AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jel ovo komentator rece preko san sira kad je suso pokusao haha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Fantasista
- Kontakt:
Ako ovako nastave ne želim ni da pomislim šta će Inter i Juve da im rade.
-
celikmilan
- Kontakt:
Eh sad da je jedno mjesec dana mercata da se ovaj škart očisti i dovedu pojačanja.
Pa kažem ti brate, u ovom klošarluku od ekipe, opet uradi najkorisniju stvar, ali panjeve ima, vidio si i sam.rope11 je napisao/la:Šefćete, Suso osim asistencije apsolutno ništa nije uradio.
Nisu ni ostali puno bolji, sve to naglavačke treba nabiti iz kluba.
Gledaj ovog Borinijaeto ove stvari me nenormalno nerviraju, platiš Lea 25m da bi mu ovaj konj krao minutažu.
Eto makar nam ta asistencija donese 3 boda.
Neka i ovakvih pobjeda, ali kad imaš ekipu.
Ovo je odron od ekipe, Kessie dodati do sebe ne zna, vi ga trpate u prvih 11, kakav Benna, lik i jest za Empolija, plafon Bologna.
Evo i Pjona je potvrdio što sam govorio za njega.
Frajer je mrtvi prosjek, za Sampe, Viola i takvih ekipa, kakav on i top napadač bolan, ko imalo zna o fudbalu, top napadač se prepoznaje po milion stvari.
Svakom dodje kriza zabijanja, ali klasu vidiš po kretanju, kako igra bez lopte, kako se postavlja i sl, milion parametara ima, po kojim je on ovo što kažem, čisti prosjek.
Ma Lord je Mason, nema dileme!
Najgori na terenu je bio Samu. Nikakve koristi od njega. Konstantno trci, bori se ali nikakvog efekta nema. Sto je jos tragicnije, zamjena mu je Borinho.
Bennacer odigrao korektno ali nista spektakularno. Ovo mu tek druga utakmica u dresu Milana tako da je apsurdno otpisivati covjeka i proglasavati ga promasajem bez da dobije priliku da pokaze da li vrijedi ili ne.
Suso mi je najiritantniji igrac u ovom Milanu ali opet je jedini koji moze napraviti nesto kada ima loptu u nogama.
Bennacer odigrao korektno ali nista spektakularno. Ovo mu tek druga utakmica u dresu Milana tako da je apsurdno otpisivati covjeka i proglasavati ga promasajem bez da dobije priliku da pokaze da li vrijedi ili ne.
Suso mi je najiritantniji igrac u ovom Milanu ali opet je jedini koji moze napraviti nesto kada ima loptu u nogama.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Pogledam sad sazetak jer nisam sinoc gledao, cini mi se Kessie da je bio dobar i rastrcan.
Steta za onu Paketinu stativu i zamalo gol Piateka, skoro pa cijelim obimom da udje
Steta za onu Paketinu stativu i zamalo gol Piateka, skoro pa cijelim obimom da udje
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ozbiljno se spominje dolazak evertona, hajd ima jos samo jedan dan tim nagadjanjima i kraj hvala Bogu vise
Kao očekivano, ovakvih smo se nagledali bezbroj zadnjih 20ak godina, čak i dok je ekipa bila jaka.Zenga je napisao/la:Brescia? Vidim kilavu pobjedu jer će se noge sasjeći debitantima na velikom San Siru, 1-0 uz gol prvih 20ak min.
Čestitke Giampaolu na prvoj pobjedi, šteta što nismo zabili 2-0 u finišu.
Repr. pauza nije mogla doć u bolja doba, jer ekipa djeluje relativno izgubljeno na terenu. Prvih 10min i zadnjih 10min jakih, što svakako raduje, bravo momci, forza ragazzi.
