Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Becks85
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Becks85 » 27 jun 2014, 15:44

Ma nek se trosi samo :mrgreen:
NAPRIJED ZMAJEVI!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 jun 2014, 15:45

Suti, kad Fergi rece da je 11 miliona funti puno za Bejla. :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 jun 2014, 16:00

slika

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 jun 2014, 16:02

Što se Ed piša na hejtere, kapa dole za ovog majstora, ide za njega jedna strina. :tokralju:

A za ovaj dvojac, idu dvije tetke, da vidimo kakvi su momci gradje.

GGMU. :opaopa: :opaopa:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jun 2014, 16:04

Sljedeći... :arrow:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 27 jun 2014, 16:10

al 3 zadnja transfera su strasna, Mata, Herera i Shaw, mozda se i izletilo malo vise love, al danas se kvalitet placam, Unitedu je potrebna svjeza krv i remont ekipe i to se mora platiti jer ako se to sad fino odradi kasnije nece biti potrebe i samo ce se nadopunjavati ekipa !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 27 jun 2014, 16:26

imamo bekove, imamo halfove, imamo forove...Dobrodošao u najveći klub na svijetu :D

Eh sad, daaj nam još Benatiu :cool:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jun 2014, 16:29

Jao ludila i Ed-a, covjek za sada kida transfere.

Ali do kraja prelznog se MORA nastaviti ovim tempom. Treba nam jos jedan vezni i stoper, krilo je naravno bonus.

Za sada su pola posla obavili. Opet ponavljam i postajem dosadan vise i samom sebi, zajebali su onaj transfer period kada je na kraju Fella doveden ali do sada redaju samo uspjeh za uspjehom. Ako obave do kraja posao i dovedu jos pojacanja na gore dvije nabrojane pozicije ja im se klanjam do zemlje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 jun 2014, 16:31

O novcu bi se dalo raspravljat, ali ja to ne želim i reći ću da je ovo odličan transfer! :clap: Treba ipak održat koeficijent Engleza u Unitedu i sa te strane mi je posebno drago. Momak je veliki potencijal, samo da ga zdravlje posluži i United ima dugoročnu zamjenu za Evru, tj. riješeno pitanje lijevog beka.

Idemo dalje, neka Edo zaganja sad stopera kakvog dobrog. :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 jun 2014, 16:33

Rooney88 je napisao/la:Jao ludila i Ed-a, covjek za sada kida transfere.

Ali do kraja prelznog se MORA nastaviti ovim tempom. Treba nam jos jedan vezni i stoper, krilo je naravno bonus.

Za sada su pola posla obavili. Opet ponavljam i postajem dosadan vise i samom sebi, zajebali su onaj transfer period kada je na kraju Fella doveden ali do sada redaju samo uspjeh za uspjehom. Ako obave do kraja posao i dovedu jos pojacanja na gore dvije nabrojane pozicije ja im se klanjam do zemlje.
Ma treba biti realan. Mogli smo ja i ti dovesti ove igrace da nam je neko stavio na raspolaganje 80 miliona. :mrgreen:

Mogli bi se koristiti bosanskim, skontali bi nas kad bi vidjeli pare.

Junajted je debelo preplatio ova dva momka. U tome je finta. Nikakvo majstorstvo bilo koga.

Al jbg, tako je kada se dizes 'sa dna'. Moras preplatiti. Razumljivo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 16:33

Dobro nam dosao.

Skup jest, ali je ovo praktici transfer bez rizika. Ima 18-19 godina, a vec je jedan od najboljih bekova u ligi. Moze nam posluzit 10 godina i vise. Shaw je odlican defanzivno, samo se nadam i vjerujem da ce popravit igru u napadu. Jer bek Uniteda mora i napadat.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 jun 2014, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 27 jun 2014, 16:33

cocks out... :tokralju:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jun 2014, 16:37

@Valencia

Preplatio bi Shawa bilo ko, znamo svi kakva je "jagma" za njim u Engleskoj. Pa i sam znas kako Englezi Englezu snaju dici cijenu, vrtoglavo i, ponekad ali (po meni) ne sada, i bez jakog smisla.

Sto se Andera tice iako se cini puno, i meni je, ali tu je tuce drugih parametara odredjivalo cijenu. Baskijci su to, s njima ne mozes normalno. Ili ces ga preplatiti ili ces se krpiti dok on ne bude slobodan igrac pa da ga dovedes dzaba. Sta su radili Juventusu i Bayernu je zlocin.

+

Dodaj tome da United nece igrati LP i da samim tim dosta gubi na rejtingu, jedna sezona bez elite moze dosta poremetiti i ni pod razno se ne smije rizikovati i druga bez tog takmicenja.

Kada sve to dodas onda je sasvim logicno da se neki igraci trebaju platiti vise. Samo su mi pojedinci dramaticno simpaticni, toliko se kao brinu o cijenama igraca da covjek pomisli kako ce im na poslu skidati po 15% svaki mjesec po fudbaleru. :crazy:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jun 2014, 16:42

Mi smo najbogatiji klub na svijetu samo što to ranije nismo dokazivali. :kafa:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 jun 2014, 16:42

Rooney88 je napisao/la:@Valencia

Preplatio bi Shawa bilo ko, znamo svi kakva je "jagma" za njim u Engleskoj. Pa i sam znas kako Englezi Englezu snaju dici cijenu, vrtoglavo i, ponekad ali (po meni) ne sada, i bez jakog smisla.

Sto se Andera tice iako se cini puno, i meni je, ali tu je tuce drugih parametara odredjivalo cijenu. Baskijci su to, s njima ne mozes normalno. Ili ces ga preplatiti ili ces se krpiti dok on ne bude slobodan igrac pa da ga dovedes dzaba. Sta su radili Juventusu i Bayernu je zlocin.

+

Dodaj tome da United nece igrati LP i da samim tim dosta gubi na rejtingu, jedna sezona bez elite moze dosta poremetiti i ni pod razno se ne smije rizikovati i druga bez tog takmicenja.

Kada sve to dodas onda je sasvim logicno da se neki igraci trebaju platiti vise. Samo su mi pojedinci dramaticno simpaticni, toliko se kao brinu o cijenama igraca da covjek pomisli kako ce im na poslu skidati po 15% svaki mjesec po fudbaleru. :crazy:
Ma puno je i za Engleza, realno. Koliko je kostao Dzons? Tu su negdje po reputaciji. mozda je Dzons cak i vise obecavao u trenutku kada je deveden. Nevil je odmah rekao da ce Dzons sigurno biti kapiten Junajteda. :mrgreen:

Baski ko Baski, sve je jasno. Ne kupuju pa ne zele ni prodavati.

Poenta je u sljedecem. Klubovi su digli cijenu do 'nenormalnih' visina kada su vidjeli da Junajted ima veliki imperativ da kupi igrace. Junajted nije imao konkurenciju, niko drugi ne bi dao ovoliko love.

Dakle, nisu dobili utrku, vozili su sami do ovih igraca. Zbog toga ED ni bilo ko drugi ne zasluzuje cestitke. Nikoga nije pobijedio. Preplatio je jer je morao. To je to.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jun 2014, 16:45

A koga briga i da su malo preplaceni.
United je dobio dva odlicna,mlada igraca koji mogu pomoci odma , a takodje racunas na obojicu na duze staze.

Kad , tad je remont morao uslijedit.
Uzmes u obzir ogromne plate kojih su se rijesili ovo ljeto , ima se tu para za potrosit i plata za podjelit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 16:45

Hoće da kažu da je mogao i ne preplatiti, a oni su sretni što je ipak preplatio.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jun 2014, 16:48

@Valencia Preozbiljno shvataš ovo za Eda. Većina forumaša je sarkastična po pitanju čestitki upućenih njemu. Dečko 'ajde o'ladi :zviz: :mrgreen:

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 27 jun 2014, 16:53

slika

Preplaceno vrlo vjerovatno jest, ali tako je tržište ako nećeš ti, ima ko hoce..
United odlican na startu.. lijepo je krenula nova sezona da ovako i završi.. 2-3 jos igraća dodati (stoper, centralni i krilo)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 27 jun 2014, 17:04

Inace su transferi izmedju engleskih klubova visoki. Jbg s obzirom na ogromne prihide od TV prava, klubovi mogu traziti ogromne sume novca za svoje igrace. Posebno ako su home grown. Zato cesto timovi kupuju van otoka jer su cijene dosta nize. Npr igraci iz Bundeslige su uglavnom "jeftini", takodje iz spanskih timova sa sredine tabele.
Jbg nekad se mora preplatiti, ali u slucaju Shawa tesko da se nece isplatiti. Za Herreru nisam siguran jer ga nisam gledao.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.