FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Haris Postavljanje Estriha Duljević
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
kažu Dulja i Radovac prestali izlazit na šiše kad se ne mogu tagovat na fb
u mjuziku opo promet 100% dulja u depresiji ne izlazi nigdje
DRUG NEBI TI PUNCA
Radi zabrane, trče po gradu sa svojim slikama te pitaju raju: "Sviđa li vam se?"bagrcavi je napisao/la:kažu Dulja i Radovac prestali izlazit na šiše kad se ne mogu tagovat na fb
Samir Prodaja Revolvera Radovac
Jučer u 15:14 ·
Mark Zuckerbergu, je bemo ti sestruuuu
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sarajevo zabranilo slanje email poruka igracima, u upotrebu vratili golube pismonoseAjzea je napisao/la:Radi zabrane, trče po gradu sa svojim slikama te pitaju raju: "Sviđa li vam se?"bagrcavi je napisao/la:kažu Dulja i Radovac prestali izlazit na šiše kad se ne mogu tagovat na fb
Samir Prodaja Revolvera Radovac
Jučer u 15:14 ·
Mark Zuckerbergu, je bemo ti sestruuuu
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
FkŽ- opšte diskusije je tema a ne pitari sos. Zabranili pa sta nisu prvi I neka su ako misle da je dobro za njih ali sto se o tome vodi polemika ovdje.
Naravno pozdrav za @jokera I nadam se da je prestao misliti o doratu. Izvini vidim jos ti I onaj ti pajdo fupi mislim doetz zudite I zelite mohune I moram vas razocarati uz duzno postovanje nafaku trazite negdje drugo.
Mozete I fupis stilom favor for favor
Ja kont'o vi se salite kad fakat oni navalili da ga saugaju I tacka.
Popušlici aufidezen.
Naravno pozdrav za @jokera I nadam se da je prestao misliti o doratu. Izvini vidim jos ti I onaj ti pajdo fupi mislim doetz zudite I zelite mohune I moram vas razocarati uz duzno postovanje nafaku trazite negdje drugo.
Mozete I fupis stilom favor for favor

Popušlici aufidezen.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
MuhamedTM je napisao/la:FkŽ- opšte diskusije je tema a ne pitari sos. Zabranili pa sta nisu prvi I neka su ako misle da je dobro za njih ali sto se o tome vodi polemika ovdje.
Mozete I fupis stilom favor for favor![]()
Popušlici aufidezen.

FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
Igrači Sarajeva ne mogu na Fb, navijači željezničara ne mogu na jug
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Igracima Sarajeva je od strane kluba zabranjeno koriscenje FB-a, a ja koliko znam i poratim Željini navijaci su svaku utakmicu na jugu, a sada sto se ne navija to je vec drugi razlog koji je vecini poznat.Pantelija je napisao/la:Igrači Sarajeva ne mogu na Fb, navijači željezničara ne mogu na jug
Tako da komparacija ova dva primjere je minorna i neuporediva
-
- Kontakt:
E moj pantelija haveru, humor ti iz dzepova ispada.
Dugo jacu provalu nisam procitao, sa stolice sam pao. Hvala pantelija popravio si mi dan :/.
Moj Pantelija moj......
Mozes ti to i bolje

Mozes ti to i bolje
Pantelija je napisao/la:Koga Lažete, pola ih ne smije na jug zaviriti, stoji se sa strane itd
Zaledjeni 1987
Ti svojim izjavama svakodnevno pokazujes da si ili balavac neki mali, ili neki lola koji je igrom slucaja doselio u glavni grad, pa eto nek ima raja razumijevanja kad se upusti u neku raspravu s tobom..

Opet kazem da mozes ti to i bolje...Pantelija je napisao/la:Koga Lažete, pola ih ne smije na jug zaviriti, stoji se sa strane itd
Zaledjeni 1987
Levat pokusava da isprovocira i pokrene glupu raspravu. Kako si ocajanPantelija je napisao/la:Koga Lažete, pola ih ne smije na jug zaviriti, stoji se sa strane itd
Zaledjeni 1987
Nije istina, ne mozemo na stadion uopšte..Pantelija je napisao/la:Igrači Sarajeva ne mogu na Fb, navijači željezničara ne mogu na jug
Jesam lola... Ali vini dalje nemate pravo da navijate na svom stadionucikazubo je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Koga Lažete, pola ih ne smije na jug zaviriti, stoji se sa strane itd
Zaledjeni 1987
Ti svojim izjavama svakodnevno pokazujes da si ili balavac neki mali, ili neki lola koji je igrom slucaja doselio u glavni grad, pa eto nek ima raja razumijevanja kad se upusti u neku raspravu s tobom..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nije istina, ne smijemo ni razgovarati, niti glasno grickati košpice inače nas za kaznu šalju u ćošak.. U krajnjem slučaju nam Šiljak, roditelje zove na razgovor..
Vrhunac kominikacije mu je bilo dozivanje krava i ovaca po livadama njegovog sela, tako da ga treba razumiti sok je to ogroman kad sa mukanja predjes na normalan razgovor.cikazubo je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Koga Lažete, pola ih ne smije na jug zaviriti, stoji se sa strane itd
Zaledjeni 1987
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Vi i dalje nemate svoj stadion.Pantelija je napisao/la:Jesam lola... Ali vini dalje nemate pravo da navijate na svom stadionucikazubo je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Koga Lažete, pola ih ne smije na jug zaviriti, stoji se sa strane itd
Zaledjeni 1987
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE