frajer politolog i politički novinar. razumije se u fudbal otprilike k'o ja u uzgoj afganistanskih goveda.Hawking je napisao/la:Za nas je najbitnije da smo ostvarili dobar rezultat i da imamo osjećaj da ih možemo proći, naravno da je to aktivan rezultat i za njih, ali sama činjenica da mi sad imamo realne šanse za prolaz je za nas veliki plus, jer ne treba zaboraviti da smo u očima mnogih "stručnjaka", prije svih Vlastimira Mijovića, okarakterisani kao apsolutni autsajderi koji nemaju nikakvu šansu. Mi tamo idemo s 1:0 na semaforu i 3:0 u glavi, to je sigurno. Ovo će biti neprocjenjivo iskustvo u svakom slučaju, sviđaju mi se pojačanja i imam osjećaj da smo puno bolji nego prošle sezone. I da još jednom podvučem, nisam pesimista protiv Maccabija ukoliko dođe do te utakmice, ali mi je toliko krivo što smo dobili najtežem mogućeg protivnika, ko na iglama sam evo već 2-3 sata...tanzla je napisao/la:Ajde prvo da probamo proci Serifa, da povecamo koeficijent za iducu sezonu, pa cemo onda pricati o Izraelcima. Pricate ko da smo sinoc dobili 4:0, a ne 1:0. Aktivan rezultat za njih itekako.
Zrijeb nas nije pomazio, slazem se, al' nije da nas je ikad pretjerano mazio. Navikli smo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- fanatic1991
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... -tiraspolu" onclick="window.open(this.href);return false;
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Nista vi bez cif.utta
ako prodjete moldavce
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Kaze UEFA da je nas Zeljo najbolji bh. klub u proteklih 50 godina. 
Imate na sax opsiran tekst.
Vlastimir Mijovic (sjecam ga se dok je vodio davno nekad emisiju na drzavnoj televiziji "Argumenti") je bio u upravi Sarajeva, njegove izjave i nemaju neku tezinu, bar za mene..
Samo ne trebamo pricati kao da smo vec prosli Serifa, ima jos jedna utakmica.
Imate na sax opsiran tekst.
Mi smo defacto puno bolji nego prosle godine, iskusniji, i pojacani sa par dobrih igraca.Hawking je napisao/la:Za nas je najbitnije da smo ostvarili dobar rezultat i da imamo osjećaj da ih možemo proći, naravno da je to aktivan rezultat i za njih, ali sama činjenica da mi sad imamo realne šanse za prolaz je za nas veliki plus, jer ne treba zaboraviti da smo u očima mnogih "stručnjaka", prije svih Vlastimira Mijovića, okarakterisani kao apsolutni autsajderi koji nemaju nikakvu šansu. Mi tamo idemo s 1:0 na semaforu i 3:0 u glavi, to je sigurno. Ovo će biti neprocjenjivo iskustvo u svakom slučaju, sviđaju mi se pojačanja i imam osjećaj da smo puno bolji nego prošle sezone. I da još jednom podvučem, nisam pesimista protiv Maccabija ukoliko dođe do te utakmice, ali mi je toliko krivo što smo dobili najtežem mogućeg protivnika, ko na iglama sam evo već 2-3 sata...tanzla je napisao/la:Ajde prvo da probamo proci Serifa, da povecamo koeficijent za iducu sezonu, pa cemo onda pricati o Izraelcima. Pricate ko da smo sinoc dobili 4:0, a ne 1:0. Aktivan rezultat za njih itekako.
Zrijeb nas nije pomazio, slazem se, al' nije da nas je ikad pretjerano mazio. Navikli smo.
Vlastimir Mijovic (sjecam ga se dok je vodio davno nekad emisiju na drzavnoj televiziji "Argumenti") je bio u upravi Sarajeva, njegove izjave i nemaju neku tezinu, bar za mene..
Samo ne trebamo pricati kao da smo vec prosli Serifa, ima jos jedna utakmica.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 15 jul 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
babo je megahit koji je nadrastao navijačke tribine, raja na exitu pjevaju ničim izazvana i bez vidljivog povoda 
prvo sa de serif dokrajci jer imamo solodne sanse... ranjivi su po strani kao i mi a u revansu ce oni morati napasti tako da je sve moguce i dalje mislim da su blagi favoriti (ali samo zbog vise iskustva igranja u grupama)
pa tek onda o izraelcima.... evo gledam statistiku njihovu.... ima tu blesavih rezultata hapoel (naš) ih nije dobio ali zato macabi haifa ukupno 5:0.... nisu oni bas bauk ali prvo sherifu dohakati....
pa tek onda o izraelcima.... evo gledam statistiku njihovu.... ima tu blesavih rezultata hapoel (naš) ih nije dobio ali zato macabi haifa ukupno 5:0.... nisu oni bas bauk ali prvo sherifu dohakati....
