FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hurem
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 15:55

[quote="el_ninjo"]Daaj ba jeboo ga groob !! Kakve su to pricee "nece zapet u moldaviji" ovo ono "makabii" ..kakvi ste vi pesimisti ..misliim na one koji pisuu takve nebuloze ..ne znate da uzive u pobjdeti .. a veec govorite kakoo je neko jaci od naas ..jbgaa mogloo je boljee al nijee staa saad ..skinuut gacee 20 danaa prije ..u slucaju da prodjemoo one hajvane iz moldavijee..a hocemoo ..boli me brigaa kakav je makabii i ko sve igra u njemu ..ljudi od krvi i mesaa kaoo i nasii .. nasee je samoo da dodjemo napunimoo kosevoo i da ih bodrimoo ..a nee da pricamoo kakoo je nekoo jacii od naas ..fuuuj .. moj zeljoo je naajjaci i naajbolji .. pesimisti i pehovi ostanitee kucii i nemooj te gledaat ni tv prenoos .. :evil: :evil:

znacii daaa naam je dosaoo po naseem misljenju nekoo slabiji proslii bi jeel?? staa da naas taaj "slabijii" izbacii??ne bi vaam nikoo valjaoo ni zeba ni visca ni mirso ni nijema ni bogi ..koo bi vaam ugodioo??

slazem se s tobom,samo nemoj toliko psovat :)
a ako se ispadne,pa sta,uvijek ima sled.godina :D

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 15:56

ellaxaz je napisao/la:Moramo prvo upucati Šerifa. :mrgreen:

Što bi bilo dobro da ih prođemo na penale. 8-)

[youtube][/youtube]
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2011, 15:58

bosnas_ je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:Gdje se igra prva tekma tamo il na kosevu :) znal' neko?
na Kosevu..po meni Makabi je mnogo slabiji od prvaka Haife,protiv kojeg se Borac odlicno nosio do 70 minute..a mi smo opet jaci od Borca(bar po igrackim imenima)..tako da bi na Kosevu sigurno ostvarili dobar rezultat,a u revansu sta bude,pa i da ispadnemo,ne bi bila nikakva sramota...iskustvo vise ..ali opet kazem,Serif je i dalje favorit za prolaz,iako je sve u nasim rukama...
Gdje se bolan borac odlicno nosio, ljudi jedva centar presli 2-3 puta dok su ovi napadali kostantno.Razlika u kvaliteti je vise nego ocigledna.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 15:59

evo naso sam na netu da je nekad prije bilo ovako da igraju sarajevo i zeljo prve utakmice kuci pa je trebao igrati neko dva dana prije i da to tim bira s vecim koeficijentom i tad je zeljo morao igrat u utorak a sarajevo u cetvrtak tako ce biti i sad najvjerovatnije osim ako se ne sloze klubovi da zamijene domacinstva npr da idete prvo u izrael

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 15 jul 2011, 15:59

hurem je napisao/la:
el_ninjo je napisao/la:Daaj ba jeboo ga groob !! Kakve su to pricee "nece zapet u moldaviji" ovo ono "makabii" ..kakvi ste vi pesimisti ..misliim na one koji pisuu takve nebuloze ..ne znate da uzive u pobjdeti .. a veec govorite kakoo je neko jaci od naas ..jbgaa mogloo je boljee al nijee staa saad ..skinuut gacee 20 danaa prije ..u slucaju da prodjemoo one hajvane iz moldavijee..a hocemoo ..boli me brigaa kakav je makabii i ko sve igra u njemu ..ljudi od krvi i mesaa kaoo i nasii .. nasee je samoo da dodjemo napunimoo kosevoo i da ih bodrimoo ..a nee da pricamoo kakoo je nekoo jacii od naas ..fuuuj .. moj zeljoo je naajjaci i naajbolji .. pesimisti i pehovi ostanitee kucii i nemooj te gledaat ni tv prenoos .. :evil: :evil:

znacii daaa naam je dosaoo po naseem misljenju nekoo slabiji proslii bi jeel?? staa da naas taaj "slabijii" izbacii??ne bi vaam nikoo valjaoo ni zeba ni visca ni mirso ni nijema ni bogi ..koo bi vaam ugodioo??

slazem se s tobom,samo nemoj toliko psovat :)
a ako se ispadne,pa sta,uvijek ima sled.godina :D

Ja se izvinjavam zboog svoje kulturee ..al jednostavnoo saam se iznerviraoo drama ..kaoo da igramoo protiv barse a ne makabijaa jeer ja i dalje vjerujem da cemo proci serifa i da mozemo dosta toga protiv makabija.. :D :D
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jul 2011, 16:00

