De ba malo smanji doživljaj.Naše je da navijamo za Slobodu a ne da širimo defetizam.boomerang5 je napisao/la:ovaj tim je toliko mlak. Ne da cemo izgubiti, nego ce nas jos i istuci. Pa ovdje brat bratu 3 defanzivno orijentisana igraca imaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Po ovim svim povredama protiv Zrinjskog cemo ovako igrat: Piric-Ivetic-Skahic Mehmedagic-Kiso-Ordagic(zadnji vezni)-Saric(Prses)-Govedarica-Zeba(Saric)-Veselinovic-Ahmetovic
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
POTPISUJEM.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma protiv Zrinjskog nema destruktivac-kreativac...ima da svi budu destruktivci, da svi igraju kako im se kaze..da se motivisu maksimalno i da svi poginu na terenu ko god da igrao
ja bi pustio Krpu i Ahmeta od pocetka, navalio svim silama pa kud pukne
Ja volim FK Tuzla City
U REDU .PRVO, ON NA TRENINZIMA STALNO IGRA BEKA.MOMAK JE HALF I VISOK JE 195 .SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma nemam ja nista protiv njega nego samo momak nije za Slobode i posmotan. Mislim da se svi slazu samnomsloboda72 je napisao/la:NIJE TI FER OVO ZA "Karlosa" (Mujkića).SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Mozemo probat sa Karlosom![]()
kuknjava
DRUGO, MORAMO PRIZNATI DA NIKAD NIJE DOBIO PRILIKU OSIM MISLIM U GORAŽDU.
TREĆE, DA JE ON HUSARIN ILI JURIĆEV, MA ON BI ODMAH BIO ODLIČAN.100%
Ja volim FK Tuzla City
JEST ALI SA NAMA SA BIVŠEG STAJANJA.BILO NAS JE PREKO 100.Beduin je napisao/la:Hvala Slatinash i Tuzlak![]()
Pa super je to onda, znaci imali smo oko 1200 ljudi na stadionu? Ako se sjecam, proslo kolo kupa najvise bilo na Grbavici, oko 700 ljudi.
Ja volim FK Tuzla City
150 ultrasa dolazi bice smjesteni na D tribinu garancija i mupa i slobode je tu i zavrsite tu temu !solinas je napisao/la:Zrinjski mora dati garancije da ce ustupiti 5% kapaciteta i obezbjediti nase navijace
U suprotnom u milosti ste mupa.
Vratice vas kao i uvjek.
1919 <3
Sto se koji racku ne zabrani gledanje sa istoka..kupi sezonsku ili plati kartu kao ostali,a ne ljudi iskesiraju i svog dzepa,a ovi sa istoka lagano gledaju mec dzaba..na kraju ce istok biti najposjecenija tribina na Tusnju..
Pod hitno da se rijesi ovaj slucaj,jer je bezobrazluk prema onima koji placaju karte !!
Pod hitno da se rijesi ovaj slucaj,jer je bezobrazluk prema onima koji placaju karte !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
U NEDELJU AKO BOG DA.panini je napisao/la:150 ultrasa dolazi bice smjesteni na D tribinu garancija i mupa i slobode je tu i zavrsite tu temu !solinas je napisao/la:Zrinjski mora dati garancije da ce ustupiti 5% kapaciteta i obezbjediti nase navijace
U suprotnom u milosti ste mupa.
Vratice vas kao i uvjek.
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakav taj mali karlos, nema od njega nista. Cuj staviti njega protiv Zrinjskog LOL
Kostić će po propozicijama takmičenja pauzirati dva meča, a zavisno od odluke Disciplinske komisije N/FS BiH moguće je da dobije još nekoliko utakmica neigranja.
GOVORI SE O STJEPANOVIĆU.ON JE POD POJAČANIM TERAPIJAMA.DOBIO JE UDARAC U MIŠIĆ I NEMA RUPTURE(NAPUKNUĆA).
