Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Problem je u tome sto Diaby,bas kao i Kedira nije tipicni defanzivni vezni,.Vjerujem da Ramsey nista manje ne doprinosi odbrani nego li Kedira,obojica su box to box veznjaci s tim sto je ovaj drugi ofanzivno dosta talentiraniji,.Dobro,Kedira je mozda nesto odgovorniji defanzivno i ima vise iskustva ali i on je u Realu uglavnom igrao u paru sa Xabi Alonsom ili eventualno Illaramendijem,cesto i njega "ponese" lopta..nedim93 je napisao/la: Kako mislite džaba sve ako ne dovedemo DM-a , pa imamo mi Diabya. Koji je apsulutno isti profil igrača kao Khedira, samo naravno što je Diaby zdrav ( eh) spejs šatl (Tardis) za Khediru.
joj da ga povrede ne zezaju kakvog bi mi igrača imali , mislim da ni sami nismo svjesni![]()
viera bi sa svojih 38 godina,raznio ovog diabya kao beba zvećkuOrion87 je napisao/la:Povrede su nam sjebale tehnički potkovaniju verziju Viere..![]()
Budi normalan, vidjeće Diaby šta pišešSeaman je napisao/la:viera bi sa svojih 38 godina,raznio ovog diabya kao beba zvećkuOrion87 je napisao/la:Povrede su nam sjebale tehnički potkovaniju verziju Viere..![]()
vjerojatno bi ja bolje postavio taktiku gdje je voajer bio ponižen do suza :kafa:malo dijete bi skužilo prije njega neke stvarinedim93 je napisao/la:Tebe da se pita Arsenal bi bio u rangu West Broma sa tvojim taktičkim zamislima i otpuštanjem igrača i menadžera
bi bi , znamo da bi.Seaman je napisao/la:vjerojatno bi ja bolje postavio taktiku gdje je voajer bio ponižen do suza :kafa:malo dijete bi skužilo prije njega neke stvarinedim93 je napisao/la:Tebe da se pita Arsenal bi bio u rangu West Broma sa tvojim taktičkim zamislima i otpuštanjem igrača i menadžera
Ma ne prati uopste Shittenham, to je lazna slika, uvjeri se i sam na njegovoj stranici. Morgan bi legao Arsenalu ko budali samar, on je radilica ogromna, ne prestaje trcati svih 90 min, odlican u defanzivi, klasicni zadnji vezni, bas ono sto Arsenalu treba. Uz to sve zna i baciti vrhunske igrace sa nogu.anell je napisao/la:I Tottenham je zainteresovan za Schneiderlina, koji ih poceo pratiti na Twiteru![]()
Nije lazna slika, jucer sam provjerio njeogov oficijelni profil i pratio ih je.... Danas je to valjda sklonio.HighburyHigh je napisao/la:Ma ne prati uopste Shittenham, to je lazna slika, uvjeri se i sam na njegovoj stranici. Morgan bi legao Arsenalu ko budali samar, on je radilica ogromna, ne prestaje trcati svih 90 min, odlican u defanzivi, klasicni zadnji vezni, bas ono sto Arsenalu treba. Uz to sve zna i baciti vrhunske igrace sa nogu.anell je napisao/la:I Tottenham je zainteresovan za Schneiderlina, koji ih poceo pratiti na Twiteru![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Mk0BxCU1Qk0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.