Safet Sušić - Pape

padobranac1978
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la padobranac1978 » 03 feb 2011, 13:18

amho je napisao/la:dajte se obuzdajte s rjecnikom... svasta ovdje covjek moze procitat'... puno kocijasa na forumu... a admina nidje...
nije valjda i vas (odnosi se na admine) odgoj na ovom (kocijaskom) nivou..
ali je najveca sega sto isti potice od od dva ista lika :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 feb 2011, 13:18

padobranac1978 je napisao/la: Ti majke mi ne znas normalno komunicirati :oops: očito da tebi fali ovog dole zadnjeg :mrgreen:
Ti po staroj pitarskoj, nije kriv onaj koji počne nego onaj koji reaguje. Šifra Leotar ;) Ti si svoje položio. Slobodno možeš sa Šabanom pod ruku. Gdje ste vi ja sam na drugoj strani, sa zadovoljstvom :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 feb 2011, 13:21

nikad_izvini je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la: Ti majke mi ne znas normalno komunicirati :oops: očito da tebi fali ovog dole zadnjeg :mrgreen:
Ti po staroj pitarskoj, nije kriv onaj koji počne nego onaj koji reaguje. Šifra Leotar ;) Ti si svoje položio. Slobodno možeš sa Šabanom pod ruku. Gdje ste vi ja sam na drugoj strani, sa zadovoljstvom :mrgreen:
glup si,Saban ti nijednom nije spomenuo familiju ko ti njemu,a to sto se vas dvojica handrite nema nikakve veze sa bliznjim....

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 feb 2011, 13:23

padobranac1978 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
glup si,Saban ti nijednom nije spomenuo familiju ko ti njemu,a to sto se vas dvojica handrite nema nikakve veze sa bliznjim....
Ako se vrijeđamo, onda se vrijeđamo. I nemoj me pogrešno razumjeti al ne znam što se petljaš i koji si faktor da određuješ nekome šta će pričati. Neki stari računi ? Glumiš advokata ? Moralnu vertikalu ? UNPROFOR ? Nije mi jasno.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 03 feb 2011, 13:27

steta sto je AEK izbacio olympijakosa tek nakon objave susicevog spiska, tako bi vjerovatno dobio poziv za utakmicu protiv meksika.. :D
Volim te Bosno!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 feb 2011, 13:28

Gušite temu,pp pa nastavite :oops:

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 03 feb 2011, 13:28

harry_90 je napisao/la:Hoce li Susic moci racunat na sve igrace,posto citam neki nemaju vize ?? I da li ce zvati nove igrace,ako neki ne budu mogli ici za Ameriku ??
nove igrace nece zvati to si mogao procitati na sportu tako je izjavio ako oni lazu lazem i ja tebe

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 feb 2011, 14:27

nikad_izvini je napisao/la: Što se tiče "prismotre" :lol: Nemaš ti mozga da mi možeš parirati. A ni muda :mrgreen: Bezveze gubiš vrijeme ;)
Tebi i Zeljovcu moze moj ker parirati. Samo da kliknem na "citiraj" i da ga pustim da sapama lupa po tastaturi i na kraju da pritisnem "posalji". Sigurno bi napiso smisleniji post od ijednog tvog i ovog gorespomenutog.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 feb 2011, 14:38

Ne bi me čudilo da je pismeniji od tebe :mrgreen:

Pozdravi ga.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 feb 2011, 15:09

Bilal je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Što se tiče "prismotre" :lol: Nemaš ti mozga da mi možeš parirati. A ni muda :mrgreen: Bezveze gubiš vrijeme ;)
Tebi i Zeljovcu moze moj ker parirati. Samo da kliknem na "citiraj" i da ga pustim da sapama lupa po tastaturi i na kraju da pritisnem "posalji".
A ni ovima ne ide ništa bolje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 feb 2011, 15:23

Ne raspravljam se sa primitivcima :!:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 feb 2011, 15:28

Bilal je napisao/la:Ne raspravljam se sa primitivcima :!:
:lol: Ludilo. :lol: Fakat i ja svašta pišem. Potrudiću se da dođem na sabanov nivo.

