Centre forward je napisao/la:Lewa se malo odvojio od Aube na listi strijelaca tako da je i njemu sad manji pritisak i može bit' uvertira za dobru partiju protiv Reala. Vidal gine, trči, baš se trudi. Jeste da je pogriješio kod gola al' je odigr'o dobru partiju.
Valjda Hummelsu nije ništa. Sa njim smo 30% jači. Usudit ću se reći naš najkonstatniji i najvažniji igrač ove sezone. Posebno kad se pogleda u kakvom je stanju Boateng. Upitan je i njegov status kad dodje prinova iz Hofe ?! Hoće li ostat' da se boti za mjesto il' će dić' sidro ??

,aJMO MOMCI svi se molite za zdravlje

.mats je veliki+ u ekipi.
boa je imao onu **** povredu i nije bas lako se vratiti odmah u neku iznad prosjecnu formu ,treba vremena ,nazalost mi smo u djelu sezone gdje ce kolo voditi najspremniji ,u ovom trenutnku boa pokusava ufatiti kolko ali ide laganim koracima .Surla

kad dodje bice konkurencije
xabi ide ,martinez ide na njeg.mesto, ostaju ti stopera surla

, humels i boa ,tu je za nedaj boze i martuinez ali sam nekako ubedjen da javi sledece sezone nece vidjeti stoperske pozicije izuzev ako neto ne daj boze iskrsne .boa ,javi ,i humels stoperi u najboljim godinama 28 napon snage skoro na vrhuncu kud ces bolje oni ce tek sledece sezone pokazati najbolje.
mene najvise brine pozicija d.beka imam osjecaj da nece biti bas lijepo sledece sezone sa kimicom na beku

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer