Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
DJE?!Elddar je napisao/la:joj ovdje ratno stanje, bomba explodirala, 4 ranjenih. Ccc.. kakav smo to mi narod, ništa nije za naS!
gdje to jarane?Elddar je napisao/la:joj ovdje ratno stanje, bomba explodirala, 4 ranjenih. Ccc.. kakav smo to mi narod, ništa nije za naS!
maglaj.hooligan_SA je napisao/la:DJE?!Elddar je napisao/la:joj ovdje ratno stanje, bomba explodirala, 4 ranjenih. Ccc.. kakav smo to mi narod, ništa nije za naS!
Jasta nego nas prcenzirob do bagro je napisao/la:to ti @Elddare nas malo prcenzi![]()
a jbt...jel iko poginuo,ja konto ti me yebavas sad u ovaj fin danElddar je napisao/la:maglaj.hooligan_SA je napisao/la:DJE?!Elddar je napisao/la:joj ovdje ratno stanje, bomba explodirala, 4 ranjenih. Ccc.. kakav smo to mi narod, ništa nije za naS!
@rob do bagro
prati malo vijesti, sad će ubrzo javiti.
stari mi radi u hitnoj, zvao me i rekao da je dovezeno 4 ranjenih, izgleda niko nije poginuo.. (zasad).a jbt...jel iko poginuo,ja konto ti me yebavas sad u ovaj fin dan![]()
youtubemaliFSK je napisao/la:jel zna neko s koje stranice mogu skinuti pjesmu A NAMA BARAZ JE (mp3)
dobro je da nije niko poginuo...valjda ce ovi biti dobro,steta bas...covjek se malo raduje i sad to cujesElddar je napisao/la:stari mi radi u hitnoj, zvao me i rekao da je dovezeno 4 ranjenih, izgleda niko nije poginuo.. (zasad).a jbt...jel iko poginuo,ja konto ti me yebavas sad u ovaj fin dan![]()
ne bih se sa tim zajebavao, vjerujte
Vidi junačine, Spahić ušo u Bus, a ovaj tek onda počeo da psuje, sa sigurnog rastojanja....DENZEL1 je napisao/la:[youtube][/youtube]
šta je ovo? nešto ne kontam šta rade fudbaleri tu?AYAN je napisao/la:Vidi junačine, Spahić ušo u Bus, a ovaj tek onda počeo da psuje, sa sigurnog rastojanja....DENZEL1 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Glupan...
ma mozda je nekom slucajno ispala iz dzepaharry_90 je napisao/la:ZBog ovakvih stvari meni je utakmica veceras skroz ohladila,jebote na ovako lijep dan da neka budala baci bombu i ozlijedi 4 ljudi stvarno nema logike![]()
![]()
![]()
IZNERVIRAN SAM TOTALNO,NISU ZA NAS OVAKVA DESAVANJA KAD SE NEZNAMO PONASAT
![]()
Ma jbg jarane ovo nije trebalo da se desi danas nikakomrzim_ulizice je napisao/la:ma mozda je nekom slucajno ispala iz dzepaharry_90 je napisao/la:ZBog ovakvih stvari meni je utakmica veceras skroz ohladila,jebote na ovako lijep dan da neka budala baci bombu i ozlijedi 4 ljudi stvarno nema logike![]()
![]()
![]()
IZNERVIRAN SAM TOTALNO,NISU ZA NAS OVAKVA DESAVANJA KAD SE NEZNAMO PONASAT
![]()
![]()
nemoj se ti sekirat sve ce to nasa bolnica da dotjera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.