NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

kirat410
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la kirat410 » 16 okt 2022, 18:26

Nama ocigledno to i treba da nam Sarajevo uvali 5 6 komada, da se konačno trznemo i probudimo. Raja ko raja cim uvezes par pobjeda misle da si najjaci i da mozes pobijedit i Zrinjskog, ali tako ne bi i igraci trebali da razmisljaju.

Do kraja imas 5 tekmi gdje ne smijes vise kiksati, znaci nista osim pobjede ne dolazi u obzir. Imas dva gostovanja koja su rutinska ali teski tereni ce biti. A kuci ne smijes izgubiti bod taman da ti dolazi ne znam ko a ne yebena Kolina.

Dosta je vise tih izgovora, mladi igraci, pritisak, igraju volonterski pa mogu da rade sta hoce, igrat cu i ja onda evo. Danas u fudbalu mlad igrac nije od 24, 25 godina..
Zayebite i Sarajevo i kup, probudite se vec jednom sezona je davno pocela. Sve mi lici na proslu godinu, samo sto je sad Stupcanica Kolina, a Bosna te opet zayebe na tvom terenu.

Pricate o tome sto je danasnji rezultat otjerao 500 ljudi protiv Sarajeva. Pa otjerat ce ti i ove sto dolaze na ostale tekme ako ne odes u visi rang. Svima je vec dosta ove seoske lige i gledanja u leđa slabijim.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 16 okt 2022, 18:28

Poslije ove utakmice vise nista nije rutinsko.

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 16 okt 2022, 18:35

Mi se nesmijemo valjati u blatu previse dugo isto kao sto smo odlucili da idemo u zadnju ligu da sacuvamo nas klub I historiju isto tako moramo sacuvati obraz I reputaciju kluba.Biti u ovoj ligi Jos jednu sezonu ce biti propast i neces vise moci nikako da dignes raju da krene dolaziti plus sponzori i sve ostalo ce ohladiti isto Ako ti nisi zanimljiv narodu Jer sve ide milo uz drago
Celik Zenica

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 okt 2022, 18:36

Čim nema Salkića mi smo nepovezano stado ovaca.

Šteta ali bože moj ide se dalje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 16 okt 2022, 18:44

Čestitke momcima na borbenosti i želji da se pobjedi,drugo je sad što pola tima NIJE ZA ČELIK! Ne treba Čelik pojačanja več treba jednom za sva vremena otjerat ko nije za Čelik! Al se i dalje trpe igrači tpa Šehiča koji jednostavno nije za Čelik! Žuna ljudi nije nikakva prevaga niti kakav igrač da vrijedi,nije da mrzim koga več jednostavno nisu kalibar da donose prevagu na terenu! To če vrijeme pokazati,polako samo! Mi i da smo danas pobjedili Ilijaš protiv Sarajeva bi izgubili kao što čemo glat izgubiti 3-4 razlike,al tekma protiv Sarajeva je samo da se dobro zaradi ništa više! Uprava daleko je ispred igrača i prosto uprava nam je sad vrhunska al su igrači živi amateri! Robija sjajna za svaku pohvalu su što jest jest! Borba če biti duga i teška da se cilj ostvari al ako se na vrijeme reaguje i pravilno posloži u igračkom kadru i struci moglo bi se i stiči na cilj prvi!
::::SAMO ČELIK::::

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 okt 2022, 18:45

Celicni je napisao/la:
12 okt 2022, 14:43
Truhlo je napisao/la:
12 okt 2022, 14:24
Ipak nedjelja tekma protiv Ilijasa. Nadao sam se suboti, jer Sarajevo igra u petak, ovako imaju dva dana odmora vise od nas.