Ovi vec o zamjeni domacinstava, a mi jos nismo ni prosli u trece pretkolo. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 jul 2011, 16:01

pile87 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:Gdje se igra prva tekma tamo il na kosevu :) znal' neko?
na Kosevu..po meni Makabi je mnogo slabiji od prvaka Haife,protiv kojeg se Borac odlicno nosio do 70 minute..a mi smo opet jaci od Borca(bar po igrackim imenima)..tako da bi na Kosevu sigurno ostvarili dobar rezultat,a u revansu sta bude,pa i da ispadnemo,ne bi bila nikakva sramota...iskustvo vise ..ali opet kazem,Serif je i dalje favorit za prolaz,iako je sve u nasim rukama...
Gdje se bolan borac odlicno nosio, ljudi jedva centar presli 2-3 puta dok su ovi napadali kostantno.Razlika u kvaliteti je vise nego ocigledna.
nosio = branio (kod nekih) :mrgreen:
Borac se jeste uspjesno branio ali ono je sve osim odlicnog igranja. :roll:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 15 jul 2011, 16:03

tanzla je napisao/la:Ajde prvo da probamo proci Serifa, da povecamo koeficijent za iducu sezonu, pa cemo onda pricati o Izraelcima. Pricate ko da smo sinoc dobili 4:0, a ne 1:0. Aktivan rezultat za njih itekako.
Zrijeb nas nije pomazio, slazem se, al' nije da nas je ikad pretjerano mazio. Navikli smo. :mrgreen:
Za nas je najbitnije da smo ostvarili dobar rezultat i da imamo osjećaj da ih možemo proći, naravno da je to aktivan rezultat i za njih, ali sama činjenica da mi sad imamo realne šanse za prolaz je za nas veliki plus, jer ne treba zaboraviti da smo u očima mnogih "stručnjaka", prije svih Vlastimira Mijovića, okarakterisani kao apsolutni autsajderi koji nemaju nikakvu šansu. Mi tamo idemo s 1:0 na semaforu i 3:0 u glavi, to je sigurno. Ovo će biti neprocjenjivo iskustvo u svakom slučaju, sviđaju mi se pojačanja i imam osjećaj da smo puno bolji nego prošle sezone. I da još jednom podvučem, nisam pesimista protiv Maccabija ukoliko dođe do te utakmice, ali mi je toliko krivo što smo dobili najtežem mogućeg protivnika, ko na iglama sam evo već 2-3 sata...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

-e-d-o-
Kontakt:

Post Postao/la -e-d-o- » 15 jul 2011, 16:05

Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"

zar nije ovo 2 pretkolo :shock:
Abidal The King

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2011, 16:08

boccaccio je napisao/la:Presretan sam zbog nase pobjede i odmah sam poceo razmisljati o tome mozemo li im se oduprijeti u revansu.Sa nekim realnijim ocekivanjima sam osluskivao moguceg protivnika,pa u onoj grupi jedino izrelce nisam volio vidjeti,a za ove ostale mi je bilo svejedno,svakako nam je igrati ukoliko uopste prodjemo Serifa.
U jedno sam siguran,a to je da cu poslije izvlacenja i dobijanja Makabia svakako biti opusteniji pred revans sa Serifom i nece mi biti neka tragedija ako ne prodjemo dalje.Znam da ceka Makabi i opet taj Izrael i tezak put i odvratan protivnik i fakat mi nece biti tesko ako ne prodjemo dalje Serifa pa se i ne sastanemo s ovim vamo.Znam da to nije navijacki,i meni je ovo bolesno kako razmisljam,ali definitivno mi se gade te ekipe iz drugog kontinenta i ta njihova bezbjedonosna briga i provjere svega i svacega,sve to unisti draz u meni i stvarno mi je najvaznije u ovom trenutku da smo pobijedili u prvoj utakmici,da smo odigrali dobro,da smo svi vidjeli da mozemo racunati na jednog odlicnog Zelju,da smo bili hrabri,da smo bili ponosni i da smo evropi pokazali zube.Ubise me u pojam ove izraelske ekipe.Znajuci da bi se ekipa dobro namucila da uopste dodje do tamo,pa onakvi uslovi,vlaznost vazduha,tezina i sparina,ma odvratno sve,ne volim ni da vidim nase da se toliko muce i putuju.Meni je ovo dovoljno i opusten sam pred revans,ako prodjemo dobro i jeste,ako ne prodjemo stvarno mi nece biti tragedija.
Kad malo bolje razmislim pa taj Makabi bas nije imao srece da izvuce nas.
ZELJOOOOOOOOO
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 15 jul 2011, 16:08

-e-d-o- je napisao/la:Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"

Mozda je htio reci da je prvo pretkolo kojem mi prisustvujemo :D :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 16:09

-e-d-o- je napisao/la:Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"

dabome da je 2.,prvo je za siroki bilo,steta sto nisu prosli,imali bi najpovoljniji raspored..al et.. ma zna se ko je gazda u bosni..zeljo i saraj jedino mogu nesto...dok recimo zrinjski i slicni samo nas dzaba sramote

