Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Gefufna
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Gefufna » 14 maj 2015, 01:02

VelaHavle je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:Nisam dugo na forumu, nisam nesto aktivan i ne znam je li u proslosti bilo kakvih ideja, ali sta mislite o okupljanju copora sa foruma (naravno, pozvati i ostale poznanike Juventine) i o nekom druzenju uz kafu, kiselu, sok, pivu, tekilu, pivu, pivu, tekilu, pivu, tekilu, tekilu? :mrgreen:

Dvadeset nek nas se skupi moze to biti lijepo poslijepodne/vece i fino iskustvo (za neiskusne alkoholicare) :mrgreen:
Sarajevo?
Samo nek je BiH i po mogucnosti vikend, ostalo nebitno ;)
Nek neko od vas "uvazenijih" i forumasa sa starijim stazom predlozi mjesto i termin, ili cak da na anketu privremeno stavimo opcije sa gradom u kojem zelimo okupljanje/druzenje, a kasnije termin da dogovorimo. Cak bi mogli i posebnu temu otvoriti, pa tako i uozbiljiti ovu ideju.
Steta bi stvarno bila da se ovakva jedna ekipa ne upozna i makar kafu da ne popije, jer je ovo jedna od jacih ekipa na ovom forumu. Citam i druge teme timova, ali to je sve puno djecurlije i/ili prepotentnih idiota.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 14 maj 2015, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 14 maj 2015, 01:03

VelaHavle je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:Nisam dugo na forumu, nisam nesto aktivan i ne znam je li u proslosti bilo kakvih ideja, ali sta mislite o okupljanju copora sa foruma (naravno, pozvati i ostale poznanike Juventine) i o nekom druzenju uz kafu, kiselu, sok, pivu, tekilu, pivu, pivu, tekilu, pivu, tekilu, tekilu? :mrgreen:

Dvadeset nek nas se skupi moze to biti lijepo poslijepodne/vece i fino iskustvo (za neiskusne alkoholicare) :mrgreen:
Sarajevo?
I ja sam isto za. Da skupa odgledamo finale kupa i tu se lijepo dogovoriti za finale LP.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 14 maj 2015, 01:04

slika

Srce mi ko džamija!
Kun fejekun!

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 14 maj 2015, 01:09

IlFantasista je napisao/la:Ali realno 3-5-2 je beton
Nema bolje formacije, sine moj.
slika

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 maj 2015, 01:10

IlFantasista je napisao/la:slika

Srce mi ko džamija!
Nemam riječi kad vidim čovjeka koliko ovo želi, kako mi je samo bilo krivo kad je u superkupu skidao penale i onda dođe Chiellini i opuca penal kao amater :facepalm: . Ali nije ovo samo zbog Buffona, ovo je noć u kojoj kao i onda kad smo zgrabili skudeto sa Conteom, ovo je noć koja će se pamtiti i kad se treba sjetiti Del Piera, Nedveda, Camoranesija, Trezegea.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 14 maj 2015, 01:14

Ne mogu da spavam od srece :opaopa:
koliko samo ovo Gigiu znaci, kako bi volio da podigne taj pehar
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 maj 2015, 01:33

MrMuscle je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Dokle smo sa Vidalom i Pogbom, ja sam nesta uvjeren da Allegri moze vise od Contea napravit u LP ako mu ostane ovaj kadar uz eventualno jos neko dobro pojacanje.
Dobro je da nisam jedini koji ovo misli... Al naravno pod uslovom da svi ostanu, ili ako ce vec Vidal ici da nadju adevatne igrace da se to nadoknadi kao sto se svojevremno Zizou nadoknadio Buffonom, Nedvedom i Thuramom....
Evo i od mene jedan iz arhive, mislim da smo jedini tad branili ovog gospodina kojem se sad trebamo klanjat :mrgreen:

i @L'Avvocato cini mi se :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 14 maj 2015, 01:57

Eh sad da je kakve sreće i nafake u finalu... :lol:
Kun fejekun!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 14 maj 2015, 02:23

CESTITKE za prolaz i SRETNO u finalu :thumbup:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 maj 2015, 02:23

Joj koji osjećaj ... zaboravio sam na ovo u potpunosti. Daleko je 2003. iz ove perspektive.

Koji fajterski duh ima ovaj tim, pa ovo rijetko ko ima. I to ne ono bezglavo jurcanje po terenu, na silu sve. Već gospodski, taktički, stručno, ciljano. Vidalu kapa do poda za ove dvije utakmice protiv Reala. Izvuče čitavu sezonu frajer.

Morata će biti nenormalno jbn napadač za godinu-dvije ... čim skupi još iskustva. Nevjerovatan lik.

Nekoliko vas je napisalo za Gigija... ma ovo je njegovo finale, on ovo mora uzeti. Nema druge. Sudbina je to.

slika

Autoritet brale :salut:

@10DelPiero Ma nisam ni ja bio oduševljen što je Allegri došao, ne vjerujem da je to iko bio, samo što sam vjerovao upravi da znaju bolje od nas. Što se i ispostavilo tačnim. Jesam pisao da ne treba pljuvati prije reda i da je Allegri dobar trener, ali sam se nadao nekome ko je imao više iskustva. Međutim, dobro i ovo završi. Sad uzeti Coppu i Klempu pa da se proslavi kako dolikuje.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 maj 2015, 02:37

slika

Zna li ko koja je čija? :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 maj 2015, 02:37

Niko ne spominje scenu kad Bernebeu pljesce Pirlu dok izlazi sa terena. I onda se neko ovdje nadje damu samo mane nalazi i da ga "šamara". "Pogba" drag si mi, ali to ti nije na cast. Posebno u ovakvoj noci. Ne pamtim kad si neki njegov dobar potez tako nahvalio. I veceras je sa svojih 36 godina, pretrcao 10km. A ono vrijedjanje Chielinija nakon penala od nekih, bolje da ne komentarisem.

Fino Ala Fine
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 14 maj 2015, 02:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 14 maj 2015, 02:39

IlCapitano je napisao/la:slika

ova sto drzi papir je od Evre
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 maj 2015, 02:41

akisarajevo92 je napisao/la:Niko ne spominje scenu kad Bernebeu pljesce Pirlu dok izlazi sa terena. I onda se neko ovdje nadje damu samo mane nalazi i da ga "šamara". "Pogba" drag si mi, ali to ti nije na cast. Posebno u ovakvoj noci. Ne pamtim kad si neki njegov dobar potez tako nahvalio. I veceras je sa svojih 36 godina, pretrcao 10km. A ono vrijedjanje Chielinija nakon penala od nekih, bolje da ne komentarisem.

Fino Ala Fine
Ma Pirlo je i večeras bio užasno loš, ali jbg, ne ide da se bilo koga kritikuje nakon ovakve noći.

Pa bila je ona situacija u drugom poluvremenu kad je vodio loptu na centru i bukvalno sam sebi podapeo nogu i pao i izgubio loptu. Ne može čovjek više i gotovo. Uzeti klempu i oprostiti se sa njim kako je i sam rekao. :salut:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 maj 2015, 02:43

Slazem se, al samo nisam za ta vrijedanja i napadanja. Nisu sve minusi kod njega. Lako se neki mjenjaju cim primimo gol ili gubimo.
I ja sam za to, da sljedecu sezonu krenemo bez njega.

:D
Don't believe the hype.

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 14 maj 2015, 02:45

Pogba je napisao/la:Naću ću jedan post sutra, kada smo stidljivo @korisnikforuma i ja u nekoj poluozbiljnoj priči najavili da možemo igrati finale Lp, tamo prije nove godine. Tada smo izgledali fakat smiješni, sa ovog aspekta. :mrgreen: Tačnije, kroz šalu sam to napisao jer sam fakat izgledao smiješno sa tom tvrdnjom, ali vjerovao sam negdje u kvalitet ekipe, kao i pod Conteom, iako smo ismijavani često da precjenjujemo naše igrače, odbranu i vezu itd. :mrgreen:
Bolan ja sam bio 100% ozbiljan :D
Samo ja nisam siguran da smo govorili da ćemo ući u finale, već da uzimamo klempu :lol:
Samo da još dodam, Lichtsteiner Bog nogometa, Ronaldo who?
Samo još da dodam da se posipam pepelom što sam sumnjao u trenersko umijeće EUROMAXXX-a kada je dolazio :pray:
I još jedna stvar, vrlo bitna. Mi smo u finalu favoriti :kafa:
Zadnja izmjena: korisnikforuma, dana/u 14 maj 2015, 02:58, ukupno mijenjano 2 puta.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 maj 2015, 02:50

akisarajevo92 je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Svejedno koga god, ostali su najbolji, mozda onako me licno zanima kako bi izgledali protiv Barse, jer smo igrali protiv Reala i Bayerna.
U Berlinu cemo to vidjeti, nakon sto izbacimo stare musterije iz Madrida :salut:
Da se citiram sta sam rekao prije zrijeba u aprilu. :mrgreen:

Sad kazem osvojit cemo LP. Sesti poraz u finalu bi bilo previse.

Don't believe the hype.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 maj 2015, 02:56

Ma pretjeruje brat Pogba u zadnje vrijeme sa vrijeđanjem Pirla i Lichta. Zato sam se i pitao ko mu uze account :D

Licht je i večeras odigrao super utakmicu. Na momente je ispadao u prvom poluvremenu zato što ga je Marchisio ostavljao samog pokrivajući središnji dio terena. Sve do onog momenta kad je Gigi podivljao i vikao na Claudia. Kroz minut ga je i Allegri pozvao pa je sve ponovo bilo kako je i trebalo biti. Treba malo gledati i te aspekte nečije "loše" igre. Marcelo i Ronaldo su mu bili previše, pa je opet nekako uspjevao pokriti tu stranu.

Isti slučaj je bio i sa Evrom. Morao se vraćati bliže Chielliniu zbog Balea, pa je Carvajal imao metre i metre slobodnog prostora. A Pogba kao i Marchisio ulazio u sredinu previše, više nego što je trebao. Pokrivali Pirla. I opet smo uprkos tome izdržali.

Nema prostora za vrijeđanje nakon ovakvog dvomeča. Pa kumulativno su momci pretrčali preko 230 milometara u dvije utakmice i izborili finale. Kakav bi mi obraz bio da kritikujem nekoga?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 maj 2015, 03:02

IlCapitano je napisao/la:slika

Sveli smo na par opcija.

Mislim da je ova matora sa cvikama Marchisiova mati. Ova u crvenoj haljini je Moratina sestra. Policajac reče da je ova sa papirom Evrina, ali po slikama meni više djeluje da je ova plavuša skroz lijevo u ćošku. Ova crnka skroz lijevo je Pogbina. Marchisiova žena ova odmah do nje. Ova crna u sredini mislim da je ova nova Buffonova. Hajmo voajeri gdje ste? :mrgreen:

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 14 maj 2015, 03:03

korisnikforuma je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
korisnikforuma je napisao/la: Statistika je majka svih zajeba, ali kad si statistički najučinkovitiji bek u Italiji i šire, onda teško da možeš biti toliko loš... 12 asista, pa to je i za Pirla odlična brojka... A plus što zabija više nego ijedan drugi bek :thumbup:
Kako ti to lijepo upakuješ, milina. :)

Ispade da mi imamo možda samo jednu ili dvije loše pozicije u timu, Evra i Nando po tebi, pretpostavljam. :mrgreen:
Ne znam zašto ne uzmemo tu LP kada smo na svim pozicijama moćni. :yawn:
Pa zbog Evre i Nanda naravno...

PS, otkirću ti tajnu, ove sezone sa Maxom uzimamo LP glatko :thumbup:
To je taj post od prije 5 mjeseci :lol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []