Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mkhitaryan je plafon igrač, sa njim ne bi fulili milion posto.
Čak mislim da je cijena sasvim prihvatljiva, ako je istina ovo što se spominje 20-ak miliona funti.
Mlad je, sigurno može otići kasnije za velike novce.
Čak mislim da je cijena sasvim prihvatljiva, ako je istina ovo što se spominje 20-ak miliona funti.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Mislim da su euri u pitanju, ali sačekajmo da vidimo.ceze je napisao/la:Mkhitaryan je plafon igrač, sa njim ne bi fulili milion posto.
Nego, ja bih volio vidjeti De Griezmana iz Sociedada na lijevom krilu. Treba nam takvo lijevo krilo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sumnjam da će ga pustiti..Klauza mu je 40M ili tako nešto..Henderson je napisao/la:Mislim da su euri u pitanju, ali sačekajmo da vidimo.ceze je napisao/la:Mkhitaryan je plafon igrač, sa njim ne bi fulili milion posto.
Nego, ja bih volio vidjeti De Griezmana iz Sociedada na lijevom krilu. Treba nam takvo lijevo krilo.
puno je 40Narin je napisao/la:Sumnjam da će ga pustiti..Klauza mu je 40M ili tako nešto..Henderson je napisao/la:Mislim da su euri u pitanju, ali sačekajmo da vidimo.ceze je napisao/la:Mkhitaryan je plafon igrač, sa njim ne bi fulili milion posto.

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Eh to nisam znao. Ipak kažem da bih ga volio vidjeti u našem dresu, ne i da je moguće.
Nego:
Craig Bellamy on re-joining Liverpool:
"Liverpool took the initiative. They sent a helicopter to Cardiff to fly me to Merseyside. As soon as we landed in Liverpool, Harry [Redknapp] was on the phone telling me not to sign. I thought Tottenham were probably the better team but Liverpool were in my heart. I had unfinished business at Liverpool, too. It had never really felt right playing under Rafa and I wanted to have better memories of playing for the club I loved."
Craig Bellamy on post-match Everton semi final celebrations with Carra:
"I went with him to the pub. I sat with him and watched as he taunted every Evertonian who came through the door. I could see them glance at him and roll their eyes, smiling. They all knew he wouldn't spare them. He gave them merciless stick. It was a great night."
Craig Bellamy on returning to the pitch after Gary Speed's death:
"There was a minute's applause for Speedo before the game. I stood in the line with the rest of the Liverpool players. I felt okay. The Liverpool fans started singing his name. It was real to me then and I started crying. I'm a man's man. I'm not supposed to cry. I didn't like Chelsea fans. I didn't want to cry in front of them. But I couldn't help it. 'I'm going to play well tonight,' I thought. And Chelsea couldn't get near me. It was one of the best games I have ever played. We won 2-0 and I set up both goals. The game was easy after the two days I had just had. It was a performance worthy of Speedo's memory. Kenny brought me off 10 minutes from the end and gave me the biggest hug when I got to the touchline, which is typical of him. Then I sat down on the bench, put a coat over my head and cried."

Nego:
Koji idioti u klubu.Andy Carroll će dobiti pet miliona funti odštete od Liverpoola, a povišicu u West Hamu kada se transfer realizira. Ova odšteta dolazi u obzir samo ako nije on zatražio odlazak iz kluba.
"Liverpool took the initiative. They sent a helicopter to Cardiff to fly me to Merseyside. As soon as we landed in Liverpool, Harry [Redknapp] was on the phone telling me not to sign. I thought Tottenham were probably the better team but Liverpool were in my heart. I had unfinished business at Liverpool, too. It had never really felt right playing under Rafa and I wanted to have better memories of playing for the club I loved."
"I went with him to the pub. I sat with him and watched as he taunted every Evertonian who came through the door. I could see them glance at him and roll their eyes, smiling. They all knew he wouldn't spare them. He gave them merciless stick. It was a great night."
"There was a minute's applause for Speedo before the game. I stood in the line with the rest of the Liverpool players. I felt okay. The Liverpool fans started singing his name. It was real to me then and I started crying. I'm a man's man. I'm not supposed to cry. I didn't like Chelsea fans. I didn't want to cry in front of them. But I couldn't help it. 'I'm going to play well tonight,' I thought. And Chelsea couldn't get near me. It was one of the best games I have ever played. We won 2-0 and I set up both goals. The game was easy after the two days I had just had. It was a performance worthy of Speedo's memory. Kenny brought me off 10 minutes from the end and gave me the biggest hug when I got to the touchline, which is typical of him. Then I sat down on the bench, put a coat over my head and cried."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Jesi siguran za tu klauzulu od 40 miliona ?
Ako može neki izvor.
To je već previše za Liverpool.
Ako može neki izvor.
To je već previše za Liverpool.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Tako su par puta rekli Španci kada se povezivao sa Unitedom il sa nekim drugim..A i ja sam negdje pročitao,ne mogu se sada sjetiti gdje,to je bilo ima 2,3 mjeseca koliko se sjećam..Znam da mu je ugovor do 2016..
keno94 je napisao/la:zaboravoh, sretan rodjendan brazilskom madzionicaru, da nam jos dugo bude na anfieldu
evo za komitet
http://www.thisisanfield.com/2013/06/li ... explained/" onclick="window.open(this.href);return false;

