Vala kad su ovi mogli 1:1 igrati sa njima mozemo i mi dobiti 3:1

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A mogu ih vala i Azerbejdzanci dobit 2:0, pa da se ne sikiramoragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vala kad su ovi mogli 1:1 igrati sa njima mozemo i mi dobiti 3:1aBd
i pogledaj datum ispod videa kad je vo biloEdin TM87 je napisao/la:A mogu ih vala i Azerbejdzanci dobit 2:0, pa da se ne sikiramoragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
ma nisu uopste tolko opasni kao sto mi mislimo eto te su jedva prosli,samo sto su izraelci pa se mi prepali kontamo ako su izraelci da su englezi,spanci,vanzemaljci xDsantos je napisao/la:Gledao sam ih prosle godine(zbog Medunj.) protiv crnogorskog predstavnika Mogrena i nisu bili nimalo dominantniji u toj tekmi cak su me iznenadili koliko su se mucili i izgubili su 2:1 da bi kuci dobili sa 2:0 i prosli dalje
Kako god prosle godine su izgubili od mogrena u elMaJaBa je napisao/la:i pogledaj datum ispod videa kad je vo biloEdin TM87 je napisao/la:A mogu ih vala i Azerbejdzanci dobit 2:0, pa da se ne sikiramoragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Bašš... Jao što se isfura Đurbuz!Number1 je napisao/la:što Osim isfura Đurbuzovića![]()
![]()
ovaj mu pruža ruku, ovaj ga fuli..
il ga nije vidio il ne znam![]()
haha cuj stagnira ti momak nisi dobarL_blancos je napisao/la:Visca stagnira jer je prekucao i Zelju i nasu ligu.. On je postigao sto se moze postic ovdje i nema dalje,mlad je i vrijeme je za njegov odlazak.. Ista situacija je kod nas-Celika bila sa Zahirovicem.. Lik je stagnirao kad je dostigao vrhunac,otisao u Rusiju i dominira gore..
Ne moze ti nick bit BRAJLAbrajla95 je napisao/la:haha cuj stagnira ti momak nisi dobarL_blancos je napisao/la:Visca stagnira jer je prekucao i Zelju i nasu ligu.. On je postigao sto se moze postic ovdje i nema dalje,mlad je i vrijeme je za njegov odlazak.. Ista situacija je kod nas-Celika bila sa Zahirovicem.. Lik je stagnirao kad je dostigao vrhunac,otisao u Rusiju i dominira gore..dobro ako je zahirovic kod vas stagniro to je jer ste mal klub
Visca kume za tvoju informaciju, kada je god poceo mec bio je ****, osim protiv Dinama. On je najbolji kada ude sa klupe, i kada je svijez jer onda moze dosta stvari uraditi za zadnji 20 min, nego za cijelin 90 min. Eto to je problem Visce, jer je on joker igrac a ne onaj koji treba poceti on prve minute.L_blancos je napisao/la:Visca stagnira jer je prekucao i Zelju i nasu ligu.. On je postigao sto se moze postic ovdje i nema dalje,mlad je i vrijeme je za njegov odlazak.. Ista situacija je kod nas-Celika bila sa Zahirovicem.. Lik je stagnirao kad je dostigao vrhunac,otisao u Rusiju i dominira gore..
Jbg, ja koliko sam prije pratio Zelju cinio se jednim od vecih talenata.. i mislim ako oce da napravi iskorak morat ce otic.. Zalosno je sto nam je citava liga takva,i nijedan igrac ne moze kroz samu ligu da se izgura do nekog jaceg kluba i repke.. Mislim da njega tesko mogu pratit u Zelji a i konkurencija tipa Celika,Drine,Veleza, Buducnosti mu i ne daje prevelik motiv..Capt_Billy je napisao/la:Visca kume za tvoju informaciju, kada je god poceo mec bio je ****, osim protiv Dinama. On je najbolji kada ude sa klupe, i kada je svijez jer onda moze dosta stvari uraditi za zadnji 20 min, nego za cijelin 90 min. Eto to je problem Visce, jer je on joker igrac a ne onaj koji treba poceti on prve minute.L_blancos je napisao/la:Visca stagnira jer je prekucao i Zelju i nasu ligu.. On je postigao sto se moze postic ovdje i nema dalje,mlad je i vrijeme je za njegov odlazak.. Ista situacija je kod nas-Celika bila sa Zahirovicem.. Lik je stagnirao kad je dostigao vrhunac,otisao u Rusiju i dominira gore..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 35 gostiju.