FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Iker C
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Iker C » 15 jul 2011, 17:23

Je li neko primjetio poslije utakmice kada se golman Šerifa okrenuo prema jugu i aplaudirao .
FEDERER= KLOC

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 jul 2011, 17:24

jamak usao umjesto beslije,steta sto nije stanceskog ubacio

@hurem-nemoras sam sebe citirati,dobio si odgovor,nemoram valjda opet

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jul 2011, 17:24

Iker C je napisao/la:Je li neko primjetio poslije utakmice kada se golman Šerifa okrenuo prema jugu i aplaudirao .
Nije, imas video kakav?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 jul 2011, 17:25

Edin TM87 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Je li neko primjetio poslije utakmice kada se golman Šerifa okrenuo prema jugu i aplaudirao .
Nije, imas video kakav?
Nemam nego sam to vidio sinoć uživo.
FEDERER= KLOC

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 17:26

SarajlijaTM je napisao/la:jamak usao umjesto beslije,steta sto nije stanceskog ubacio

@hurem-nemoras sam sebe citirati,dobio si odgovor,nemoram valjda opet
ne hvala,vec si odg.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 jul 2011, 17:30

Sad pjesma ne valja,pa će početi brojanje: je li 10 000,12 000 ili 15 000 bilo na utakmici,pa dokle više?! Ja ne znam što uopšte iko reaguje na ovakve postove.Meni je babooo super,pola Balkana misli da je super,duhovito i originalno.To mogu samo Manijaci.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 15 jul 2011, 17:41

Edin TM87 je napisao/la:
Nije, imas video kakav?
Jesam ja,aplaudirao i onda uzeo onu svoju flasicu cini mi se :lol:
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 15 jul 2011, 17:41

Sinoc je sve bilo perfektno,jos da smo zabili jedan bilo bi savrseno,ali nema veze.Idemo tamo odigrati ponosno i hrabro pa sta bude...ja sam ponosan na ovaj tim i znam da cemo se prosetati ligom.

Maccabi!? Opet pogan,ali sta je tu je..nema predaje ali ne treba razmisljati o ovim,rano je...sto rece @ boccacio i ako ispadnemo nece mi biti krivo jer idemo u yebeni Izrael :roll: koje smo mi kurate srece to je za nepovjerovati.

Ja tebe volim,volim te fakat !!!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 15 jul 2011, 17:41

Neznam što se Želji i njegovim navijačima stalno traži neka zamjerka.Ja postavljam kontra pitanje šta mislite kako bi ono sve izgledalo da se igralo na Grbavici.Pa jedini snimak koji uvažavaju sve navijačke skupine bivše juge je PJESMA GRBAVICA koja je izvedena protiv Borca.Komentari su da su se svi naježili kada su to gledali i čestitali.Ko hoće može potražiti komentare.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 jul 2011, 17:59

Edin TM87 je napisao/la:Evo, kol'ko sam ja vidio sa juga:

Karic - Za infarkta, ispadaju mu lopte, pa k'o da ima 19 godina, nako iskusan golman, al' valjda nikad nije branio u Evropi. No, imao je i par lijepih intervencija npr: slobodnjak..

Markovic - Pa i nije neka partija, al' nije ni im'o vecih gresaka...

Bogicevic - Dobar, cistio je puno toga pred nasim golom, spasio gol nakon greske Karica!

Nyema - Isto k'o i Bogi, al' je ispao naivan par puta i on je spasio gol nakon greske Karica!

Stanic - Kao i Markovic, uz par lijepih prodora...

Savic - Destruktivno jako dobro, naprijed se nije vidio.

Svraka - Slicno k'o Savic..

Visca - Bio je dosta dobar, imao par suteva, od kojih jedan izbijen rukom, par prodora...

Beslija - Nije se bas vidio citavu tekmu, no majstor se nas'o u pravo vrijeme na pravom mjestu i zabio za prolaz aBd!

Zeba - Najbolji daleko, kod gola odradio 75% posla, imao dva odlicna udarca, Stojanov krajnjim naporom odbranio, takodje bac'o igrace Sheriffa pod cevape :D

Adilovic - Borio se k'o lav, al' nista posebno...

Smajic - Za malo vremena provedenih u igri, pokaz'o je sta zna, vrhunsko pojacanje!

Ramic - Malo igro.

Stao mi mozak, ne mogu se sjetit ko je uso umjesto Beslije, al' i on se nije vidio...
Ja cijenim svacije misljenje,pa tako i tvoje,ali se ne bi slozio sa nekim stvarima.
Slozio bih se za par igraca i dosta dobro si opisao kako su igrali.Cinjenica da Karic ne ulijeva samopuozdanje stoji.Stopri su bili jako dobri,Vidi se da je Nyema skolovan igrac.
Ne mogu se sloziti u konstataciji da su nam bekovi,kao i krila bili na zavidnom nivou.Ako se malo podsjetite,sve opasne situacije pred golom,bile su plod gresaka Karica,Stanica i Markovica.Plus ona primanja katastrofalna u kojima im lopta izlazi u out.
Takodjer,Igrac koji je meni jako drag,sinoc je bio najgori na terenu,a to je Visca.Ne znam da li ste obracali paznju,ali taj momak sinoc,se uhvatio linije i nije se pomjerio ni lijevo ,ni desno.Nije se ubacivao u prostor,nije pomagao Adilovicu,tacnije receno nije radio nista.
Jako mi je drago zbog pobjede nase,mislim da imamo puno toga vise da pokazemo,jer realno odavno nismo bili jaci.Ali ljudi da se ne zavaravamo ,ono sinoc je cisti prosjek bio,oni momci mogu puno bolje.Ako prodjemo Sheriff,mi jednostavno moramo da se oslobodimo tog grca.Pored svog tog odusevljenja pobjedom,ne mogu da citam price,o nekoj sjajnoj predstavi,kada to zaista nije bilo tako.Da sam ja neki kontras,mozda neko moze pomisliti,ali ja nisam bio sam na tom stadionu,i stotine ljudi pored mene,imali su slicne komentare.Mi smo prokleta nacija,mi se ne mozemo braniti ,nama je sudjeno da primamo glupe golove,da primimo po 3 komada u 3 minute.Zato bih iskreno volio da igramo ,da napadamo,da se borimo,pa sta nam Bog dragi da,ali bar cemo znati da nismo igrali ko picke i da smo dali sve od sebe.Steta je da sami sebe llimitiramo,a imamo jako dobar napadacki potencijal.Ocito je da sinoc,Amar trazio da se u drugom poluvremenu,igra na nasoj polovini i da ne stvaramo pritisak,na zadnju liniju.Razlog za to je losa igra veznog reda.Povukao je ljude u 2 poluvremenu,da bi popunio tu prazninu.Ali cu opet pomenuti,bilo je najmanje 5 situacija u kojima su Beslija i Visca,trebali napraviti pritisak,zajedno sa Adilovicem,ali oni su cekali.Svi ste vidjeli koliko je zadnja linija Sherifa grijesila,kakve su ono intervencije bile.
Na kraju ,nadam se da ce nas kvalitet isplivati i da cemo dokazati da mozemo puno bolje od onog sinoc.Ono je svakako bila prva zvanicna utakmica.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 jul 2011, 18:01

Ja mislim da je Jamak bio najglasniji kad se pjevalo "7 jegera" :D.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jul 2011, 18:16

Ne mogu vjerovati da ste i vi izvukli Makabi. :D Salu na stranu,jesmo baksuzi,tacno ko da je namjesteno.Boze sacuvaj...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 18:19

jubitubi je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ste i vi izvukli Makabi. :D Salu na stranu,jesmo baksuzi,tacno ko da je namjesteno.Boze sacuvaj...
Ma, neko će im dohakat od naših kad tad.
Možda čak i Željo, sad!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 jul 2011, 18:24

ma valja nama doci do makabija,sanse su dobre,cvrsta ekipa na terenu i amar na klupi.ali tek treba odigrati tekmu sa serifom pa onda o makabiju

a ko sto rece neko ce im vec dohakati,ako dodjemo do njih siguran sam da necemo pasti bez ispaljenog metka,pojacani jos i kvesicem selimovicem,a mozda i drakulom i colicem ako se oporave

sve su to ljudi od krvi i mesa,lopta je okrugla,a vidjeli smo sta jake pripreme urade ;)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 jul 2011, 18:26

FIFA/UEFA je napisao/la:slika
Najaca stvar... :D

PS: Bez starca nema udarca!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 18:29

SarajlijaTM je napisao/la:ma valja nama doci do makabija,sanse su dobre,cvrsta ekipa na terenu i amar na klupi.ali tek treba odigrati tekmu sa serifom pa onda o makabiju

a ko sto rece neko ce im vec dohakati,ako dodjemo do njih siguran sam da necemo pasti bez ispaljenog metka,pojacani jos i kvesicem selimovicem,a mozda i drakulom i colicem ako se oporave

sve su to ljudi od krvi i mesa,lopta je okrugla,a vidjeli smo sta jake pripreme urade ;)
Ma tamam.
Još će garant podcjeniti Želju ako se usitinu i sretnu s vama. Vodeći se posljednjim rezultatima s našim klubovima. A ni ovaj Maccabi nije sigurno jak kao Hapoel ni Haifa. A i Željo je osjetno jači, a bogme i iskusniji. Amar sigurno neće 2 ponoviti istu grešku. A ni igrači.
Uglavnom, ja ne bi tu pisao poraz unaprijed.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 jul 2011, 18:29

Evo cisto da se uporedi snaga na osnovu tabele prosle sezone u Izraelu.

slika

Po ovome ekipa koja ima 19 bodova manje od drugog i 25 bodova manje od provg sa kojim je Borac do 70 minute igrao 1-1 sigurno nije ekipa koje bi se trebali uplasiti. Protiv ovih se sigurno moze igrati. Ovaj Maccabi sigurno nije ni blizu proslogodisnjeg Hapoela.
Mes Que Un Club

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 15 jul 2011, 18:32

Kao sto jedan napisa ne treba obracati paznju na ove provokatore.Da nam je tribina ko u Dortmunda opet bi se papci nasli da nesto pricaju,mogu samo zamisliti sta bi bilo od teme da smo izgubili.To je zavist,zajebana bolest takvima je istresanje na ovoj temi terapija zato ne treba obracati paznju na njih jbg preci je neciji zivot i zdravlje od nase tribine...ha ya
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 15 jul 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 jul 2011, 18:32

ami je napisao/la:Ako bi kojim slučajem prošli Maccabi,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent :mrgreen:
:lol:

Ždrijeb playoffa je dan poslije završetka trećeg pretkola. Željezničar nikako ne može biti nositelj u toj fazi.

I, loša je statistika bh klubova sa Izraelcima.

5 poraza u 5 utakmica, 1-17 gol razlika. Ako se prođe Šerifa, bit će jako teško... mada i Hazar može iznenaditi :D
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 15 jul 2011, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jul 2011, 18:34

badblueboylivno je napisao/la: Ždrijeb playoffa je dan poslije završetka trećeg pretkola. Željezničar nikako ne može biti nositelj u toj fazi.

I, loša je statistika bh klubova sa Izraelcima.

5 poraza u 5 utakmica, 1-17 gol razlika. Ako se prođe Šerifa, bit će jako teško... mada i Hazar može iznenaditi :D
Zdrijeb vise vuce na mladunce od kobile.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], mamonelafo, Proximic, Rule_hz i 60 gostiju.