AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

shevchet
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la shevchet » 01 sep 2019, 21:44

rope11 je napisao/la:Plaćen je 25m, odnosno Djalo+20m. Ne bi me čudilo ni da klupira Piateka kroz neko vrijeme. :mrgreen:

Navodno Milan još nije završio sa transferima i traži se playmaker. Teško da će sad išta naći al' ajde da i to vidimo.
Svašta ćeš pročitati na ovom forumu moj Pero... :facepalm:

Vidiš da znalac kaže, Rebić je jedva mali upgrade u odnosu na rahitičnog Samua! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kome je sve Bog dao internet da piše gluposti, Tito moj dragi...
Pa Rebić je Ronaldo za Samua!

Mislim, ovi svi što su me blokirali, to su "veliki znalci"...

Hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah!

Ako dodje još neko, u šta realno sumnjam, možda bi i mogli uz nešto malo sreće ganjati to 4.mjesto, ali to bi bilo uz uslov da i drugi igraju loše, jedino tako i da dovedemo nekog dobrog CM!

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 01 sep 2019, 21:55

SonVolt je napisao/la:Koraj nije za dovodjenje Rebica. Sokiran sam :mrgreen:
Ma nije da nisam,neka ga ( da ne ispadnem mrzitelj komsija), ali sam malo razocaran. I stvarno sam misljenja da je Silva bolji od njega ali da nikada nije dobio pravu priliku. U zadnje 2 godine svi igraci su imali vise kredita od njega, vecina pljuvala po njemu a nije sastavio 3 utakmice kontinuiteta. Pa niko ne moze tako pokazati kvalitet. Ali nista se mi ne pitamo.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 sep 2019, 21:58

Šta će čačkalica Samu, žali Bože što ga ne prodaše. Silva isto taraba, napokon ga se riješiše. Borinia ne treba komentarisat. To su tri igrača koja su morala biti prodana.

Rebić fino pojacanje, samo dok dobije priliku kod našeg strucnjaka proci će polusezona..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 sep 2019, 22:13

Ne znam kakve veze ima Silva sa Rebićem. Prvi je čisti napadač gdje smo već popunjeni sa dva igrača, ovaj drugi je taj potrebni SS ili kvazi lijevo krilo, za formaciju 4321.

Mada slažem se da nikad nije dobio pravu priliku, ali gotovo sad, nema mu ovdje više mjesta. A još će se i iskoristiti da bi se dobio profil napadača koji nam je potreban.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 01 sep 2019, 22:20

Logično Udine kod kuće gube od Parme, e moji debili.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 sep 2019, 22:35

Ma pojačanje koje nam i nije trebalo, ali eto daj barem nešto što bi rekli, obzirom na ono što trenutno imamo. Jedina njegova prednost u odnosu na Samua je što je mnogo jači fizički, ostalo je sve u pet deka.
Ali kao što neko već reče, neće on do oktobra zaigrati kod našeg genijalca na klupi, Samu, Suso i Borini moraju igrati pa neka sve propadne.
Silva je nekako ostao nedorečen, plaćen 40 mil, klupiran zbog krampe Kalinića, poslat da posudbu, gdje je dobro počeo pa pao, vratili ga odigrao jednu tekmu i odmah opet posudba. Kako kog okreneš sa njim smo donji.
Kad skontaš da smo za Kalinića i Silvu dali skoro 70 miliona. :facepalm: :plac:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 sep 2019, 22:37

Naši se use. ru kada vide crno bijeli dres sa druge strane. Trebao im je Mister xyz objasniti da je to Udinese, a ne đubrentus. Mada i on sam nema pojma gdje je došao i što radi. Rebić ako bude igrao pola kao u reprezentaciji biće dobar napredak u odnosu što imamo.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 sep 2019, 22:57

Mozda su Samua forsirali ne bi li ga prodali, ali ocito ni to nije upalilo tako da eto parazita koji ce uzimati platu, a da se ni ne uklapa u nasu formaciju.
Vidicemo sutra na cemu smo, do tad sabur i nadanje.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 02 sep 2019, 08:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2019, 23:20

Rebić je ok igrač, moglo bi se pogoditi sa njim, al' opet on nije ono što nam treba u ovom momentu, u tom smislu bezveze transfer.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 01 sep 2019, 23:32

Raonffa je napisao/la:Rebić je ok igrač, moglo bi se pogoditi sa njim, al' opet on nije ono što nam treba u ovom momentu, u tom smislu bezveze transfer.
Ne razumijem kako on nije ono sto nam treba u ovom momentu, tj. Taj profil igraca koji je brz
(najbrzi igrac SP-a) , solidan dribling, fizikalije, moze sutati s distance i nije los finiser barem u ove dvije godine u Frankfurtu. Daje sve od sebe uvijek, ali ima problema s glavom malo.