Nego, je li mogao selektor ikako predvidjeti ove probleme sa vizama? Ima li tu imalo njegove greške ako tamo odemo sa 10 igrača, recimo?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 feb 2011, 17:04

Naravno da nema greške. Imali selektora jal drvo. Tu je to negdje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2011, 17:13

Sluzbeni je termin meca,Susic mora ostrije reagovat,jbt doce ljudi iz cijele Amerike da ih gledaju,Dzeko ima problema sa vizom,i Mancini jede g.ovna,ne zeli da ga pusti,to Dzeko haman ne zna reci da zeli da nastupi za repku,al eto haman je bitnije igrat derbi sa Unitedom,nego za repku..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 17:17

nikad_izvini je napisao/la:Naravno da nema greške. Imali selektora jal drvo. Tu je to negdje.
Khaj phice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 feb 2011, 19:53

Na pocetku bila prica kao Meksiko nece igrati bez glavnih igraca, pa evo polako nasi odpadaju sa spiska.
Jeli Susic kojim slucajem i zato kriv ha pljuvaci :oops:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 feb 2011, 19:57

Los_Blanos2 je napisao/la:Na pocetku bila prica kao Meksiko nece igrati bez glavnih igraca, pa evo polako nasi odpadaju sa spiska.
treb'o je imat to u vidu i napraviti širi spisak,sad je gotovo valja ići i igrati pa makar i prvih 11 odigra komplet 90 minuta,ali se ovo moglo itekako izbjeći.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 20:07

brazzo je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Na pocetku bila prica kao Meksiko nece igrati bez glavnih igraca, pa evo polako nasi odpadaju sa spiska.
treb'o je imat to u vidu i napraviti širi spisak,sad je gotovo valja ići i igrati pa makar i prvih 11 odigra komplet 90 minuta,ali se ovo moglo itekako izbjeći.
Jah plaho a da su svi odazvali,onda bi morao pola odmah liferovati a pola na tribine.I opet bi se pametnjakovica naslo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 feb 2011, 20:10

Daje Pape napravio siri spisak.
Ovdje bi pljuvaci imali bar 100 postova vise, pljuvalo bi ga se sto toliko igraca, ko mu sastavlja spisak ovo ono :mrgreen:

Manchester City je, očito, učinio sve kako bi spriječio Džeku da putuje u SAD. Zvao sam Mancinija i od njega zatražio da pusti Edina da u četvrtak otputuje u London ili da osigura da on bude u nedjelju navečer ovdje kako bismo problem njegove vize rješavali u ponedjeljak u Sarajevu, na dan putovanja u SAD. U tom slučaju, morali bismo sve završiti do 13 sati, kada polijećemo - pojašnjava Sušić.

Kada je riječ o Ibričiću, Sušić ne želi popustiti. Senijada hoće u ekipi i ne namjerava udovoljiti njegovoj i Lokomotivovoj molbi za izuzeće.

- Kada jednog pustiš, onda je gotovo, jer će svi tražiti isto. Nije Ibričić jedini koji je tražio izuzeće tako da bih, udovoljivši njemu, došao u vrlo nezgodnu situaciju s drugim igračima. Šta bih njima rekao – rekao je Sušić za Avaz.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 03 feb 2011, 20:24

harishp je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Jah plaho a da su svi odazvali,onda bi morao pola odmah liferovati a pola na tribine.I opet bi se pametnjakovica naslo.
To dovoljno govori kako se ozbiljno radi selektorski posao...raspored utakmica se zna unaprijed.
Vi koji branite susica, recite mi...ko ce ostat sa tog spiska?
Hocemo li imati 11 igraca, evo nas ko 95
Trebo je unaprijed razmisliti, koga voditi..i jos bitnije gdje?
Logicno je sto nece voditi dzeku, al bilo kakva rjec susica vise ne vrijedi paznje.
Od pampozno..svi moraju doc...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.