Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Manuel
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Manuel » 14 maj 2015, 00:27

Pogba je napisao/la:Naću ću jedan post sutra, kada smo stidljivo @korisnikforuma i ja u nekoj poluozbiljnoj priči najavili da možemo igrati finale Lp, tamo prije nove godine. Tada smo izgledali fakat smiješni, sa ovog aspekta. :mrgreen: Tačnije, kroz šalu sam to napisao jer sam fakat izgledao smiješno sa tom tvrdnjom, ali vjerovao sam negdje u kvalitet ekipe, kao i pod Conteom, iako smo ismijavani često da precjenjujemo naše igrače, odbranu i vezu itd. :mrgreen:
Ako mozes postavi postove i par forumasa koji su bukvalno plakali i kleli upravu jer su doveli Allegrija a i ja sam se nadao da ce vas syebati kao mnogi ovdje a pogledaj majstora sta uradi.Moguca je i tripleta.

Kako god fakat vam svaka cast :tokralju:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 maj 2015, 00:30

Allegriju svaka čast za sve, ali posebno za motivisanje ekipe i taktičke promjene na poluvremenu. Svako drugo poluvrijeme dosad smo bolje odigrali, odlično dapače.

Chiellini iako je mogao sjebati sve i klonuti potpuno u drugom poluvremenu odigrao je fenomenalno, bez greške drugo. Kao i protiv Dortmunda uostalom. Muda i srce do poda.

Vidal je pretrčao brat bratu 35km u ove dvije utakmice i iskupio se za svaku sekundu slabe forme.

Alvaru stope da ljubim, Gigiju također. Kako Nando pade na zemlju kad je sviran kraj i zabi lice u travu od sreće. :tokralju:

Mogao bih do sutra ovako. Volim ih sve. :ljepota:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 14 maj 2015, 00:31

Ali navijači čeveras prekucali sve živo i mrtvo, kakav će tek spektakl u Berlinu napraviti kad ih dođe 40 hiljada...

Grande Andrea Agnelli. :mrgreen:

Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 maj 2015, 00:34

Bas sam htio da napisem da je sreca sto smo ga primili u 1. pol jer je onda bilo prilike i da Allegri poprica sa igracima i da se malo konsoliduju redovi, na kraju to odlicno ispade :thumbup:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 14 maj 2015, 00:35

Nisam dugo na forumu, nisam nesto aktivan i ne znam je li u proslosti bilo kakvih ideja, ali sta mislite o okupljanju copora sa foruma (naravno, pozvati i ostale poznanike Juventine) i o nekom druzenju uz kafu, kiselu, sok, pivu, tekilu, pivu, pivu, tekilu, pivu, tekilu, tekilu? :mrgreen:

Dvadeset nek nas se skupi moze to biti lijepo poslijepodne/vece i fino iskustvo (za neiskusne alkoholicare) :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 maj 2015, 00:35

Juventus se ima cemu nadati u finalu, ako je Allegri onomad sa mrtvim Milanom mogao zatvoriti sve prilaze golu da Barsa nije imala sut po golu i totalno neutralisao Messija, moze to vala i sada, pogotovo sa ovakvim Juventusom koji je kvalitetom miljama iznad tog Milana.

Da je pokazao da se Messi moze zaustaviti, moze, ostaje samo Suarez kao prijetnja. Ona brazilska ubleha se lako ustopa, baci par fristajl forica, dadne 80% golova iz zicera u petercu i on lafo neka igracina, a ustvari ga onaj Rafinha pravio budalom citavu tekmu.
Bolji trener, jaca odbrana, izjednacena sredina (ja bih rekao cak i bolja, al' ajde), solidan napad koji ga moze ucerati svima, a pogotovo kataloncima koje ne krasi neka jaka odabrana... ja sam jos davno rekao da Juve osvaja LS i ima da ga osvoji. Samo jako i hrabro. :cool:

