Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 17 nov 2010, 13:56

Inače neću da se raspravljam s ljudima koje ovdje dolaze provocirati, a bogami fino je i kad jedan moderator dođe podj*ebavat ovdje, šta ima veze, kad mogu ostali može i on. Ja ću pisati malo ljepše vijesti o našem dragom Nicku koji će uskoro sa svojom baronicom (da,da stvarnom baronice iz Danske) dobiti bebač.

Greatest day of my life!
I'm to become a father - have just seen our baby on a scan and can't wait to the day my fiancée give birth

This is one of the greatest days of my life! I'm to become a father - have just seen our baby on a scan and can't wait to the day my fiancée give birth. We are indescribably happy and look forward to see our baby for the first time. We have just had an unforgetable holiday together and are now in USA the whole family.
I wish you all the same joy as me on your holiday.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 13:58

I po vrijednosti su tu negdje...

Torres - 50.000.000 €
Villa - 50.000.000 €
Rooney - 50.000.000 €
Eto'o - 37.500.000 €
Tevez - 34.000.000 €
Drogba - 30.000.000 €
Dzeko - 30.000.000 €

Bendtner - 10.000.000 €
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 14:02

Jbg, neko lupa gluposti, a neko stoji u rječnicima pored riječi "objektivnost". To je tako, te se ne može promijeniti. Da, vidjeli smo ga u bitnijoj utakmici od tog smiješnog Kupa; ili bolje rečeno, nismo ga vidjeli od trenutka kada je ušao u igru. Dok je Bendtner treća napadačka opcija u Arsenalu, ovaj londonski klub neće ništa osvojiti, a to je činjenica. Naravno, čisto sumnjam da postoji neki veliki klub koji bi Arsene-u učinio uslugu i kupio ovog igrača, ali ostaje nam da vidimo. Trebali biste vi njega opet u Birmingham, pa nek sa banderom Žigićem igra u tandemu; možda bi tamo postigao i koji gol.

Smiješno je što kao "argumente" uzimaš "Dao je gol Portugalu, a Džeko nije". Da li to znači da je i Drogba loš igrač jer nije zabio gol Portugalu? Ne moraš ni odgovarati, već znam tvoj odgovor.

Jbg, ostaje mi da uživam u tvojim objektivnim postovima i povremeno se uključim u raspravu, a da me ti onda dotučeš argumentima "dominira" i "hahahah". Navik'o sam na to od tebe, ili na ono "Bendtner igra u Arsenalu, eto vam argument da je bolji od Džeke". (Ne)razmišljanje svojstveno samo tebi. :D

@Bosco,

Šta je pod*ebavanje? Slobodno napiši ovdje? Ovdje je jedini koji piše gluposti @Paja, a to se vidi u skoro svakom njegovom postu. To što ti to ne želiš priznati, to je druga stvar. Čak se i tvoj prijatelj @E2Ze ili tako nešto, slaže sa ostalim u vezi @Pajine neobjektivnosti, no ti i @Faraon ga slijepo pratite i podržavate u izjavama oko Bendtnera. No, šta ja znam, ja samo pod*ebavam, ha ya. :D I, ukoliko se ne varam, ja sam davno ulazio u diskusije na ovom topicu, a ne od prije 2-3 dana, zar ne?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 nov 2010, 14:03

Naravno svi znamo da je objektivni transfermarket tacan i precizan tako da znamo svi da su ovo krajnje realne cijene pogotovo cijena naseg dijamanta jer vidimo da se klubovi otimaju ko ce baciti 30 miliona eura kao sto i dijamant nedavno izjavi jer je cijelih 0 ponuda stiglo na adresu Wolfsburga.

Ti Monoloze opet lupas gluposti to sto je dao gol Portugalu je samo dio tih argumenata na koje koliko se sjecam ni ti ni tvoji haveri niste dali odgovor, mislim da nema potrebe da ih nabrajam ponovo jer zelim da zavrsim sa ovom raspravom udje Bendy nakon ozlijede i odma ga zabi nekakvom poluklubu. Naravno da ja imam argumente isto ko sto imam pravo reci "dominira" i da se isto tako grohotom nasmijem na nemoc koja proizilazi iz vasih smijesnih postova.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 17 nov 2010, 14:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Dio Arsenala

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 nov 2010, 14:05

Oko cega se vi raspravljate :roll: to je cudo jedno...sve udjem kontam prestat cete a ono i dalje bendy ovo bendy ono...dzeko nije dao gol ovaj jest....haji nastavite...nek se raja nasmije :?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 14:08

Sad Paja zna koliko je ponuda dobio Wolfsburg, jednostavno, čovjek ima sve informacije u malom prstu.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 nov 2010, 14:09

Reko sam Monolože da neću da se raspravljam jer nema smisla jednu te istu temu non-stop ponavljati i raspravljati se. Ja ne slijedim Paju, ja samo branim Bendya, a Paja da hoće bio bi bolji forumaš od svih vas zajedno. I jesi, dolazio si nekad ovdje i fino raspravljao, ali u zadnje vrijeme dolaziš ovdje samo da provociraš i to su svi navijači Arsenala primijetili ovdje.

Nego evo jedna sočna špekulacija.
Ashley Young je navodno na meti Arsenala, pisalo je nešto danas o njemu na Arsenal-Mania, a ubrzo su to penijeli i ostali portali. Navodno ne želi da produži ugovor s Villom i Arsenal bi mogao da ga dovede za lijepe pare u januaru. Dobar igrač je bez sumnje, samo ne znam na kojoj poziciji u timu bi tačno igrao. :?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 14:11

Bosco je napisao/la: Paja da hoće bio bi bolji forumaš od svih vas zajedno.
Ne može on biti dobar forumaš kad pati od raznih kompleksa i poprilično je siguran da je on stvorio pamet.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 nov 2010, 14:12

Bosco je napisao/la:Reko sam Monolože da neću da se raspravljam jer nema smisla jednu te istu temu non-stop ponavljati i raspravljati se. Ja ne slijedim Paju, ja samo branim Bendya, a Paja da hoće bio bi bolji forumaš od svih vas zajedno. I jesi, dolazio si nekad ovdje i fino raspravljao, ali u zadnje vrijeme dolaziš ovdje samo da provociraš i to su svi navijači Arsenala primijetili ovdje.

Nego evo jedna sočna špekulacija.
Ashley Young je navodno na meti Arsenala, pisalo je nešto danas o njemu na Arsenal-Mania, a ubrzo su to penijeli i ostali portali. Navodno ne želi da produži ugovor s Villom i Arsenal bi mogao da ga dovede za lijepe pare u januaru. Dobar igrač je bez sumnje, samo ne znam na kojoj poziciji u timu bi tačno igrao. :?
On je i na listi Liverpoolovih zelja...tko god ga dovede uradit ce dobar posao...brz,prodoran...fin i sut a uz to jos i englez :)

YNWA!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 nov 2010, 14:13

Ne zna Paja koliko je Wolfsburg dobio ponuda ali zna Dzeko koji je izjavio da nema istine ni u jednom spekulaciji, to bi ti treboa znati kao vjerni fan. Recimo ja patim od kompleksa je li mislis na kompleks rovarenja po raznim forumima i trazenja negativnih komentara o igrac?

Dosta o prosjecnim igracima pricajmo o istinskim zvijezdama i dominatorima evo jednog od njih koji ce da ponovo presudi smijesnim spudsima!

[youtube][/youtube]
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 nov 2010, 14:14

Ja pacenika braco moja,ovaj monolog najveci :mrgreen:

http://arsenal-bih.com/vijesti/zadnje-n ... i-tim.html

sesnest topnika za repke pozvani :)
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 nov 2010, 14:14

Virtu4l je napisao/la:
Bosco je napisao/la: Paja da hoće bio bi bolji forumaš od svih vas zajedno.
Ne može on biti dobar forumaš kad pati od raznih kompleksa i poprilično je siguran da je on stvorio pamet.
Ja sam stekao drugačije mišljenje, on vas samo provocira jer vi stalno, bez prestanka pljujete po Arsenalu i naravno da je momku bila puna kapa i da je riješio da on bude taj koji ce podhebavat.

