Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
odakle to da je Debuchy kostao 12 miliona funti 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
i ja gledam i ne vjerujem, ja mislim da je koštao 9m funti, tako je prvobitno i preneseno i nisam nigdje ni vidio to da je 12m placenDesole je napisao/la:odakle to da je Debuchy kostao 12 miliona funti
likeMarsal je napisao/la:Malo morgen džoker s klupe, kad god je počeo utakmicu bio je među najboljima, ima snage i kondicije ko svi ovi naši kilavi mladići zajedno i uvijek se nudi, diktira tempo, šprinta i uklizava i u zadnjim momentima meča bez obzira na rezultat, a da ne govorimo o njegovim loptama...Klasa, prozivljava novu mladost!

Tako je preneseno. Vjerovatno se neko zbunio oko funti i eura.QUARTERBACK je napisao/la:i ja gledam i ne vjerujem, ja mislim da je koštao 9m funti, tako je prvobitno i preneseno i nisam nigdje ni vidio to da je 12m placenDesole je napisao/la:odakle to da je Debuchy kostao 12 miliona funti
Rosicky je napisao/la:
Povrede su ga sputale da postane jedan od WC veznjaka...igrač zbog kojeg se Arsenal mora zavoljet.
Sa 33 godine pokazuje da nije slučajno tu i da će se na njega moći osloniti
[youtube][/youtube]
Umiroviti broj 7,niko ga u Arsenalu neće nosit kao što ga je nosio Rosa

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
jeste li citali da se sve vise povezujemo ponovo sa balotelijem,,kao mogucim pojacanjem ,,a nebi me cudilo jer vidjeli smo skoro sliku gdje se slikao ua arsenal fan sopu,,i to se pise da bih mogao imati bogovsku platu,,izgleda da puma jesa prste i da hoce svog manekena kod nas ,,vjerovatno bih ga oni platili,,ili bar pola dali za njega,,joj nebih bilo dobro da dodje da nam kvari atmosferu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Uprava Milana je skoro kukala kako ga niko neće... Nije valjda da sad i otpada kupujemo.topnik1 je napisao/la:jeste li citali da se sve vise povezujemo ponovo sa balotelijem,,kao mogucim pojacanjem ,,a nebi me cudilo jer vidjeli smo skoro sliku gdje se slikao ua arsenal fan sopu,,i to se pise da bih mogao imati bogovsku platu,,izgleda da puma jesa prste i da hoce svog manekena kod nas ,,vjerovatno bih ga oni platili,,ili bar pola dali za njega,,joj nebih bilo dobro da dodje da nam kvari atmosferu
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
tako se pise iako ja nevjerujem jer su neki izvoriGarfield je napisao/la:Uprava Milana je skoro kukala kako ga niko neće... Nije valjda da sad i otpada kupujemo.topnik1 je napisao/la:jeste li citali da se sve vise povezujemo ponovo sa balotelijem,,kao mogucim pojacanjem ,,a nebi me cudilo jer vidjeli smo skoro sliku gdje se slikao ua arsenal fan sopu,,i to se pise da bih mogao imati bogovsku platu,,izgleda da puma jesa prste i da hoce svog manekena kod nas ,,vjerovatno bih ga oni platili,,ili bar pola dali za njega,,joj nebih bilo dobro da dodje da nam kvari atmosferu

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovaj portugalac ne vrijedi pola tih para,ono malo što sam gledo lik je bio na nivou Jacka Rodwella
Ta budala vam ne treba, bolje gledati Girouda u špicu čitavu sezonu nego čekati Balonju da odluči da mu se igra fudbala pa da zabije koji pogodak, dok će se u ostalim utakmicama lagano šetkati u stilu Messija.topnik1 je napisao/la:tako se pise iako ja nevjerujem jer su neki izvoriGarfield je napisao/la:Uprava Milana je skoro kukala kako ga niko neće... Nije valjda da sad i otpada kupujemo.topnik1 je napisao/la:jeste li citali da se sve vise povezujemo ponovo sa balotelijem,,kao mogucim pojacanjem ,,a nebi me cudilo jer vidjeli smo skoro sliku gdje se slikao ua arsenal fan sopu,,i to se pise da bih mogao imati bogovsku platu,,izgleda da puma jesa prste i da hoce svog manekena kod nas ,,vjerovatno bih ga oni platili,,ili bar pola dali za njega,,joj nebih bilo dobro da dodje da nam kvari atmosferu
Wenger će vjerovatno koristiti Sancheza u špicu ili Walcotta koji je već tu igrao i po meni su to bolje opcije za vas od Italijanske dvorske lude.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
ja mislim da na ovoj temi arsenala niko nije za to da se4 balonja dovede 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Znam to al svaki dan vam trpaju Balonju najbolje da uopšte ni ne objavljute vijesti oku njegovog transfera pa se i neće svaki drugi dan ponavljati ista priča oko njega.topnik1 je napisao/la:ja mislim da na ovoj temi arsenala niko nije za to da se4 balonja dovede
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
Gunners close to confirming arrival of Real Madrid star.
Arsenal will unveil German World Cup winner Sami Khedira as their third summer signing on Monday, according to CaughtOffside.
The Gunners have already splashed out in excess of £40m to bring in Chile winger Alexis Sanchez and France right-back Mathieu Debuchy from Barcelona and Newcastle United respectively.
Khedira will reportedly sign from Real Madrid for a transfer fee of £24m and put pen to paper on a four-year contract worth £140,000 per week.
The 27-year-old would therefore become Arsenal’s joint top earner, along with fellow German midfielder Mesut Ozil, who arrived from Real in August last year.
Khedira would add some much needed bite to Arsenal’s midfield.
The tough tackler is also very competent in possession. He completed 193 of 227 attempted passes in five games at the 2014 FIFA World Cup.
He also scored one goal and provided one assist at the super tournament in Brazil.
Arsenal will unveil German World Cup winner Sami Khedira as their third summer signing on Monday, according to CaughtOffside.
The Gunners have already splashed out in excess of £40m to bring in Chile winger Alexis Sanchez and France right-back Mathieu Debuchy from Barcelona and Newcastle United respectively.
Khedira will reportedly sign from Real Madrid for a transfer fee of £24m and put pen to paper on a four-year contract worth £140,000 per week.
The 27-year-old would therefore become Arsenal’s joint top earner, along with fellow German midfielder Mesut Ozil, who arrived from Real in August last year.
Khedira would add some much needed bite to Arsenal’s midfield.
The tough tackler is also very competent in possession. He completed 193 of 227 attempted passes in five games at the 2014 FIFA World Cup.
He also scored one goal and provided one assist at the super tournament in Brazil.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sta ima "tough tackler" 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
mah CaughtOffside nije pouzdan
ma znam ali eto,,znam da bih nas vecina volila da dodje khedira pa reko ajd da stavim,,,al vjerovatno ima nestoDesole je napisao/la:mah CaughtOffside nije pouzdan

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ospina - gotov
idemo po dmf-a i jos jednog napadaca

Citam forum traviana, sta sam pisao 2009 i tako tih godina 
Vidim na temi EPL-a sam raspravljao sa "Faraon iz visokog" gdje ide titula.
Sad jel to ovaj vas ne znam ali velike su sanse.

Vidim na temi EPL-a sam raspravljao sa "Faraon iz visokog" gdje ide titula.

Sad jel to ovaj vas ne znam ali velike su sanse.

Na arsenal.com nema nistaAA23 je napisao/la:Ospina - gotov
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
kad stiže onaj fitnes trener Shad Forsythe,neće valjda ovi amateri odraditi pripreme pa ovaj se tek onda priključiti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.