Odraditi tu utakmicu u kupu i do juna igrati sa izmjenjenim sastavom, ne daj boze da se ko povrijedi. Neka ne izlaze iz kampa, lagano treninzi, uigravanje, dizanje atmosfere ovo ono. :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Pogba

Post Postao/la Pogba » 14 maj 2015, 00:36

JuveArena je napisao/la: @Pogba,, Daj optimizma malo, jer ovaj Juve je zreo da uzme do kraja oba trofeja,, prije svega Coppu, pa onda ono mnogo vrijednije...
@Fantazista zna da nisam optimista. :mrgreen:

Ma rano je sada da nešto prognoziram jer je sve već palo u vodu samim našim finalom, pisao sam još nakon grupa i izvlačenja za 1/8 finala da je samo izbjeći Barcu jer iako imaju mane u igri, u vezi i nazad ipak sve to oni monstrumi gore kompenzuju, a i golman im je odličan. Čakja i griješim, i odbrana i način branjenja im je odličan, jesu individualno možda skloni grešci, kao i mi, ali timski rade kao i mi. Suludo je onda da kažem da su u sredini najtanji i da smo tu bolji, ali rano je.

Preteško će biti, a ovo za finala govorim jer smo mi najnesretnija ekipa, jbg, fakat bi mi to loše palo, ali eto, san je tu.
bulbasor je napisao/la:Stavljeno ovo "Ma trostruka kruna" na zadnje mjesto, ali vise iz zayebancije. :mrgreen:
Ja ozbiljno glasovao za tu opciju. :)
Gefufna je napisao/la:Nisam dugo na forumu, nisam nesto aktivan i ne znam je li u proslosti bilo kakvih ideja, ali sta mislite o okupljanju copora sa foruma (naravno, pozvati i ostale poznanike Juventine) i o nekom druzenju uz kafu, kiselu, sok, pivu, tekilu, pivu, pivu, tekilu, pivu, tekilu, tekilu? :mrgreen:

Dvadeset nek nas se skupi moze to biti lijepo poslijepodne/vece i fino iskustvo (za neiskusne alkoholicare) :mrgreen:
Ja sam htio ovo predložiti fakat ako prođemo u finale, ja sam za, prilika da se upoznamo.

Ništa alkohol. :thumbup:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 maj 2015, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 maj 2015, 00:37

IlFantasista je napisao/la:Ali navijači čeveras prekucali sve živo i mrtvo, kakav će tek spektakl u Berlinu napraviti kad ih dođe 40 hiljada...

Kako se izvinjava perezu nakon gola što je skočio. :urnebes:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 maj 2015, 00:37

pesimizam nas je doveo do finala...pesimizam ce nas odvesti do kraja - nista optimisticno pred berlin :mrgreen:

u tom tonu :D : realno MSN je nesto drugo u odnosu na BBC (bar ovaj precijenjeni dio BB)..Mesi je sa druge planete, to se ne moze zaustaviti , ili ne znam kako moze.... Suarez je zivotinja, Nejmar koliko god ga mrzio je takodjer dobar igrac..Barcelona djeluje kao za razliku od Reala, odbrana im je slabija od Realove i tu vidim nasu sansu

a hajd skupi damu i ostavi Pirla na klupi u finalu LP, a Mesi i Suarez ce na tom potezu igrati kolo, i opet kazem nisu to Benzmema i Bejl, to je go

ali rano je pricati o finalu, uzivati u ovom vcrs, uostalom hvala igracima i za ovo, niko i ne zahtijeva trofej od njih...to ce biti trenutak osvjestenja i u finalu kad budemo vodili 1-0 u 70.oj minuti
Postao/la 10DelPiero » 14 maj 2015, 00:34
Bas sam htio da napisem da je sreca sto smo ga primili u 1. pol jer je onda bilo prilike i da Allegri poprica sa igracima i da se malo konsoliduju redovi, na kraju to odlicno ispade
a pali su bili, vidjelo se na licima nemoc, bezidejnost..trebao nam je taj gol iz nicega, da jednom i nas pogleda..i nakon tog gola se sve konsolidiralo, mogla se utakmica i ranije rijesiti , a realno nije bilo sanse da primimo go..djelovalo je da Real kao i u prvom mecu moze 3 dana da napada nece ga dati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 maj 2015, 00:38

Čestitke ljudine i sretno. Neka bolji klepi Klempu (nije Bale-a :kafa: ). :cool:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 14 maj 2015, 00:38

IlCapitano je napisao/la:
IlFantasista je napisao/la:Ali navijači čeveras prekucali sve živo i mrtvo, kakav će tek spektakl u Berlinu napraviti kad ih dođe 40 hiljada...