Tako je kako je sad, je.bat ga. Samo da ne bude zajebancije i "lako" cemo protivi Ilijasa. Najjaci sastav, rijesiti tekmu u prvom poluvremenu i onda raditi izmjene i odmoriti 3,4 igraca.
Slažem se
Truhlo je napisao/la:
11 okt 2022, 18:47
Samo protiv Ilijasa bez zajebancije i najjaci sastav. Liga je priotitet i kad se to ispostuje, onda se okrenuti kupu. Nadam se da ce se ova ligaska utakmica ozbiljno shvatiti.
Kako glupa sad situacija. Prvo sad smo se potrosili protiv Ilijasa. Onda ce krv propisati protiv sarajeva jer eto "cuvali" se za kup. Pa onda skroz potroseni docekati Moscanicu za vikend, koja nije ni malo naivna ekipa.

Sami smo sebi krivi za "ovo" i opet ponavljam, nije problem, kiksevi se desavaju, ali je problem kad se ne uci na greskama.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 okt 2022, 18:52

Da ne zaboravim Robijaši na gostovanjima nikad bolji, jos jedno vrhunsko izdanje..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 okt 2022, 19:01

Velika greska Duvnjaka sa odmaranjem igraca zbog utakmice koja je manje bitna od prvenstvene ako na polu sezoni bude zaostajao 5 ili 6 bodova od prvoplasiranog odma ga treba smjenit.....j.ebes Sarajevo sta nam znaci i 10k na utakmici ako sljedecu dodje 500 ljudi znaci da ovih 10k nije tu zbog Celika al eto Duvnjak zna pa nadam se da ce pobjedit cim odmara igrace

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 okt 2022, 19:02

Previse se fokusiralo na nevaznu utakmicu sa Sarajevom.
Postovanje treba zaraditi.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 okt 2022, 19:05

kad_kako je napisao/la:
16 okt 2022, 19:02
Slazem se najavljuju je u naj manju ruku kao da je Fiorentina imamo jedan cilj i toga se treba drzat

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 16 okt 2022, 19:06

Bog mi je svjedok da volim ovaj klub vise nego ista na svijetu. Nije mi zao ni jedne marke koju sam potrošio na Čelik. Ove sezona mi je vec sad tonu zivaca unistila. Pocevsi od Bosne, Borca, svih onih promašenih penala, a evo i danas.

Neke stvari u razmišljanju trenera i igraca mi nikako ne idu u glavu. Hocemo u visi rang, igramo na katastrofa terenu, protiv tvrde ekipe, i odmaramo glavne igrače.. Ova "pojačanja" sto smo doveli Bože sačuvaj. Bolje smo bez njih igrali. Šijerkić do sad promašio zicera ne mozes ih nabrojati, Karić isto bez ikakvog učinka.

Karalić uopste nije za fudbala je ne znam sta je ono. Samo uzima mjesto nekome drugom. Šehić spor nikakav. Za Kolića mi je nekako i jasno zato sto u zadnje vrijeme uglavnom igra s klupe. Pored tih pojacanja koje zelite na polusezoni ja bih radije sa nekima završio pricu. Hvala vam za kantonalnu i to je to. Najlakše je reći "mi smo Čelik i idemo svaku tekmu na pobjedu" a danas kao da su dosli samo reda radi, jer svi razmišljaju o Sarajevu

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 okt 2022, 19:15

samoposteno je napisao/la:
16 okt 2022, 19:05
kad_kako je napisao/la:
Slazem se najavljuju je u naj manju ruku kao da je Fiorentina imamo jedan cilj i toga se treba drzat
Malo im je izgleda izvlacenje sarajeva pomutilo fokus, i ono sta je cilj za ovu sezonu. Primarni, i jedini cilj je liga, a on odmara igrace u ligi. Ja nebi ni a rekao da ih je odmarao protiv Sarajeva. Apsolutno mi ta utakmica nista ne znaci.
Postovanje treba zaraditi.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 okt 2022, 19:18

