AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jedino je dobro to što će izgleda Silva u Eintracht.
Daj bože kad bi se sad doveo veznjak.
Daj bože kad bi se sad doveo veznjak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Silva OUT-Rebic IN. Nije lose s obzirom da su se doveli u situaciju da traze rijesenje 15 do 12. Ne ocekujem puno od Rebica ali vjerujem da ce biti bolji od Samua/Borinha.
Nadam se da je prodaja a ne posudba kada je Silva u pitanju.
Nadam se da je prodaja a ne posudba kada je Silva u pitanju.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma bit ce Rebic mislim ok ali nije to dovoljno za 4. mjesto.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Pa i Silva je bolji od Samua i Borinija samo nikad nije dobio priliku da igra. Bolji je i od Rebica za kojeg dajemo pare. Dok su svakakve tarabe igrale Silva je grijao klupu ili dobivao 10-tak zadnjih minuta.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
The Rebic-Andre Silva deal is basically a loan swap with option to buy for both players
Rebic ce biti dobar, opusteno ljudi
Doci ce jos jedan igrac i bit ce Milan u top 4
Nema Silva u ovoj formaciji mjesta, tj. već su pozicije popunjene sa dva igrača.
Izgleda da je ovo deal sa posudbama sa opcijom otkupom. Dobra stvar, Silva ako zadovolji biti će prodan (možda neće Frankfurt, ali neko će ga već uzeti), a Milan može poslati Rebića nazad ako ne zadovolji.
Izgleda da je ovo deal sa posudbama sa opcijom otkupom. Dobra stvar, Silva ako zadovolji biti će prodan (možda neće Frankfurt, ali neko će ga već uzeti), a Milan može poslati Rebića nazad ako ne zadovolji.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koraj nije za dovodjenje Rebica. Sokiran sam 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
-
gambler1899
- Kontakt:
Ako je to to sto se tice prelaznog roka onda je moja ocjena za isti 4/10 i to iz razloga sto je dosta sljama otislo a za ove sto su dosli.ostaje da vidimo sta ce biti.
SonVolt je napisao/la:Koraj nije za dovodjenje Rebica. Sokiran sam

Nadam se da će ovaj Silvin odlazak otključati dolazak veznjaka. Jest da puno tražim, ali nadajmo se još 24 sata.
Rebić kao Rebić jest upgrade u odnosu na Samua, ali i dalje nedovoljno za top 4.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Presipanje iz šupljeg u prazno. Komotno se moglo i bez toga. Sve čekam kraj mercata pa da dam svoj komentar al def nije dobro. Ne mogu vjerovati da za 2 mjeseca nisu mogli sastaviti ekipu kako Bog zapovijeda. Sve kontam imaju nešto dogovoreno pa će samo objaviti sutra, al nada je sve manja.
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Ganjali su Correu 2 mjeseca i čitavo vrijeme nijedna strana nije popuštala i na kraju kad su napokon vidjeli da od toga nema ništa doveli su Rebića za 20 minuta. E sad da su vidjeli odmah to što se znalo odavno mogli su ovo odmah završili i baciti se na druge stvari.
Nego sta nas briga ispred Rome smo, a oni nisu porazeni u dva kola
Ako dovedu jos veznjaka (moj san je B Fernades) to ce biti pdlican kraj mercata, a ovako kao da se nista nije ni desilo sa ovom razmjenom.
Nadam se samo da ce novi igraci dobijati vise prilike nakon pauze, vrijeme je da vidimo i Krunica i Jacka u igri
Ako dovedu jos veznjaka (moj san je B Fernades) to ce biti pdlican kraj mercata, a ovako kao da se nista nije ni desilo sa ovom razmjenom.
Nadam se samo da ce novi igraci dobijati vise prilike nakon pauze, vrijeme je da vidimo i Krunica i Jacka u igri
- Fantasista
- Kontakt:
Sjajno, ostali smo samo sa Piatekom kao klasičnim napadačem. Sjajno su to odradili. Rebića neću da komentarišem, razočaran sam.
Pa šta je Leao ako ne napadač. A može i lord odigrati po potrebi. 
Rebić nije ono što sam htio, ali kako rekoh, bolje išta nego ništa, trenutno je po mnogo čemu svemirski brod za Samua.
I posudba sa opcijom otkupa ti daje prostora da ga jednostavno ne otkupiš ako flopne. Po meni je iskreno ovo bolje nego Koreja za 50 miliona, a sa strane individualne kvalitete nema velike razlike između njih dvojice. Tj. nema je nikako.
Rebić nije ono što sam htio, ali kako rekoh, bolje išta nego ništa, trenutno je po mnogo čemu svemirski brod za Samua.
I posudba sa opcijom otkupa ti daje prostora da ga jednostavno ne otkupiš ako flopne. Po meni je iskreno ovo bolje nego Koreja za 50 miliona, a sa strane individualne kvalitete nema velike razlike između njih dvojice. Tj. nema je nikako.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Prije će Borini igrat nego što će čamuga dobiti priliku. Napraviše prčiju od ekipe.
rope11 je napisao/la:Pa šta je Leao ako ne napadač. A može i lord odigrati po potrebi.
Vjeruj da je Rebić bolji nego Correa, to sam siguran...
Niti košta toliko, niti je ovaj igrom išta bolji od Rebića.
Znači Ante je lik koji će svaku tekmu dati 100% na terenu, svaku tekmu gine, a zna lopte momak... Mislim da će nam on biti fino pojačanje, jer sam uvjeren da je pojačanje a ne neki polupanj koje smo dosad doveli.
Theo i Rebić su svakako 2 pristojne investicije, nisu bomba, ali za te pare i više nego odlično!
-
gambler1899
- Kontakt:
Jesmo to Leao (majku mu jest tesko napisati kamoli izgovoriti:D) platili 35 mil da sjedi na klupi. Masala ima se moze se 
Plaćen je 25m, odnosno Djalo+20m. Ne bi me čudilo ni da klupira Piateka kroz neko vrijeme. 
Navodno Milan još nije završio sa transferima i traži se playmaker. Teško da će sad išta naći al' ajde da i to vidimo.
Navodno Milan još nije završio sa transferima i traži se playmaker. Teško da će sad išta naći al' ajde da i to vidimo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Pratis info oko Coree, Evertona, Jamesa, i odjednim ljudi dogovorili Rebica. Znaci opet mediji pojma nemaju gdje su i sta rade. Ako nista, svaka im cast na tome.
Ali ovo je jedva neki upgrade u odnosu na Samua, a izgleda fakat i Silva je cucno skroz kao igrac. Ali je opet steta da Leao sjedi na klupi, perspektivan, mlad, brz i agilan, ali kao takav je i Silva nam dosao pa su ga klupirali i ostalo ne historija.
Ali ovo je jedva neki upgrade u odnosu na Samua, a izgleda fakat i Silva je cucno skroz kao igrac. Ali je opet steta da Leao sjedi na klupi, perspektivan, mlad, brz i agilan, ali kao takav je i Silva nam dosao pa su ga klupirali i ostalo ne historija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Hahaha traže playmakera a imaju Paquettu, koji degeni. Umjesto da su ganjali kvalitetnog CM. Neko će ih ogulit sigurno.Nadam se da je bomba ovo za Taisona koji košta najmanje 30M, lik ima 31 god.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.