Moze igrati LW, a i SS i dolazi za dz i tako da ima sanse da veznjaka dovedemo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2019, 23:36

nextterrain je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Rebić je ok igrač, moglo bi se pogoditi sa njim, al' opet on nije ono što nam treba u ovom momentu, u tom smislu bezveze transfer.
Ne razumijem kako on nije ono sto nam treba u ovom momentu, tj. Taj profil igraca koji je brz
(najbrzi igrac SP-a) , solidan dribling, fizikalije, moze sutati s distance i nije los finiser barem u ove dvije godine u Frankfurtu. Daje sve od sebe uvijek, ali ima problema s glavom malo.

Moze igrati LW, a i SS i dolazi za dz i tako da ima sanse da veznjaka dovedemo
Centralni veznjak i ofanzivni veznjak, to je ono što Milanu najviše fali, SS tek dolazi nakon toga, Samu je katastrofa al' imaš Lea za tu poziciju, al' po meni su veći problem ove dvije pozicije al' eto.

Džaba sve to Rebiću kad on nema s kim igrati, nema mu ko napraviti šanse.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 01 sep 2019, 23:45

Tačno je da nam najviše fali kvalitet u sredini ali uprava je najviše tj jedino ganjali tog SS i izgleda da su ga konačno doveli. Nije onaj kojeg su ganjali 2 mjeseca ali su ga doveli. Još ako bude prava zamjena za Silvu možda ima mjesta za pojačanje u sredini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 sep 2019, 00:19

Za 4321 formaciju je baš ono što nam treba. Susa ionako niko ne može istjerati iz prve tako da mu se formacije, a samim tim i merkato strategije oko novih igrača moraju prilagođavati. :zzz:

Ako se desi čudo i dovede se ofanzivni veznjak (a skoro svi pišu da dolazi još neko), onda se prebacuje na 4312. I opet ima mjesta kao SS.

Ne sviđa mi se što se povezujemo sa ovim Taisonom, bezveze igrač. Em star em skup em nikad nije igrao u ozbiljnijem klubu od Shaktora, radije sačuvajte pare i čekajte januar.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 sep 2019, 00:44

Prošla su 2 mjeseca a oni će dovesti nekoga važnog zadnjeg dana. Čisto sumnjam.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 02 sep 2019, 01:26

Rebić je sasvim okej, momak koji uvijek gine (poput Borinija :mrgreen: ) sigurno neće zakazat tek tako, sličnog kvaliteta/karakteristika kao Koreja.

Dovedite Mkhtaryana odmah, iskusan i igra poziciju koja je kritična, izgleda da ide u Romu? Maldini umjesto da putuje na Ibizu nek trkne do Rima i "presječe" taj deal :kafa:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 sep 2019, 01:41

Iako sad nismo imali sreće sa portugalcima mislim da bi se sa Rui Costom njegovi bivši saigrači trebali pokušati dogovoriti ili za Pizzija ili za Rafa Silvu.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 02 sep 2019, 10:31

Kakav je ovaj Taison iz Sahtara? Kao i njega ganjamo..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 02 sep 2019, 10:49

Lik će u januaru napunit 32 godine :crazy:

Po onome što sam vidio igra lijevo krilo u 4231 formaciji, može igrati i kao AM.

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 02 sep 2019, 16:43

Ante naš je dobar momak , ali nije baš jedan od onih kojem bi dodali loptu kad nitko ne zna šta bi s njom ako me razumite haha . Moras stvarno bit genijalac da se iz lige u kojoj si stvoria ime i koja ti igracki paše vračaš u ligu u kojoj si skoro propa tj nije skoro nego je propa da nije bilo Nike Kovaca vjerojatno bi se vratia u HNL. Talijanska liga je liga koja ne paše igračima koji su dobri na širokom prostoru i u kontrama i polukontrama . To je liga u kojoj je najizrazenija taktika i bunkerica. To je liga za tehnicki i takticki potkovane igrace,a ne igrace kojima se balun odbija od noge ki kamen i koji svako trecu utakmicu vise na rubu crvenog kartona. Jos bi i razumia da ide u Milan od prije 15 godina ,a ne u ovaj koji ce se borit za šesto misto :) Da ima ista u glavi on i menađer mu osta bi bija u bundesligi koja je ki stvorena za njega i odigra jos jednu vrhunsku sezonu sa vjerojatno i vise golova nego prosle dvi jer su i Jovic i Haller otisli ca i onda se proda u neki **** Spanjolski i Engleski klub. A ovako mislim da putanja lagano krece prema doli
Mislim da je ovde sve receno o Rebicu u Milanu, onako iskreno. Doveden je sigurno na insistiranje Bobana, gdje cinjeca da je hrvat je imala veliku ulogu, ali ne zato sto su oba hrvati, vec zato sto boban misli da ga dobro zna.

Volio bi da se prevarim, ali tesko.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 sep 2019, 16:50

Ne brinite se, ionako neće doći. Silva ima problema na pregledu pa je sve još pod znakom pitanja.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.