You are someone else I am still right here
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa skoro svaki igrac u spanskim klubovima ima ogromne klauzule posebno talenti,nisu oni vesla sisali 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ko sto ga je dortmund posisaoPonos Torina je napisao/la:Pa skoro svaki igrac u spanskim klubovima ima ogromne klauzule posebno talenti,nisu oni vesla sisali

- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa dobro zar je 37 mill malo??? kad se pogledaju neke stvari ni najbolji igrac na svijetu nebi trebao vrijediti ni 20 a ne tamo nekih 100 mill.....fera je napisao/la:ko sto ga je dortmund posisaoPonos Torina je napisao/la:Pa skoro svaki igrac u spanskim klubovima ima ogromne klauzule posebno talenti,nisu oni vesla sisali
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jedno je kad se pogledaju neke stvari a drugo je ono sto jeste trenutno i kakva je sitacija. po meni je to kao da mi sad suareza prodamo manchesteru za 30 miliona.Ponos Torina je napisao/la:Pa dobro zar je 37 mill malo??? kad se pogledaju neke stvari ni najbolji igrac na svijetu nebi trebao vrijediti ni 20 a ne tamo nekih 100 mill.....fera je napisao/la:ko sto ga je dortmund posisaoPonos Torina je napisao/la:Pa skoro svaki igrac u spanskim klubovima ima ogromne klauzule posebno talenti,nisu oni vesla sisali
- Ponos Torina
- Kontakt:
jbg
Bayern je tamo najmocniji tim,a Engleska liga i rivalstva su nesto posebno,tako da znamo da se to nebi nikad desilo 
od Aspasa ni traga ni glasa

Bellamy je kralj, kakvo je to bilo pojačanje samo. Igračina i po. Žao mi je što još nije s nama.Henderson je napisao/la:Eh to nisam znao. Ipak kažem da bih ga volio vidjeti u našem dresu, ne i da je moguće.![]()
Nego:Koji idioti u klubu.Andy Carroll će dobiti pet miliona funti odštete od Liverpoola, a povišicu u West Hamu kada se transfer realizira. Ova odšteta dolazi u obzir samo ako nije on zatražio odlazak iz kluba.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ima primjera gdje igrači iz jačeg i uspješnijeg tima prelaze u 'niže'. Pare su čudo. Kada si finansijski potkovan onda nema brige za igrače.Carlo je napisao/la:Da je klub uspješniji igrači bi ostajali, prostoOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa takav je fudbal, davno je prošlo vrijeme kada su igrači ostajali vijerni klubu. Sada se na prste jedne ruke mogu izbrojati oni koji sa pravom nose titulu legende nekog kluba. Nadam se da će Cou još dugo nositi dres Liverpoola, ali nikad se ne zna.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Cuo sam da Jimmy prodaje nekakvu opremu

bice sutraPonos Torina je napisao/la:jbgBayern je tamo najmocniji tim,a Engleska liga i rivalstva su nesto posebno,tako da znamo da se to nebi nikad desilo

- Ponos Torina
- Kontakt:
al fakat danas pisu veceras sigurno predstavljanje i onda šipakfera je napisao/la:bice sutraPonos Torina je napisao/la:jbgBayern je tamo najmocniji tim,a Engleska liga i rivalstva su nesto posebno,tako da znamo da se to nebi nikad desilo

Znaci Llori,Alberto,Toby,Mkhtiryan,Eriksen,Papa pitanje je ko je sledeci...
pa sljedeci je Adilovic a onda cemo i Svrsajevica dolazit jer nije interesantno ako ne dovedemo flopove.Ponos Torina je napisao/la:al fakat danas pisu veceras sigurno predstavljanje i onda šipakfera je napisao/la:bice sutraPonos Torina je napisao/la:jbgBayern je tamo najmocniji tim,a Engleska liga i rivalstva su nesto posebno,tako da znamo da se to nebi nikad desilo
od Aspasa ni traga ni glasaal eto bitno je da je stvar zavrsena..
Znaci Llori,Alberto,Toby,Mkhtiryan,Eriksen,Papa pitanje je ko je sledeci...
-------Reina----
Glen---Toby---Agger--Jose
------Lucas--------Gerrard--
Miki--------Eriksen-------
------------Couti------
-----------Suarez-----
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
izgleda ovdje svi zaboravili na Allena
, ja vam kazem da ce on sljedece sezone biti strasan igrac 

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 2 gosta.