Kaze UEFA da je nas Zeljo najbolji bh. klub u proteklih 50 godina.

Imate na sax opsiran tekst.
Hawking je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ajde prvo da
probamo proci Serifa, da povecamo koeficijent za iducu sezonu, pa cemo onda pricati o Izraelcima. Pricate ko da smo sinoc dobili 4:0, a ne 1:0. Aktivan rezultat za njih itekako.
Zrijeb nas nije pomazio, slazem se, al' nije da nas je ikad pretjerano mazio. Navikli smo.

Za nas je najbitnije da smo ostvarili dobar rezultat i da imamo osjećaj da ih možemo proći, naravno da je to aktivan rezultat i za njih, ali sama činjenica da mi sad imamo realne šanse za prolaz je za nas veliki plus, jer ne treba zaboraviti da smo u očima mnogih "stručnjaka", prije svih Vlastimira Mijovića, okarakterisani kao apsolutni autsajderi koji nemaju nikakvu šansu. Mi tamo idemo s 1:0 na semaforu i 3:0 u glavi, to je sigurno. Ovo će biti neprocjenjivo iskustvo u svakom slučaju, sviđaju mi se pojačanja i imam osjećaj da smo puno bolji nego prošle sezone. I da još jednom podvučem, nisam pesimista protiv Maccabija ukoliko dođe do te utakmice, ali mi je toliko krivo što smo dobili najtežem mogućeg protivnika, ko na iglama sam evo već 2-3 sata...
Mi smo defacto puno bolji nego prosle godine, iskusniji, i pojacani sa par dobrih igraca.
Vlastimir Mijovic (sjecam ga se dok je vodio davno nekad emisiju na drzavnoj televiziji "Argumenti") je bio u upravi Sarajeva, njegove izjave i nemaju neku tezinu, bar za mene..
Samo ne trebamo pricati kao da smo vec prosli Serifa, ima jos jedna utakmica.