HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 06 jul 2011, 13:52

Slaven Musa: Zadovoljan sam igrom svojih nogometaša

HŠK Zrinjski jučer je odigrao odličnu utakmicu u kojoj je svladao hrvatskog prvoligaša NK Osijek 2:1. Ova utakmica bila je generalna proba osječana pred početak prvenstva, a Plemići su tek na pola priprema.
slika
Evo što je jučer nakon utakmice za naš portal izjavio strateg Plemića:
Rezultat sugerira da smo odigrali dobru utakmicu, a Osijek je objektivno u prednosti što se tiče trenutne fizičke spreme, ali se to na terenu nije vidjelo. Zadovoljan sam pristupom i agresivnošću svojih nogometaša koji su igrali kao da je prvenstvena, a ne prijateljska utakmica. Imali smo dosta prilika za pogotke od kojih smo dvije iskoristili za konačan rezultat. Zadovoljan sam naravno i pobjedom, ali moram naglasiti da ima još nekih stvari koje moramo popraviti. U periodu koji slijedi potrudit ćemo se da uočene greške popravimo.

Uvjeti za igranje bili su danas teški?

Jesu, kako ste vidjeli bilo je nekoliko proloma oblaka, ali takvi uvjeti nas čekaju i u prvenstvu. Moram naglasiti da je teren u Tomislavgradu idealan za igru i usprkos kiši nije stvarao nikakve probleme nogometašima.

Kako ste zadovoljni sa novim nogometašima?

Novi nogometaši su pokazali da posjeduju određene kvalitete. Lazar Marjanović već pokazuje da će nam biti veliko pojačanje. Živko je pokazao neke dobre stvari, ali od njega očekujemo još više. Argentinac Maxi ima određenih kvaliteta i to je pokazao, ali pola sata nije dovoljno da bi prosudili da li je to nogometaš za Zrinjski. Najvjerojatnije ostavit ćemo ga sa momčadi da trenira, pa ćemo tek onda prosuditi što će biti sa njegovim angažmanom. Uglavnom sam zadovoljan sa onim što su pružili.

Priliku za dokazivanje nogometaši Zrinjskog imat će već sutra kada se sastaju sa NK Kupres, a u subotu po povratku sa priprema odmjerit će snage i sa NK Šibenik.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 06 jul 2011, 15:37

pile87 je napisao/la:
mostarac1420 je napisao/la:zvonimir deranja novo pojacanje zrinjskog!!!!!
Deranja ako dodje bice i najbolji napadac lige, vjerujem da su povrede ostavile trnga ali ono je igracina.
samo da potpise ugovor sa zrinjom
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 06 jul 2011, 20:36

slika
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 06 jul 2011, 23:35

Moderator edit:ccc :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 jul 2011, 14:17

Frutek je napisao/la:Moderator edit:ccc :roll:
slijedi vam grcevita borba za ostanak :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 14:24

Jel to onaj isti Deranja koji je birvaktile igrao u Hajduku zajedno s Hercegom i tom generacijom?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 jul 2011, 14:25

VanBasten je napisao/la:Jel to onaj isti Deranja koji je birvaktile igrao u Hajduku zajedno s Hercegom i tom generacijom?
http://www.transfermarkt.de/de/zvonimir ... 23913.html" onclick="window.open(this.href);return false;
POPAJ

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 14:39

Rosas7 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Jel to onaj isti Deranja koji je birvaktile igrao u Hajduku zajedno s Hercegom i tom generacijom?
http://www.transfermarkt.de/de/zvonimir ... 23913.html" onclick="window.open(this.href);return false;
POPAJ
Aha, to je taj. Uh, strašan je bio tih godina u Hajduku.
Lapsus, ne Herceg, nego Erceg.
Prevari me onaj za Posušje što je igrao a prezivao se Herceg. Pa pomješah, iako ta dva igrača se en bi smjela pomješat. Erceg je bio igračina!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 07 jul 2011, 14:54

VanBasten je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
POPAJ
Aha, to je taj. Uh, strašan je bio tih godina u Hajduku.
Lapsus, ne Herceg, nego Erceg.
Prevari me onaj za Posušje što je igrao a prezivao se Herceg. Pa pomješah, iako ta dva igrača se en bi smjela pomješat. Erceg je bio igračina!
I za Posusje je igrao Erceg,ako misliš na Hrvoje Ercega,sto je i kod nas igrao???!!!!

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 07 jul 2011, 14:57

Sve same dezinformacije se pišu na ovoj temi.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 15:03

E onda su Erceg oba :lol:
nemam pojma zašto sam mislio da je jedan od njih Herceg...ko će znati tajne ljudskog sjećanja, i naučnici nagađaju samo(vadim se na sve načine :mrgreen: )

Govorim o Tomislavu Ercegu. Mislim da je treći strijel HNL-a u historiji, ilit povijesti. Strašan igrač. U to vrijeme smo bez problema i **** kablovskih mogli hvatati HTV1/2/3, te su se redovno gledale i tekme HNL-a.

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 08 jul 2011, 15:26

HNK Kupres-HŠK Zrinjski 0:1

HŠK Zrinjski danas je odigrao drugu utakmicu otkako je na Kupresu. Protivnik je bio domaći HNK Kupres, a utakmica je završila pobjedom Zrinjskog 1:0.

slika

Za razliku od utakmice sa NK Osijekom koja se igrala u Tomislavgradu, današnja je odigrana na Kupresu pred 100-tinjak gledatelja, a trener Musa je provjerio igrače koji nemaju veliku minutažu.

