gradskog,pa bi onda vidjeli kako ce se zalagati na terenu.Ocigledno je da nekom smeta borac koji pobjedjuje sve za redom pa su zato otjerali onu upravu, Jagodica i Stojnica i doveli ove seljacine
![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
opustenoBL
- Kontakt:
ma niko se ne zalaze to je ocigledno,ali ne znaci ako je neko iz BL da ce se zalagati,sve do trenera on valjda treba znati kako to ide& ? je napisao/la:aj po tebi koji se igraci zalazuopustenoBL je napisao/la:a zasto stalno spominjete igrace iz BL pa sta sad fali ovim "strancima" kad smo zadnji put gledali nekog poput Stevanovica i ko kaze da se igraci sa strane ne zalazu,,ako do toga u neki periodima dodje,kriv je iskljucivo trener i niko drugi...ne znam sta su to radili igraci koji su ponikli u BL,a ostali nisu??svi oni gledaju kako sto prije odu odavde sto je i opravdano naravno,ali sve ima svoju mijeru i vrijeme!!! trener je duzan da stimulise igrace,zato ne volim ovog Marica,lik nema autoritet,dok su ga Jagodic i Stojnic ocigledno imali.& ? je napisao/la:u ovo sto sam procito nemogu da vjerijem mi se borimo za titulu a ne mozemo pobjediti djecu.Maric da je trener on bi za ovakvo ne zalaganje ih natjero da u 12 sati noci trce 20 krugova oko gradskog,pa bi onda vidjeli kako ce se zalagati na terenu.Ocigledno je da nekom smeta borac koji pobjedjuje sve za redom pa su zato otjerali onu upravu, Jagodica i Stojnica i doveli ove seljacine
![]()
DUPLA MAJSTORE
aj po tebi koji se igraci zalazu[/quote]
ma niko se ne zalaze to je ocigledno,ali ne znaci ako je neko iz BL da ce se zalagati,sve do trenera on valjda treba znati kako to ide[/quote]
to sam naveo kao primjer jer se cini da je to kod nas tako,a naravno da je trener krica za vecinu toga mogu zamisliti njihov trening mislim da je bez kapi znoja
ma niko se ne zalaze to je ocigledno,ali ne znaci ako je neko iz BL da ce se zalagati,sve do trenera on valjda treba znati kako to ide[/quote]
to sam naveo kao primjer jer se cini da je to kod nas tako,a naravno da je trener krica za vecinu toga mogu zamisliti njihov trening mislim da je bez kapi znoja
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Mislim sad već da malo pretjerujete.
Imam neke informacije sad o to iz krupe.
Znači utakmica je dogovorena prije nego je odigrana ova u mostaru znači nije popraVljanje atmosfere nabijanjem golova nekoj kurpi, i u stvari je "plaćanje duga" za korištenje terena u krupi (jer je bilo džaba).
Bilo je bitno ne povrijediti se i ne umoriti se pred utakmicu u subotu.
Znači ova utakmica ništa ne govori!!!!
Imam neke informacije sad o to iz krupe.
Znači utakmica je dogovorena prije nego je odigrana ova u mostaru znači nije popraVljanje atmosfere nabijanjem golova nekoj kurpi, i u stvari je "plaćanje duga" za korištenje terena u krupi (jer je bilo džaba).
Bilo je bitno ne povrijediti se i ne umoriti se pred utakmicu u subotu.
Znači ova utakmica ništa ne govori!!!!
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 07 apr 2010, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.