Slično razmišljamo, zato nisam smio igrati keca na HoustonBelmin6 je napisao/la:Ja opet nešto vjerujem u pobjedu...
Takve utakmice najviše volim, kad nas otpišu..
Namazan je Pop..
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Slično razmišljamo, zato nisam smio igrati keca na HoustonBelmin6 je napisao/la:Ja opet nešto vjerujem u pobjedu...
Takve utakmice najviše volim, kad nas otpišu..

Kawhi je napisao/la:Dwight bi trebao izdominirat s obzirom na nedostatak Duncana i Tiaga.
I meni se to mota po glavi,ali nesto u meni govori da dizemo jednu od ove slijedece dvije...Ni sam ne znam kako!?YaSSaL je napisao/la:Veceras poraz...
Ne znam pratiš li Clipperse ali igra im je loša na početku sezone i ofanzivno i defanzivno..Ako vaši starteri budu imali punu minutažu ja mislim da vi to uzimate..NEZALAGANJE je napisao/la:I meni se to mota po glavi,ali nesto u meni govori da dizemo jednu od ove slijedece dvije...Ni sam ne znam kako!?YaSSaL je napisao/la:Veceras poraz...
Pratim,ali mi nemamo igraca koji moze pruziti otpor Griffinu kad nema Splittera.Takodje ,nemamo ni glavnog strijelca s klupe,posto se vise ne zna kad ce Manu i Tim odigrati dobro u smislu poena.Na to sve dodas da veterani ionako hvataju ritam i da Kawhi jos uvijek ne vidi dobro na desno oko...Puno problema da bi se ocekivala pobjeda u gostima protiv boljih ekipa u ligi.Clutch je napisao/la:Ne znam pratiš li Clipperse ali igra im je loša na početku sezone i ofanzivno i defanzivno..Ako vaši starteri budu imali punu minutažu ja mislim da vi to uzimate..NEZALAGANJE je napisao/la:I meni se to mota po glavi,ali nesto u meni govori da dizemo jednu od ove slijedece dvije...Ni sam ne znam kako!?YaSSaL je napisao/la:Veceras poraz...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.