Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Real večeras u Interovoj svlačionici.Bit će neko detaljno kemijsko prije nove sezone.
SiamoNoi je napisao/la:Real večeras u Interovoj svlačionici.Bit će neko detaljno kemijsko prije nove sezone.
Ronaldo ima čast da boravi u svlačionici gdje je se skidao jedan Jonathan.
"We need to suffer. And we need to fight."
[youtube][/youtube]Captain4 je napisao/la:Ronaldo ima čast da boravi u svlačionici gdje je se skidao jedan Jonathan.
Kakav igrač
klip traje 6 sati, i 3 situacije su prikazane. Jbt, ne iznervira se ovako ne pamtimSiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]Captain4 je napisao/la:Ronaldo ima čast da boravi u svlačionici gdje je se skidao jedan Jonathan.
Kakav igrač
3 i pol
Kako je nama koji smo ove vratolomije gledaju cijele sezone...
Preživjelo se na sreću.SiamoNoi je napisao/la:3 i polKako je nama koji smo ove vratolomije gledaju cijele sezone...
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Not gonna watch, smijesne ekipe ne gledam 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- zlatan1982
- Kontakt:
u ligi prvaka se često dešavalo da ekipe koje na nesretan način izgube finale LP, kroz godinu, dvije, tri, opet dobiju priliku da to osvoje i obično to i urade...neću ići daleko u istoriju, zadnjih 20-ak godina...
1999 bayern ima 1: 0 protiv uniteda, ima par zicera, prečke i stative jankera, šola..jednostavno su bili puno bolja ekipa to večer, ali svi znamo kako je united sa 2 gola u nadoknadi uzeo titulu... dvije godine kasnije je bayern uzeo tilulu...
2005, milan ima 3 : 0 na poluvremenu protiv liverpola, međutim, liverpool okreće rezultat i uzima na kraju...dvije godine kasnije milan isto kao bayern uzima titula, i to protiv istog protivnika od kojeg je i izgubio prije 2 godine...
čelzi je malo više trebao čekati da se njemu vrati titula...2008 je u finalu kod penala terri trebao zabiti za pobjedu ali se okliznuo i pogodio stativu, i united uzeo...2009, doduše u polufinalu, iniesta antologijskim golom izbacuje čelzi koji je imao i igrača više...2012 im se to sve vratilo i oni dočekali da uzmu titulu...
2014 atletiko ima 1:0 i sudačka nadoknada i real u zadnjem napadu izjednačuje i kasnije u produžecima uzima titulu...
dvije godine kasnije atletiko je u finalu...
1999 bayern ima 1: 0 protiv uniteda, ima par zicera, prečke i stative jankera, šola..jednostavno su bili puno bolja ekipa to večer, ali svi znamo kako je united sa 2 gola u nadoknadi uzeo titulu... dvije godine kasnije je bayern uzeo tilulu...
2005, milan ima 3 : 0 na poluvremenu protiv liverpola, međutim, liverpool okreće rezultat i uzima na kraju...dvije godine kasnije milan isto kao bayern uzima titula, i to protiv istog protivnika od kojeg je i izgubio prije 2 godine...
čelzi je malo više trebao čekati da se njemu vrati titula...2008 je u finalu kod penala terri trebao zabiti za pobjedu ali se okliznuo i pogodio stativu, i united uzeo...2009, doduše u polufinalu, iniesta antologijskim golom izbacuje čelzi koji je imao i igrača više...2012 im se to sve vratilo i oni dočekali da uzmu titulu...
2014 atletiko ima 1:0 i sudačka nadoknada i real u zadnjem napadu izjednačuje i kasnije u produžecima uzima titulu...
Mislim da je navijačima svih klubova u Europi veći trofej Lige prvaka, nego dupla kruna u državi, osim jednog. 
Dovoljan je pokazatelj da su Bayern, PSG, Juventus i Barcelona uzeli duple krune, al da to opet nije neki uspjeh za pamćenje (ko što se pamti osvojena LP) jer nisu dobro dogurali u Ligi prvaka.
Dovoljan je pokazatelj da su Bayern, PSG, Juventus i Barcelona uzeli duple krune, al da to opet nije neki uspjeh za pamćenje (ko što se pamti osvojena LP) jer nisu dobro dogurali u Ligi prvaka.
