Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Pokazali klasu kad je bilo najbitnije, ne sumnjam da će i baraž rutinski preskočiti.
Kramarić majstor.
Kramarić majstor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fascinantno je sta fudbaleri rade uz ovakvu atmosferu u i oko saveza i uz vjerovatno najgore navijace na svijetu.Virtu4l je napisao/la:Pokazali klasu kad je bilo najbitnije, ne sumnjam da će i baraž rutinski preskočiti.
Kramarić majstor.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Evolve
- Kontakt:
Bravo momci!!! Tako je!! Modrulja otac lopte!! Daj nam Grke sad da im ogadimo fudbal!
Nositelji smo u doigravanju!
Nositelji smo u doigravanju!
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 09 okt 2017, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg
Jbg, ovi su baš loši. Grčka, Sj. Irska, Irska.. Pa dan te yebo, to bi i Zrinjski prošao. Šteta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakvi ba navijači, nije to vidjelo ni n od navijača.Kawhi je napisao/la:Fascinantno je sta fudbaleri rade uz ovakvu atmosferu u i oko saveza i uz vjerovatno najgore navijace na svijetu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne pašu Hrvatskoj otočke ekipe. I još Grčka. Sve tvrde, momačke ekipe. Tko je još nenositelj?Lillard je napisao/la:Jbg, ovi su baš loši. Grčka, Sj. Irska, Irska.. Pa dan te yebo, to bi i Zrinjski prošao. Šteta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pa yebeno je kad ti sunarodnjaci zele neuspjeh. Ne znam kako ih nazvati drugacije. Razumijem da ih ne dotice mnogo ako repka izgubi jer se igraci ne bore. Druga je stvar navijati protiv repke.Virtu4l je napisao/la:Kakvi ba navijači, nije to vidjelo ni n od navijača.Kawhi je napisao/la:Fascinantno je sta fudbaleri rade uz ovakvu atmosferu u i oko saveza i uz vjerovatno najgore navijace na svijetu.
Grci će ih odučit od života.
Ne treba nam virtual prosipat pamet kad je nema. Ispričana je priča milijun puta. Da je Džeko pokrao milijune od Željezničara, jel bi navijao za njega? Koliki si kmet vjerojatno bi, ali to je do mentaliteta.
Postoje stvari važnije od plasmana na SP, ali to je vama očito nemoguća misija, pa vam je svaki plasman čudo.
Postoje stvari važnije od plasmana na SP, ali to je vama očito nemoguća misija, pa vam je svaki plasman čudo.
- Evolve
- Kontakt:
Hrvatska je iznad svega, iznad Šukera i saveza. Kad i oni odu napokon, sve ce doc na svoje mjesto.
NK Široki Brijeg
Vidiš moj Kawhi kako ova spodoba iznad ničim izazvana odmah omalovažava Bosnu i Hercegovinu. Kako ćeš njega nazvati navijačem?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slovaci nositelji?
U **** ispali su.Koja tuga
U **** ispali su.Koja tuga
Upravo tako momčino, onih 90 minuta se sve zaboravlja, a ratovi se vode prije i poslije njih. Imali smo mi i veće lopove u savezu pa nismo navijali protiv reprezentacije.Evolve je napisao/la:Hrvatska je iznad svega, iznad Šukera i saveza. Kad i oni odu napokon, sve ce doc na svoje mjesto.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel omalovažavat reć istinu? Pa ista go.vna sjede u savezu BiH i spriječavaju boljitak bh nogometa, al glavno da je Džeko kandidat za Zlatnu loptu. Pa da se iole organizira nešto da se savez makne, u Hrvatskoj barem znaš da navijačke skupine i još određeni dio populacije ne voli repku i želi joj sve najgore.Virtu4l je napisao/la:Vidiš moj Kawhi kako ova spodoba iznad ničim izazvana odmah omalovažava Bosnu i Hercegovinu. Kako ćeš njega nazvati navijačem?
Tebi je plasman na SP san. Meni i većini u Hrvatskoj nije. Postoje stvari veće od tih. Veće i od Modrića i dobre igre. Kani me svoje priče, kad pojma nemaš o hrvatskom nogometu i tom stanju. Tvoje postove o kriminalcima da ne tražim sad, to je tvoj mentalni sklop, da podržavaš takve.
Lillard je malo zalut'o, k'o i obicno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- hskzmostar
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Upravo tako momčino, onih 90 minuta se sve zaboravlja, a ratovi se vode prije i poslije njih. Imali smo mi i veće lopove u savezu pa nismo navijali protiv reprezentacije.Evolve je napisao/la:Hrvatska je iznad svega, iznad Šukera i saveza. Kad i oni odu napokon, sve ce doc na svoje mjesto.
Haj ti to objasni ovim orangutanima,oni nesto dodju hrvatskoj kao ovi iz gacka i nevesinja za BiH,mrze svaki uspjeh momaka a nemaju mud.a se suprostavit sistemu vec iza laznih imena prosipaju suplje...
Jedino JJ ima mu.da sad do kad ce biti na HRT-u to je druga prica ali njihiv idol ne laje na igrace vec savez dok su ovi glavnog krivca nasli u Hrvatskoj reprezentaciji opcenito...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Koja je razlika izmedju podrzavanja kriminalaca i podrzavanja navijackih skupina? Da bi neko postao vazan u navijackoj skupini na Balkanu kriterij je da bude kriminalan.Lillard je napisao/la:Jel omalovažavat reć istinu? Pa ista go.vna sjede u savezu BiH i spriječavaju boljitak bh nogometa, al glavno da je Džeko kandidat za Zlatnu loptu. Pa da se iole organizira nešto da se savez makne, u Hrvatskoj barem znaš da navijačke skupine i još određeni dio populacije ne voli repku i želi joj sve najgore.Virtu4l je napisao/la:Vidiš moj Kawhi kako ova spodoba iznad ničim izazvana odmah omalovažava Bosnu i Hercegovinu. Kako ćeš njega nazvati navijačem?
Tebi je plasman na SP san. Meni i većini u Hrvatskoj nije. Postoje stvari veće od tih. Veće i od Modrića i dobre igre. Kani me svoje priče, kad pojma nemaš o hrvatskom nogometu i tom stanju. Tvoje postove o kriminalcima da ne tražim sad, to je tvoj mentalni sklop, da podržavaš takve.
Jel ovo opet virtural dosao pametovat?
Sreca pa sam ga davnih dana na ignore stavio.Malo mi fali i da Kawhija stavim sa ovom novom dozom prosipanja.
- hskzmostar
- Kontakt:
Sve sto zna u Zrinjskom naucioAjsKjub je napisao/la:Luka
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.