Prvih 60. minuta Zrinjski je igrao u slijedećem sastavu: Vasilj, Rozić, Šiljeg, Martinović, Sesar, Drežnjak, Maxi, Miličević, Kauković i Ćurić. Zadnjih pola sata u igru su ušli: Aničić, Šunjić, Džidić, Duro, Stojkić, Kutalia, Pehar, Zadro, Markić i Popović.

Pobjedonosni pogodak postigao je Maxi u 15. minuti koji je danas najviše pokazao. Osim toga Zrinjski je imao dobre prilike preko Miličevića i Maxija, ali se domaći vratar iskazao.

U drugom dijelu Zrinjski opet puno bolji, prilike su imali Pehar, Duro, Markić i Aničić, ali i vratar domaćih koji je ušao kao zamjena u drugom dijelu također je bio nesavladiv.
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jul 2011, 16:27

mostarac1420 je napisao/la:HNK Kupres-HŠK Zrinjski 0:1

HŠK Zrinjski danas je odigrao drugu utakmicu otkako je na Kupresu. Protivnik je bio domaći HNK Kupres, a utakmica je završila pobjedom Zrinjskog 1:0.

slika

Za razliku od utakmice sa NK Osijekom koja se igrala u Tomislavgradu, današnja je odigrana na Kupresu pred 100-tinjak gledatelja, a trener Musa je provjerio igrače koji nemaju veliku minutažu.

Prvih 60. minuta Zrinjski je igrao u slijedećem sastavu: Vasilj, Rozić, Šiljeg, Martinović, Sesar, Drežnjak, Maxi, Miličević, Kauković i Ćurić. Zadnjih pola sata u igru su ušli: Aničić, Šunjić, Džidić, Duro, Stojkić, Kutalia, Pehar, Zadro, Markić i Popović.

Pobjedonosni pogodak postigao je Maxi u 15. minuti koji je danas najviše pokazao. Osim toga Zrinjski je imao dobre prilike preko Miličevića i Maxija, ali se domaći vratar iskazao.

U drugom dijelu Zrinjski opet puno bolji, prilike su imali Pehar, Duro, Markić i Aničić, ali i vratar domaćih koji je ušao kao zamjena u drugom dijelu također je bio nesavladiv.
Ovo onaj Vasilj sto je u Sirokom branio???Znaci Chevrot najbolji,onda on najvjerovatnije i ostaje.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 08 jul 2011, 17:51

Maxi Chervrot ce potpisati ugovor jer se momak pokazao kao solidan igrac,ne to nije taj Vasilj,taj vasilj je u mirovini i trenutno u Međugoriji se bavi ugostiteljsvom i clan je uprave NK Brotnjo,inace zove se Vladimir Vasilj!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jul 2011, 18:07

mostarskiplemic je napisao/la:Maxi Chervrot ce potpisati ugovor jer se momak pokazao kao solidan igrac,ne to nije taj Vasilj,taj vasilj je u mirovini i trenutno u Međugoriji se bavi ugostiteljsvom i clan je uprave NK Brotnjo,inace zove se Vladimir Vasilj!
Ko je onda ovaj Vasilj sto je za vas branio???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 jul 2011, 18:39

FK Sarajevo je napisao/la:
mostarskiplemic je napisao/la:Maxi Chervrot ce potpisati ugovor jer se momak pokazao kao solidan igrac,ne to nije taj Vasilj,taj vasilj je u mirovini i trenutno u Međugoriji se bavi ugostiteljsvom i clan je uprave NK Brotnjo,inace zove se Vladimir Vasilj!
Ko je onda ovaj Vasilj sto je za vas branio???
ma neki idiot,neafirmirani
Marko Vasilj,branio negdje u svicarskoj ima 20 god

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 jul 2011, 13:55

Dolazim u miru! :D

Gledam sastav na oficijalnoj stranici Zrinjskog i nisam pronašao onog prošlogodišnjeg kapitena...

Kako se ono zvao? I je li vas to napustio ili je nešto drugo u pitanju?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 jul 2011, 14:54

Bianconeri1988 je napisao/la:Dolazim u miru! :D

Gledam sastav na oficijalnoj stranici Zrinjskog i nisam pronašao onog prošlogodišnjeg kapitena...

Kako se ono zvao? I je li vas to napustio ili je nešto drugo u pitanju?
Pretpostavljam da misliš na Marija Ivankovića. On je (bio) dugogodišnji kapEtan Zrinjskog, sada je izgleda završio karijeru... :mrgreen:

P.S: Neki je Vasilj branio za Široki Brijeg (koliko ja znam), čini mi se da se zvao Vladimir. Ako je taj, on je sada u Upravi Brotnja.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 jul 2011, 15:11

Mislio sam na Ivankovića, predobar igrač...što jest jest, ali eto nisam zano da je završio karijeru, mogao je on po meni još odigrati...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 jul 2011, 16:19

Mario Ivankovic,oprostio se od aktivnog igranja,
sa 37god najbojli igrac bio,svaka mu cast
slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.