Kako se izvinjava perezu nakon gola što je skočio. :urnebes:

Haha agnelli :tokralju:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 maj 2015, 00:41

Iskreno ja sam očekivao da ćemo se i za skudeto mnogo više namučiti, i da ćemo teško i do top 8, jer je Allegri imao dobri rezultatata u LP sa Milanom. :D

Sad gledam malo ovo oko Allegrija i naleti na ovaj post, kako ovo sad ima težinu a izrečeno je 04 feb 2012, 19:18
Padovan je napisao/la:
Allegri "Conte podcjenjuje svoje igrace a to nije dobro.Ne bi da gledam u tudje dvoriste niti da zadirkujem Contea"

E moj Allegri, jadan si...
:mrgreen:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 14 maj 2015, 00:43

Gefufna je napisao/la:Nisam dugo na forumu, nisam nesto aktivan i ne znam je li u proslosti bilo kakvih ideja, ali sta mislite o okupljanju copora sa foruma (naravno, pozvati i ostale poznanike Juventine) i o nekom druzenju uz kafu, kiselu, sok, pivu, tekilu, pivu, pivu, tekilu, pivu, tekilu, tekilu? :mrgreen:

Sarajevo?

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Mig_Mig » 14 maj 2015, 00:43

Mig_Mig je napisao/la:Dragi Boze, sta se ovo danas desilo??? Uopste ne znam odakle da pocnem. Nije nas mogao ovako ostaviti, nije!( osim, ako je istina da ce pustiti Vidala, ako bude tako, ne znam sta da razmisljam,i naranvo uprava ce nam dati doznajnja ako to urade ove godine sa Vidalom, dogodine ide u Pogba), sve na stranu, ali moras da trpis upravu, lose igrace,svoje greske, to je ono sto je mogao da vidi godinama kako su radili Fergunson, Wenger, ali on je odlucio ici linijom manjeg otpora, ili mu je u glavi Monaco, 10miliona godisnje, porez I sve sto nosi taj gradic! Necu da donosim konacni sud o svemu dok se situacija raspetlja! Sto se tice sutrasnjeg dana, novog trenera, od svih navedenih, Alegri je najbolji izbor od svih ovih propaliteta, covjek ima neke titule, ima iskustvo igranja LP, I sa onakvim milanom to mu je polazilo za rukom, naranvo za sve one koji su proklinjali formaciju 3-5-2, mogu da budu sigurni da je ona proslost! U komplikovanoj smo situaciji, pripreme su pocele, nemamo vrmeena, igraci na odmoru, transferi, promjena formacije!?? Ko god bude dolazio cekaju ga pune ruke posla ! Navijam 19godina za Juve, nagledao sam se svega I svacega, “kvazi” trenera, losih uprava, losih igraca, poraza, pobjeda, I ovo nije nista novo za mene! Conte je morao da izdrzi ovu godinu, morao bez obzira na sve ! Klub bi izasao jaci kad bi spremno docekali njegov odlazak!! Ina kraju,Mi smo Juve,mi smo jaci od svega!
Bilo nekad....
Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Mig_Mig » 14 maj 2015, 00:46