NEMA NI HEMATOM,KRVNI PODLIV.ON OSJEĆA BOL I TO JE SVE. REALNI SU IZGLEDI DA ON ODIGRA UTAKMICU ILI 2/3 .UTAKNICE SA ILI BEZ INJEKCIJE.ZNAJUĆI NJEGA I KAKAV JE BORAC UVJEREN SAM DA ĆE IGRATI U NEDELJU AKO BOG DA. MORANKIĆ NA ŽALOST, NEĆE IGRATI PROTIV ZRINJSKOG..
NEMA NI HEMATOM,KRVNI PODLIV.ON OSJEĆA BOL I TO JE SVE. REALNI SU IZGLEDI DA ON ODIGRA UTAKMICU ILI 2/3 .UTAKNICE SA ILI BEZ INJEKCIJE.ZNAJUĆI NJEGA I KAKAV JE BORAC UVJEREN SAM DA ĆE IGRATI U NEDELJU AKO BOG DA. MORANKIĆ NA ŽALOST, NEĆE IGRATI PROTIV ZRINJSKOG..
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 nov 2015, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Naravno da on nije za prvi tim u jednoj tako važnoj utakmici.NYKnicks Fan je napisao/la:Kakav taj mali karlos, nema od njega nista. Cuj staviti njega protiv Zrinjskog LOL
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Protiv Viteza, Mladosti, Travnika, Veleza, ok... ali za derbi nikako.sloboda72 je napisao/la:Naravno da on nije za prvi tim u jednoj tako važnoj utakmici.NYKnicks Fan je napisao/la:Kakav taj mali karlos, nema od njega nista. Cuj staviti njega protiv Zrinjskog LOL
Ko sudi mec protiv Zrinjskog,saveza i k.urca,cetvrtak,a nema sudija za ovo kolo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nedelja 13:30 ispod 5000 sve je sramota, ako bude i kisa pun sjever i barem jos 1500 do 2000 na zapadu, ako bude ovako suncano i super vrijeme ko protiv Celika, i bude nas ispod 5000, onda mi ni nezaslzujemo tim u vrhu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Spremite se...

Znaš šta , nisam siguran koliko će nas biti , volio bih naravno dupke pun Tušanj, ali koliko god da nas bude, bitno je da punim srcima podržimo naše momke.Svi kao jedan.TRUST je napisao/la:Nedelja 13:30 ispod 5000 sve je sramota, ako bude i kisa pun sjever i barem jos 1500 do 2000 na zapadu, ako bude ovako suncano i super vrijeme ko protiv Celika, i bude nas ispod 5000, onda mi ni nezaslzujemo tim u vrhu.
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
1.u nedelju ce bit SUNCAN DAN
2.ne sirimo vise zlu krv sa paljenjem busa u mostaru,neko ce nedo Bog glavom platit,zapamtite
3.rijesit ce se istok i gledanje tekmi za dzaba....vec je postavljen jedan baner tuzlanske pivare i to od strane zapada gdje su do sad stojali bambuca-boys
4.bit ce 5000 u nedelju
2.ne sirimo vise zlu krv sa paljenjem busa u mostaru,neko ce nedo Bog glavom platit,zapamtite
3.rijesit ce se istok i gledanje tekmi za dzaba....vec je postavljen jedan baner tuzlanske pivare i to od strane zapada gdje su do sad stojali bambuca-boys
4.bit ce 5000 u nedelju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Treba Azmir dovesti Artema Milevskog, eno opet je slobodan
Kod nas bi se sjajno uklopio, malo kod Tome, malo u Vivu ili na Tenis a za nasu ligu bio bi mega pojacanje 
Nije ni star, može još koju godinu, marketing igrač, a kad' ga je RNK Split mog'o plaćat', ne vidim razlog što mi ne bi mogli. Samo stranac...defour je napisao/la:Treba Azmir dovesti Artema Milevskog, eno opet je slobodanKod nas bi se sjajno uklopio, malo kod Tome, malo u Vivu ili na Tenis a za nasu ligu bio bi mega pojacanje
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.