Zenca1988 je napisao/la:
16 okt 2022, 18:14
Nemamo luksuz nazalost da odmaramo igrace. A ovdje je to bio cilj. Cim nema nekog standarnog igra nam se raspada. Zalosno, ali takva nam je realnost. Ima jos do kraja, treba igrat pa sta bude, a protiv Sarajeva se nadat da nas ne obrukaju i ne uvale 8 komada.
Ma uvalit cemo karinu brate a ne 8 komada.I mi smo katastrofa teska ove sezone.Ako prodjemo bez neke patnje i nerviranja bit ce dobro a od tog tamburanja i debakla sa nase strane nema nista

Sto se tice ove vase danasnje utakmice jbg desi se.Normalna pojava u fudbalu,pogotovo za ove vase mladje igrace koji su zeljni jaci utakmica i puno publike.Zavrsit cete vi prvi opet mislim ali nemate pravo vise na kiks
Bit ce opet 5000 sigurno ali ovaj X vam je odbio 500-1000 ljudi.Od nas nista ne ocekujte,150-200 ljudi mozda.Poraz protiv Sloge ohladio bruku raje do proljeca ukljucujuci i mene
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 16 okt 2022, 19:24

kad_kako je napisao/la:
Kao prvo trebamo znati sta zelimo!Po meni I ako udjemo u visi rang,ako cemo tavoriti tamo 5-6 godina u sredini tabele ne trebamo ni ulaziti.Nece Sim bau,Gorazde I ostali privuci vise ljudi na Bilino od Breze,Krivaje,Zepca...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 16 okt 2022, 19:34

Liga tek pocela, imamo 2 x sa Kolinom igrati, i mnogo toga. Bodovno nije strasno. Strasno je igra, nema nikakve igre, lose skroz
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 16 okt 2022, 19:58

Rezultat je loš za prvensvo, ali je odličan za kup jer se malo ohladila glava, što je dobro. Međutim, kup je nama, što mnogi rekoše ovdje, samo oduzimanje snage.

nickiZe88
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la nickiZe88 » 16 okt 2022, 20:50

Kako se posrase i na tekmu sa Sarajevom i na ostatak sezone. Standardno ono nase kad nas uhvati neka euforija. Ne smijem ni zamisliti koliko ce biti raje poslije Sarajeva na tekmama. Sehica i Karalica stavlja lik da bi odmorio Durmisa i Arnautovica. Pa hajd da imamo klupu i da imamo mi 3-4 boda vise od nekog, ali ovako kad ganjas nekog, ti nesto rizikujes sa antitalnetima :roll:

Sve se prokockalo, al sve, zivce su mi pojeli svaki put, strahujem od hebene breze i ilijasa. Boze sacuvaj s kim se patimo. Oscilira nam igra, 4 tekme katastrofalno odigramo i onda dodje taj kup i gosk kao usijamo se, dodje breza ljudi bara-bara s nama i ilijas fenjeras koji nista losiji od nas danas nije bio :crazy:

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 16 okt 2022, 20:56

Nije smak svijeta, ali moramo uciti iz gresaka. Svaku narednu utakmicu igra samo najbolji sastav, sta znaci najbolji, najbolji je onaj koji dolazi na svaki trening, koji je u najboljoj formi, svjestan sam da smo u 3 ligi, a mislim da mnogi nisu svjesni da su nasi igraci amateri, nekolicina ih radi pa dodje na trening, to je ljudi taj rang takmicenja, mi se zanosimo bezveze. Do kraja polusezone pokusati pobijedit sve utakmice u prvenstvu, a onda uraditi finu igracku analizu rijesit se 3-4 do pet igraca dovesti ciljano igrace na pojedine pozicije i u drugom dijelu sezone samljeti sve protivnike i uci u federalnu ligu gdje sam siguran sam mozemo i sa ovim timom biti u sredini tabele.

Ilijas arhiviran idemo sada odigrati sto bolje protiv Sarajeva
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 16 okt 2022, 21:16

Al teren je horor bio :puke:
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 16 okt 2022, 21:19

Iskreno povjerenje u tim i u Duvnjaka kao trenera Nije nesto extra Ali Zato povjerenje u upravu jest njima vjerujem 100%.
Celik Zenica

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 3 gosta.