Walk on, with hope in your hearts.
Englezima je bitnija njihova liga od LP. To ce reci svaki navijac.artemis77 je napisao/la:Mislim da je navijačima svih klubova u Europi veći trofej Lige prvaka, nego dupla kruna u državi, osim jednog.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
To ovisi od navijača. Ali nitko me ne može uvjerit da bi radije da njegov klub uzme LP nego duplu krunu 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja bih vise volio da Zeljo uzme LP nego duplu krunu
E jbg sad, znaš na šta sam mislioVGS je napisao/la:Ja bih vise volio da Zeljo uzme LP nego duplu krunu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cesto se desavalo i da ne osvoje. Isto tako da ne idem tako daleko. Onaj poraz Arsenala od Barcelone i Arsenal kasnije nikad vise nije ni do finala dosao, a i mene je taj poraz zabolio iako mi je Arsenal bitan kao crno ispod nokta. Takodjer i Valencia na penale protiv Bayerna u finalu koje si ti spomenuo vec. Njima je najveca tragedija sto su izgubili dva zaredom i to drugo na penale.zlatan1982 je napisao/la:u ligi prvaka se često dešavalo da ekipe koje na nesretan način izgube finale LP, kroz godinu, dvije, tri, opet dobiju priliku da to osvoje i obično to i urade...neću ići daleko u istoriju, zadnjih 20-ak godina...
Ja imam neki osjecaj da ce Atletico uzet, cisto zbog cinjenice da mi djeluju kao jaca ekipa i ekipa koja zna pobjedit Reala. Tko ce osvojit, svedno mi, samo nek je dobra utakmica i da piva bude 'ladna
VGS je napisao/la:Ja bih vise volio da Zeljo uzme LP nego duplu krunu
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
artemis77 je napisao/la:Mislim da je navijačima svih klubova u Europi veći trofej Lige prvaka, nego dupla kruna u državi, osim jednog.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva ba dupla kruna?
Barcelona ili Bayern ih imaju toliko da su vjerovatno i njihovi navijaci pomalo izgubljeni u tim brojevima, ali osvajanja LP ce se sjetiti i u pola noci. Zbog cega se pamti N Forrest, duple u Engleskoj ili LP-a?
Real Madrid u svojih 114 godina postojanja:SlevinKelevra je napisao/la:Kakva ba dupla kruna?Barcelona ili Bayern ih imaju toliko da su vjerovatno i njihovi navijaci pomalo izgubljeni u tim brojevima, ali osvajanja LP ce se sjetiti i u pola noci. Zbog cega se pamti N Forrest, duple u Engleskoj ili LP-a?
10 Liga prvaka
4 Duple krune
Zadnju duplu osvojili prije 3 decenije.
Kakva ba dupla kruna, 'ta je to ?

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, upravo si potvrdio sto ti i govorim. Kad krenes porediti uspjehe velikih timova, je li ih poredis po broju LP ili po broju domacih duplih?Rajaz je napisao/la:Real Madrid u svojih 114 godina postojanja:SlevinKelevra je napisao/la:Kakva ba dupla kruna?Barcelona ili Bayern ih imaju toliko da su vjerovatno i njihovi navijaci pomalo izgubljeni u tim brojevima, ali osvajanja LP ce se sjetiti i u pola noci. Zbog cega se pamti N Forrest, duple u Engleskoj ili LP-a?
10 Liga prvaka
4 Duple krune
Zadnju duplu osvojili prije 3 decenije.
Kakva ba dupla kruna, 'ta je to ?
S tim da je LP - LP, dok je domaci uspjesi dosta relativni jer zavise i od jacine lige. Celtic je prvak Evrope bio 1967 kao prvi otocki klu, i to znam napamet... Kad vidim da su uzeli duplu, i ne otvorim clanak.. rutina.
Stvarno misliš da kad bi mogli birat da bi navijači Arsenala, Chelsea, Manchester Citya ili Manchester Uniteda izabrali prije osvajanje lige, nego osvajanje Lige Prvaka?Mokes je napisao/la:Englezima je bitnija njihova liga od LP. To ce reci svaki navijac.artemis77 je napisao/la:Mislim da je navijačima svih klubova u Europi veći trofej Lige prvaka, nego dupla kruna u državi, osim jednog.
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.