PS Suso je još uvijek glavni igrač ove ekipe. On nam je najmanji problem i previše se o njemu diskutuje u negativnom kontekstu ovdje. Nebi džaba bio na repr. spisku Españe
Džaba reprezentativna pauza, kada opet pola ekipe nemaš na raspolaganju. Ništa dobro neće donijeti ova pauza. Mister i dalje eksperimentiše a kuda ide i u kom pravcu pojma nema on sam. Onaj dvojac bez kormilara se pogubio u vremenu i prostoru. Ali bolje nikoga da ne dovede se, jer ako dođe još ovih polu igrača koji će ih faktor izbaciti iz kluba
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Fantasista
- Kontakt:
Sad će Samu i Borini da treniraju dok nema reprezentativaca i opet će da igraju jer imaju više treninga i slično.
Ima li kakvih vijesti za Evertona S. ili merkato završava sa ovim dovedeni, od kojih, onako usput, jedan ili 2 igrača konkurišu za prvih 11
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Za malo jače od 24 sata se završava merkato, a kod nas ne da nema nikakvih konkretnih informacija nego se ni s kim ni ne povezujemo, mrtvilo. Ili je zatišje pred buru ili se, što je vjerovatnije, ništa ni ne dešava.
Vidjeti ćemo večeras, ako Di Marzio ne napiše da smo postigli dogovor s nekim, onda je to to. Gasi mješalicu motaj kablove.
Ja se svakako više ničemu ne nadam iako mi ne ide u glavu kako možeš potrošiti 2-3 mjeseca i ne dovesti dva najbitnija igrača koji su prioritet od samog starta.
Vidjeti ćemo večeras, ako Di Marzio ne napiše da smo postigli dogovor s nekim, onda je to to. Gasi mješalicu motaj kablove.
Ja se svakako više ničemu ne nadam iako mi ne ide u glavu kako možeš potrošiti 2-3 mjeseca i ne dovesti dva najbitnija igrača koji su prioritet od samog starta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
**** vam mater u picku, **** vam Rebic familiju, pu raspali se dabogda
Da sam zadovoljan, nisam. Imaš dva mjeseca da dovedeš igraš, yebeš se oko Koreje četrdesetak dana da bi na kraju spao na Rebića. Znao sam da će doći do paničnih kupovina.
Da je bolji nego Samu, jeste. To je neka pozitivna stvar u svemu tome.
A i posudba je, možda ne daj bože sačuvaju pare za veznjaka.
Da je bolji nego Samu, jeste. To je neka pozitivna stvar u svemu tome.
A i posudba je, možda ne daj bože sačuvaju pare za veznjaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Samo vijest da je Maldini vidjen na Ibizi moze spasiti situaciju. Tamo se odvijaju bitne stvari. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
gambler1899
- Kontakt:
Dovesti Evertona i preci na 4-2-3-1?
---‐------------Donaruma--------------
Calabria- Musachio- Rom- Hernandez
---------Kessie/Hakan Benaser--------
Suso ---------Paketa --------Everton
-----------------Pjontek---------
---‐------------Donaruma--------------
Calabria- Musachio- Rom- Hernandez
---------Kessie/Hakan Benaser--------
Suso ---------Paketa --------Everton
-----------------Pjontek---------
-
celikmilan
- Kontakt:
Morao je Boban na kraju da dovede nekog zemljaka.
- Fantasista
- Kontakt:
Svaka formacija u kojoj se nalazi Suso je smiješna.
Rebic nit smrdi nit mirise, jedino mozemo reci da je bolji od Samua, a posto je tek sad dosao njegov debi mozemo ocekivati u novembru 
- LegendKiller
- Kontakt:
Znao sam da će na kraju nekog polovnjaka dovesti, ali sam mislio da će to biti neko za sicu iz serije a, ni sanjao nisam da će dovesti nekog iz bundeslige i to za 25 miliona. Da je nešto bolji od Samua vala i nije, možda malo robusni i jači što u seriji a može biti prednost.
Uglavnom smiješno je i reći pojačanje, još jedan u nizu onih koji nam ne mogu pomoći da budemo bolji, već eto samo da se broji da je tu.
Uglavnom smiješno je i reći pojačanje, još jedan u nizu onih koji nam ne mogu pomoći da budemo bolji, već eto samo da se broji da je tu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.