Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Timski igrac.miki_92 je napisao/la:grind is real![]()
Tatuma u Efes otjerao da gradi karijeru.miki_92 je napisao/la:postavljam dobre blokove, Kyrie ima citavih 9 ppg
gaston je napisao/la:Tatuma u Efes otjerao da gradi karijeru.miki_92 je napisao/la:postavljam dobre blokove, Kyrie ima citavih 9 ppg
Duduk, Tokmak, Krstofor, Pantelija.Mokroguz je napisao/la:Koja vam je standardna pokemon ekipa?![]()
Vrijedi li ista?exampLe. je napisao/la:Igra li iko Black Ops 4?
GracanicaAA je napisao/la:Ide CoD Black ops 4 ko halva ,a 117 KM-a nije puno![]()
Do sad bi PUBG imao 600.000 aktivnih igraca na stimu, a sada imaju 250k igraca online.
Igrica grmi malo je reci.jopaa7 je napisao/la:Vrijedi li ista?exampLe. je napisao/la:Igra li iko Black Ops 4?GracanicaAA je napisao/la:Ide CoD Black ops 4 ko halva ,a 117 KM-a nije puno![]()
Do sad bi PUBG imao 600.000 aktivnih igraca na stimu, a sada imaju 250k igraca online.
Ma nije tu bit sad da prelazis, nego je bit u Battle Royalu modu zato ga ljudi i uzimaju.Sage je napisao/la:Za koliko se moze preci taj Black Ops? Da ne dajem 110km za kratko vrijeme igre...
Sad ozbiljno, vrijedi li uzeti kao velikom ljubitelju CODa, nekome tko je na CODu 4 proveo hrpu vremena i igrao lanove po hrGracanicaAA je napisao/la:
mislim da nema singleplayer BO4GracanicaAA je napisao/la:Ma nije tu bit sad da prelazis, nego je bit u Battle Royalu modu zato ga ljudi i uzimaju.Sage je napisao/la:Za koliko se moze preci taj Black Ops? Da ne dajem 110km za kratko vrijeme igre...![]()
![]()
Bas bi ga ja uzeo da prelazim misije neke?
Eh ovako, Europa Universalis i Crusader Kings, mada dosta su teške za igrati. Onda imaš Civilization 5 i 6 koje su easy to learn, hard to master igre. Nakon toga možda neke starije poput Strongholda, Victorie, onda one WW II strategije, ali se ne mogu sad sjetiti kako se zovu. Tu je već standardni Rise of Nations, Age of Empire. Onako s vrha jezika.Signore je napisao/la:Daj netko neku dobru strategiju za PC, ali offline da se igra. Ne zelim da sam obavezan prema nekom timu ili da strahujem da me netko tko igra deset godina napada dok ja spavamCisto onako nesto za bezvezno kidanje zivaca. Nisam igrao nikakvu igricu valjda 10 godina, nemam pojma sta valja, pa ako moze mala pomoc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.