robovi88 je napisao/la:@samir_tm87
ee drug evo me ajd pravi da odigramo
aj budi tu veceras oko 11 ?
Moderator/ica: Padovan
robovi88 je napisao/la:@samir_tm87
ok NPsamir_tm87 je napisao/la:robovi88 je napisao/la:@samir_tm87
aj budi tu veceras oko 11 ?
pa igra li iko sa CSKA ??Goalgetter je napisao/la:11. kolo
Panathinaikos - Zenit
Bolton - Fenerbahce
Sevilla - CSKA
Sporting - Athletic Bilbao
Evo, preostale su jos ove 4 utakmice u Ligi B. Imate vremena jos do ponoci.
I da vas jos jednom napomenem, ako vam se protivnik nije javio, to i postavite na oficijelnoj temi, inace se tekma broji kao 0-0 (bodovi ne idu nikome).
@Robovi88
Ne mozes odigrati sa CIlicom, jer je 10. kolo vec proslo. Trenutno je 11. kolo.
ma znam. neg nisam bio siguran da niko ne igra sa CSKAGoalgetter je napisao/la:Ne igra niko zasad, samo tamo postavis :
Sevilla - CSKA 3-0
CSKA nema vlasnika
Znas vec kako ide to.
meni se zasad ne javlja fenerGoalgetter je napisao/la:11. kolo
Panathinaikos - Zenit
Bolton - Fenerbahce
Sevilla - CSKA
Sporting - Athletic Bilbao
Evo, preostale su jos ove 4 utakmice u Ligi B. Imate vremena jos do ponoci.
I da vas jos jednom napomenem, ako vam se protivnik nije javio, to i postavite na oficijelnoj temi, inace se tekma broji kao 0-0 (bodovi ne idu nikome).
@Robovi88
Ne mozes odigrati sa CIlicom, jer je 10. kolo vec proslo. Trenutno je 11. kolo.
eu2 pes bosna pass:12345dziza_23 je napisao/la:evo javljam se, ja sam mislio da necu igrat ovo kolo, posto je donnie odusto od lige i tek sad vidim da bolton ima novog vlasnika, pa et napisi kad cemo odigrat, iako nisam bas u najboljem stanju, al ajdee
eto me za 5, najdalje 10 minuta, cekaj memiamiheat25 je napisao/la:eu2 pes bosna pass:12345dziza_23 je napisao/la:evo javljam se, ja sam mislio da necu igrat ovo kolo, posto je donnie odusto od lige i tek sad vidim da bolton ima novog vlasnika, pa et napisi kad cemo odigrat, iako nisam bas u najboljem stanju, al ajdee
cekam tamodziza_23 je napisao/la:eto me za 5, najdalje 10 minuta, cekaj memiamiheat25 je napisao/la:eu2 pes bosna pass:12345dziza_23 je napisao/la:evo javljam se, ja sam mislio da necu igrat ovo kolo, posto je donnie odusto od lige i tek sad vidim da bolton ima novog vlasnika, pa et napisi kad cemo odigrat, iako nisam bas u najboljem stanju, al ajdee
hocu ja,ajd dodji u eu2,room majestic,pass 123-Barcelona- je napisao/la:Goce li neko friendly
jest da je preko mojih ledja, al ajd nek bude...juventus 0244 je napisao/la:Ovdje je napravljena greška, moram razgovarati sa Goalgetterom, jer @miamiheat25 je trebao početi igrati tek od 12. kola, ali sad su već odigrali i gotovo je, ali u buduće, kada se prijave tek od slijedećeg kola može igrati,a ne da može u pola kola da igra. Malo sad ova frka kako je donie napustio savez, ali kroz par dana će sve doći na svoje mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.