Mig_Mig je napisao/la:Ne mozes da spavas, i onda analiziras sve ovo... jedno mi je upalo u oci, https://twitter.com/LUCIANOMOGGI" onclick="window.open(this.href);return false; .. toliko rijeci hvale na racun Allegria, da je nasljednik trenera kao sto su Capelo, Lipi, do toga da se mozemo nositi sa realom,barcom, bayernom ! Ipak kad sve ovo kaze Moggi, te rijeci imaju dodatnu vrijednost !
i onda bilo ovo, bas sam se ubijao Maxom, vrijedilo je svake sitnice :D al ko ga u glavu pogodi, ponovo Moggi ! :bow:
Max Allegri

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 14 maj 2015, 00:47

kada je konte otišao i došao Max,napisah da su se desile 2 loše stvari ;
1.odlazak kontea
2.još lošija dolazak Max-a,ee budalo...greška naučena.

bravo Juve,bravo Max :bow: :bow: :bow:
Večeras Juve kakav i treba biti,borben do posljednjeg daha,bilo je grešaka ali koga sad za to briga,urađeno je ono što je trebalo-prolazak u finale.

Bilo je zanimljivo čitati ovih dana komentare na realovom pdf-u,gdje od riješavanja pitanja prolaska u prvoj utakmici jer igraju protiv "nekakvog Sturara" preko dobrog rezultata uprkos užasnoj igri,sve do razbijanja na SB dođoše ni više ni manje nego do ispadanja od "poluekipe" od kojeg je ronaldova lijeva noga vrijednija...

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 14 maj 2015, 00:53

Ma greške se u ovakvim utakmicama normalna stvar, meni je najviše drago što nismo igrali kukavički, hrabro smo se postavili od prve minute i nastojali igrati našu igru, u drugom smo krenuli po gol i stigao je kad smo se tome najmanje nadali, barem ja. :D

Meni lično je bila prpa od 85. do 90. minute, znam da Italijani ne primaju golove u sudijskoj nadoknadi, samo daju...haha :D
Kun fejekun!

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 14 maj 2015, 00:57

IlFantasista je napisao/la:Ali realno 3-5-2 je beton :lol: , nema prolaska, mislim da smo gol mogli primiti jedino iz penala i nikako drugačije, a i tu nas je koštala Chiellinijeva glupost koji nikako da dođe pameti u životu... :mrgreen:
:mrgreen:

Ipak, mrzim tu formaciju, valjda zbog Conteove tvrdoglavosti i ograničenosti..

Alegri radi odličan posao. Zna kako, gdje, šta i kad.. :mrgreen:
Kad imaš rezultat, i na raspolaganju uigran, iskusan i kompaktan tim, tad je 3-5-2 isto što i 2 Gigija na golu.. :mrgreen:

Morata ostani!
Kakva 2 napadača imamo e :kafa:

Forza Juve
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 maj 2015, 01:00

Samo bih da čestitam momci, uživajte. :thumbup:

Uz vas sam u finalu :kafa:
naprijed rejal

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 maj 2015, 01:01

Padovan je napisao/la:Kakva noć :D , san se nastavlja :) !

Bilo je svega, velika pobjeda, svaka čast igračima i Allegriu kakva sezona :clap: :clap: !

Buffon je zaslužio ovo finale, zaslužio je ovaj trofej zbog svega što je uradio za Juve, aBda da podigne pehar u Berlinu.
Bravo, koliko je ovo dobra recenica. Zao mi je sto Alex, Trezeguet, Camo i Nedved nisu dobili drugu sansu jer su je zasluzili, ali opisat ne mogu koliko mi je drago radi Buffona. To se jednostavno ne moze opisati. Najbolji svih vremena je zasluzio jos jednu priliku, i to ovaj put sa kapitenskom trakom da vodi ekipu.

Ja jos uvijek ne vjerujem da smo mi prosli u finale. Zadnjeg finala se i ne sjecam j*ebote.

Posle tekme Marotta izleti na sky-u da je Dybala zavrsena stvar, pa se kasnije prepravio i rekao da su pregovori jos uvijek u toku. Vrlo vjerovatno da je Dybala nas igrac.

I DA

“Well, you cannot go to eat at a €100 restaurant with just €10 euro in your pocket, can you?”

CRKNI MAJMUNE
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []