Ma, neko će im dohakat od naših kad tad.jubitubi je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ste i vi izvukli Makabi.Salu na stranu,jesmo baksuzi,tacno ko da je namjesteno.Boze sacuvaj...
Možda čak i Željo, sad!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ma, neko će im dohakat od naših kad tad.jubitubi je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ste i vi izvukli Makabi.Salu na stranu,jesmo baksuzi,tacno ko da je namjesteno.Boze sacuvaj...
Najaca stvar...FIFA/UEFA je napisao/la:
Ma tamam.SarajlijaTM je napisao/la:ma valja nama doci do makabija,sanse su dobre,cvrsta ekipa na terenu i amar na klupi.ali tek treba odigrati tekmu sa serifom pa onda o makabiju
a ko sto rece neko ce im vec dohakati,ako dodjemo do njih siguran sam da necemo pasti bez ispaljenog metka,pojacani jos i kvesicem selimovicem,a mozda i drakulom i colicem ako se oporave
sve su to ljudi od krvi i mesa,lopta je okrugla,a vidjeli smo sta jake pripreme urade

ami je napisao/la:Ako bi kojim slučajem prošli Maccabi,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent
Zdrijeb vise vuce na mladunce od kobile.badblueboylivno je napisao/la: Ždrijeb playoffa je dan poslije završetka trećeg pretkola. Željezničar nikako ne može biti nositelj u toj fazi.
I, loša je statistika bh klubova sa Izraelcima.
5 poraza u 5 utakmica, 1-17 gol razlika. Ako se prođe Šerifa, bit će jako teško... mada i Hazar može iznenaditi
jubitubi je napisao/la:Zdrijeb vise vuce na mladunce od kobile.badblueboylivno je napisao/la: Ždrijeb playoffa je dan poslije završetka trećeg pretkola. Željezničar nikako ne može biti nositelj u toj fazi.
I, loša je statistika bh klubova sa Izraelcima.
5 poraza u 5 utakmica, 1-17 gol razlika. Ako se prođe Šerifa, bit će jako teško... mada i Hazar može iznenaditi
Vidi drug,ovo nije forum o navijacima i navijanju,drugim rijecima ovo nije tifo forum. Ti si neki stručnjak pa tačno sve znaš kako se šta pjeva,da si bio na utakmici nekako bih ti uvažio to mišljenje,ali ovako...CoDe je napisao/la:Ja sam vam samo napisao svoje misljenje imam to pravo ako nemam molim administratora da me banuje ili moderatora da brise postove ili nesto ako sam nekog uvrijedio . Ja samo kazem da je neraelno da pise covjek da su No1 u BiH a kad gleda klip vidi i sam da se pjesma pjeva 1 minutu i da se mjenjaju 3 pjesme tipa : Babo , Ja lud ja jak i to je to . Jedino sto je dobro bilo je : Šalalal i to kratko i Grbavica to je moje misljenje .
Ali eto ode s teme vidim vi dok pobijedite jednu utakmicu mislite najaci stvarno mi je bilo drago ali zbog neki pojedinaca i vise nije vjeruj mi nabit ce vas Sherif tamo 2 , 3 razlike al hajnecu vise.
I naravno pogledajtee revans utakmice : Sarajevo vs Orebro i vidjet cete sta je navijanje do tada pozdrav No1 navijacima ne samo u BiH vec na cijelom Balkanu .
ma nadam se da znaju neki kao sto su pile bocaccio i takviBianconeri1988 je napisao/la:Da neko znao odgovorio bi ti! Logično!
Taman nas dvojica onako sa stomacicima u one dresove ne znam drugfanatic1991 je napisao/la:ma nadam se da znaju neki kao sto su pile bocaccio i takviBianconeri1988 je napisao/la:Da neko znao odgovorio bi ti! Logično!
imam i ja stomacic pa stapile87 je napisao/la:Taman nas dvojica onako sa stomacicima u one dresove ne znam drugfanatic1991 je napisao/la:ma nadam se da znaju neki kao sto su pile bocaccio i takviBianconeri1988 je napisao/la:Da neko znao odgovorio bi ti! Logično!
to buraz!!!neko treći je napisao/la:[youtube][/youtube]
(tm.org)
Uskoro će i prvi dio