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2011, 16:10

Hawking je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ajde prvo da probamo proci Serifa, da povecamo koeficijent za iducu sezonu, pa cemo onda pricati o Izraelcima. Pricate ko da smo sinoc dobili 4:0, a ne 1:0. Aktivan rezultat za njih itekako.
Zrijeb nas nije pomazio, slazem se, al' nije da nas je ikad pretjerano mazio. Navikli smo. :mrgreen:
Za nas je najbitnije da smo ostvarili dobar rezultat i da imamo osjećaj da ih možemo proći, naravno da je to aktivan rezultat i za njih, ali sama činjenica da mi sad imamo realne šanse za prolaz je za nas veliki plus, jer ne treba zaboraviti da smo u očima mnogih "stručnjaka", prije svih Vlastimira Mijovića, okarakterisani kao apsolutni autsajderi koji nemaju nikakvu šansu. Mi tamo idemo s 1:0 na semaforu i 3:0 u glavi, to je sigurno. Ovo će biti neprocjenjivo iskustvo u svakom slučaju, sviđaju mi se pojačanja i imam osjećaj da smo puno bolji nego prošle sezone. I da još jednom podvučem, nisam pesimista protiv Maccabija ukoliko dođe do te utakmice, ali mi je toliko krivo što smo dobili najtežem mogućeg protivnika, ko na iglama sam evo već 2-3 sata...
frajer politolog i politički novinar. razumije se u fudbal otprilike k'o ja u uzgoj afganistanskih goveda.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 15 jul 2011, 16:11

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... -tiraspolu" onclick="window.open(this.href);return false;
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 15 jul 2011, 16:12

Nista vi bez cif.utta :lol: :lol: ako prodjete moldavce
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jul 2011, 16:15

Kaze UEFA da je nas Zeljo najbolji bh. klub u proteklih 50 godina. :D
Imate na sax opsiran tekst.

Hawking je napisao/la:
Mi smo defacto puno bolji nego prosle godine, iskusniji, i pojacani sa par dobrih igraca.
Vlastimir Mijovic (sjecam ga se dok je vodio davno nekad emisiju na drzavnoj televiziji "Argumenti") je bio u upravi Sarajeva, njegove izjave i nemaju neku tezinu, bar za mene..
Samo ne trebamo pricati kao da smo vec prosli Serifa, ima jos jedna utakmica.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 15 jul 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2011, 16:15

babo je megahit koji je nadrastao navijačke tribine, raja na exitu pjevaju ničim izazvana i bez vidljivog povoda :mrgreen:

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 15 jul 2011, 16:20

prvo sa de serif dokrajci jer imamo solodne sanse... ranjivi su po strani kao i mi a u revansu ce oni morati napasti tako da je sve moguce i dalje mislim da su blagi favoriti (ali samo zbog vise iskustva igranja u grupama)
pa tek onda o izraelcima.... evo gledam statistiku njihovu.... ima tu blesavih rezultata hapoel (naš) ih nije dobio ali zato macabi haifa ukupno 5:0.... nisu oni bas bauk ali prvo sherifu dohakati....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jul 2011, 16:22

PS- @bokaco
slazem se sa tobom u potpunosti.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jul 2011, 16:22

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Presretan sam zbog nase pobjede i odmah sam poceo razmisljati o tome mozemo li im se oduprijeti u revansu.Sa nekim realnijim ocekivanjima sam osluskivao moguceg protivnika,pa u onoj grupi jedino izrelce nisam volio vidjeti,a za ove ostale mi je bilo svejedno,svakako nam je igrati ukoliko uopste prodjemo Serifa.
U jedno sam siguran,a to je da cu poslije izvlacenja i dobijanja Makabia svakako biti opusteniji pred revans sa Serifom i nece mi biti neka tragedija ako ne prodjemo dalje.Znam da ceka Makabi i opet taj Izrael i tezak put i odvratan protivnik i fakat mi nece biti tesko ako ne prodjemo dalje Serifa pa se i ne sastanemo s ovim vamo.Znam da to nije navijacki,i meni je ovo bolesno kako razmisljam,ali definitivno mi se gade te ekipe iz drugog kontinenta i ta njihova bezbjedonosna briga i provjere svega i svacega,sve to unisti draz u meni i stvarno mi je najvaznije u ovom trenutku da smo pobijedili u prvoj utakmici,da smo odigrali dobro,da smo svi vidjeli da mozemo racunati na jednog odlicnog Zelju,da smo bili hrabri,da smo bili ponosni i da smo evropi pokazali zube.Ubise me u pojam ove izraelske ekipe.Znajuci da bi se ekipa dobro namucila da uopste dodje do tamo,pa onakvi uslovi,vlaznost vazduha,tezina i sparina,ma odvratno sve,ne volim ni da vidim nase da se toliko muce i putuju.Meni je ovo dovoljno i opusten sam pred revans,ako prodjemo dobro i jeste,ako ne prodjemo stvarno mi nece biti tragedija.
Kad malo bolje razmislim pa taj Makabi bas nije imao srece da izvuce nas.
ZELJOOOOOOOOO
ti bi nam mogao srediti povoljan rezultat ako se "onaj" ne proda negdje :mrgreen: naravno ako prodjemo :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21 i 48 gostiju.