PS- @bokaco
slazem se sa tobom u potpunosti.
slazem se sa tobom u potpunosti.
ti bi nam mogao srediti povoljan rezultat ako se "onaj" ne proda negdjepile87 je napisao/la:Kad malo bolje razmislim pa taj Makabi bas nije imao srece da izvuce nas.boccaccio je napisao/la:Presretan sam zbog nase pobjede i odmah sam poceo razmisljati o tome mozemo li im se oduprijeti u revansu.Sa nekim realnijim ocekivanjima sam osluskivao moguceg protivnika,pa u onoj grupi jedino izrelce nisam volio vidjeti,a za ove ostale mi je bilo svejedno,svakako nam je igrati ukoliko uopste prodjemo Serifa.
U jedno sam siguran,a to je da cu poslije izvlacenja i dobijanja Makabia svakako biti opusteniji pred revans sa Serifom i nece mi biti neka tragedija ako ne prodjemo dalje.Znam da ceka Makabi i opet taj Izrael i tezak put i odvratan protivnik i fakat mi nece biti tesko ako ne prodjemo dalje Serifa pa se i ne sastanemo s ovim vamo.Znam da to nije navijacki,i meni je ovo bolesno kako razmisljam,ali definitivno mi se gade te ekipe iz drugog kontinenta i ta njihova bezbjedonosna briga i provjere svega i svacega,sve to unisti draz u meni i stvarno mi je najvaznije u ovom trenutku da smo pobijedili u prvoj utakmici,da smo odigrali dobro,da smo svi vidjeli da mozemo racunati na jednog odlicnog Zelju,da smo bili hrabri,da smo bili ponosni i da smo evropi pokazali zube.Ubise me u pojam ove izraelske ekipe.Znajuci da bi se ekipa dobro namucila da uopste dodje do tamo,pa onakvi uslovi,vlaznost vazduha,tezina i sparina,ma odvratno sve,ne volim ni da vidim nase da se toliko muce i putuju.Meni je ovo dovoljno i opusten sam pred revans,ako prodjemo dobro i jeste,ako ne prodjemo stvarno mi nece biti tragedija.
ZELJOOOOOOOOO
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ako bude sve kako treba on ce u LazioSeyo_TM je napisao/la:ti bi nam mogao srediti povoljan rezultat ako se "onaj" ne proda negdjenaravno ako prodjemo
A mogli bi ga zajedno sacekat ne alipasinom pa mu noge polomit
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:A mogli bi ga zajedno sacekat ne alipasinom pa mu noge polomit
treba nam jos igraca iz BiH
Ti ga cuvaj, ne valja da ga familija marise 
al ovo je presmijesno vise, da su vulkanci u zrijebu mi bi ih izvukli hladno.
Može li mi neko reći koliki je naš trenutni koeficijent i koliki će biti ako ne prodjemo Šerifa ?
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
eno na OBN nas Goran Markovic sa suprugom ...hehe dobra plavka ...
)
- fanatic1991
- Kontakt:
a mene zanimaju dresovi!! kada pocinje prodaja i cijena....
Can i have yours?
Can i have yours?
ChWilla je napisao/la:babo je megahit koji je nadrastao navijačke tribine, raja na exitu pjevaju ničim izazvana i bez vidljivog povoda

Osijek
pricati ne mogu ali nema veze,treba hladno proci mc lauda pa onda razmisljati o ****.
uostalom razlika izmedju hapoela i macabija je ko partizan i rad(otprilike),slabiji su od serifa na rang listi.
što se tice moldavije bio bih zadovoljan i sa porazom 2:1
.
ŽELJO ŠAMPION
uostalom razlika izmedju hapoela i macabija je ko partizan i rad(otprilike),slabiji su od serifa na rang listi.
što se tice moldavije bio bih zadovoljan i sa porazom 2:1
ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Seyo_TM je napisao/la:ChWilla je napisao/la:babo je megahit koji je nadrastao navijačke tribine, raja na exitu pjevaju ničim izazvana i bez vidljivog povoda
Osijek
blowjob 9 kuna
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
evo video,ako nije ranije bio
evo video,ako nije ranije bio
Ne valja na familiju sto jest, jest.Meni i ne smeta sto su anamo oni u pitanju ja bih imao jos vise motivaSeyo_TM je napisao/la:Ti ga cuvaj, ne valja da ga familija marise
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 15 jul 2011, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
od nyeme moram nabaviti dressssssssss KADA JE PRODAJA I KOLIKO KOSTAJU ?ChWilla je napisao/la: pa bolidu pogledaj sta su igraci poceli sami od sebe pjevati poslije tekme, vjeruj i oni znaju da je to za*ebancija i dize ih itekako...
http://www.s" onclick="window.open(this.href);return false; o u r c e.ba/clanak/583434657222/sport/Sheriffe,%20da%20te%20vidi%20babo!
i cuj nema veze s nama, pa citava ta prica i zezancja oko "babe" i "jegera" je pocela od TM-a...
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.