btw. gdje su linije na stadionu, ovo je katastrofa
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Stani zar nismo ispali?Sky9 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:49Svaka čast manekenima našimi treneru
Valjalo je tamo otići i dobiti u ovakvoj situaciji. Iznenađenje za mene, ali hajde da i mi nekad pokažemo mu.da.
Pobjeda čista ko suza, ne znam šta se ove seljačine bune.
Odavno govorim da mi nećemo ispasti, a sad je to i praktično završena stvar.
ps. Vidim ovdje neki nešto kao ismijavaju, jbg šta da se radi, vjerujte ne vjerujte boli me kur.ac. Ja veća budala što pišem o tome. Ionako svako vjerujuje u ono u šta želi da vjeruje.
![]()
U srcu mome samo živiš ti!
A još se i gasimo kralju moj.Sunderland je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:53Stani zar nismo ispali?Sky9 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:49Svaka čast manekenima našimi treneru
Valjalo je tamo otići i dobiti u ovakvoj situaciji. Iznenađenje za mene, ali hajde da i mi nekad pokažemo mu.da.
ps. Vidim ovdje neki nešto kao ismijavaju, jbg šta da se radi, vjerujte ne vjerujte boli me kur.ac. Ja veća budala što pišem o tome. Ionako svako vjerujuje u ono u šta želi da vjeruje.
![]()
U srcu mome samo živiš ti!![]()
A gasimo se znaci to je nikako da povezemSky9 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:58A još se i gasimo kralju moj.Sunderland je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:53Stani zar nismo ispali?Sky9 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:49Svaka čast manekenima našimi treneru
![]()
U srcu mome samo živiš ti!![]()
![]()
Sjela mi pravo ova pobjeda, imam pik na ove još od finala kupa, nadam se da se dugo dugo neće vratiti u PL![]()
Nije mi jasno zasto samo iz PL? Ima dobrih igraca i u drugim ligama.
Sramota je da Beganovic bude kapiten Saidu. Said je doktor, nije doktor Sale.
Probisvjet je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:37Sramota je da Beganovic bude kapiten Saidu. Said je doktor, nije doktor Sale.![]()
![]()
Kako god naši smo, svi smo mrtvi Slobodaši, bit će to sve ok.Sunderland je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:42
Ne znam ja nista, zbunjen sam poslije 20 godina pracenja utakmica Slobode, zbunise me ovi ovdje![]()
Slabo igra nakon povrede. Realno trebao bi biti puno bolji.
Možete li malo detaljnije šta ste ovim htjeli reći?Probisvjet je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:26Nije mi jasno zasto samo iz PL? Ima dobrih igraca i u drugim ligama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.