@King Kenny
Možel 'vako ? Vama Adam Johnson, nama Ashley Young ? :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 14:15

-Paja je napisao/la:Ne zna Paja koliko je Wolfsburg dobio ponuda ali zna Dzeko koji je izjavio da nema istine ni u jednom spekulaciji, to bi ti treboa znati kao vjerni fan. Recimo ja patim od kompleksa je li mislis na kompleks rovarenja po raznim forumima i trazenja negativnih komentara o igrac?
Još jedna laž!

"Priča još uvijek nije završena. Ima nekih ponuda, ali za sada ništa još nije konkretno dogovoreno. U ovom trenutku ne mogu reći kada će biti šta konkretnije, jer to zavisi od mnogo faktora", dodao je Redžepagić.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 17 nov 2010, 14:16

-Paja je napisao/la:A ja sam tebi rekao i jos jednom cu ti reci jer ocigledno ti mozak nije dovoljno velik da shvati iz prve pa moram ko papagaj da ponavljam a to je da je nas vodja dzentlmen koji ce i za lose reci da su dobri pa tako je rekao i za Barcelonu i Messija on uvijek male ohrabruje i podstice i u tome je njegova velicina a njegovo cijelokupno misljenje mi koji pratimo Arsenal TV mozemo da cujemo, to sto je izjavio je obicna formalnost i podsticanje manjih da malo napreduju.

Virtual nam kopira misljenja njegovih istomisljenika sa engleskih foruma mahom navijaca inferiornih klubova tipa chelski, spudsi i fungus face ekipa, ne zna Wenger i Kaizer znaju engleske verzije Virtuala, Monologa, No Namea, grohotom se smijem :mrgreen: Zaboravio si nam citirati Romaria, bparenu i Barbareza hahaha da cujemo i njihovo strucno misljenje...

Pa samo osoba sa sumnjivim psihickim sposobnostima i mogucnosti pravilnog rasuđivanja moze izjaviti to sto si ti izjavljujes, ne znam kako definisati tvoju percpciju,doduse vjerovatno imas posebnu furku na ovom forumu,a posebnu u stvarnom zivotu,tako da te necu zaozbiljno shavtati ;).. Ako iko treba ikoga podsticati onda je to Messi, jer nakon 4 data gola i svega onoga sto vam je te kobne noci pocinio on je taj koji je treba podsticati i hrabriti vase igrace, koji vjeorvatno i dan danas imaju traume koje im je on prouzrokovao.. ili ipak treba Wenger u ime velikog Arsenala hrabriti i podsticati malu Barcelonu i pored toga sto ih je ta ista Barcelona potukla do nogu- zvuci kao los vic
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 nov 2010, 14:17

Virtu4l je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ne zna Paja koliko je Wolfsburg dobio ponuda ali zna Dzeko koji je izjavio da nema istine ni u jednom spekulaciji, to bi ti treboa znati kao vjerni fan. Recimo ja patim od kompleksa je li mislis na kompleks rovarenja po raznim forumima i trazenja negativnih komentara o igrac?
Još jedna laž!

"Priča još uvijek nije završena. Ima nekih ponuda, ali za sada ništa još nije konkretno dogovoreno. U ovom trenutku ne mogu reći kada će biti šta konkretnije, jer to zavisi od mnogo faktora", dodao je Redžepagić.
Ima nekih ponuda :mrgreen: kao recimo od juveta dvadesetak miliona koliko i vrijedi iznadprosjecan bundesligaski napadac.

opet mene dobri bosnjo ne shvata, ponovo cu da ponovim ko papagaj jer moram: Vodja je podsticao slabasnu ekipu isto ko sto svi podsticemo losu djecu kad izadju na teren i sutaju na prazan gol i pogode stativu ono bravooooo i tako te stvari tako je i nas Wenger!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 17 nov 2010, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 nov 2010, 14:18

@King Kenny
Možel 'vako ? Vama Adam Johnson, nama Ashley Young ?
Jos bi to bolje bilo al nece ga ovi iz city-a pustit sigurno...ako to urade onda su budale... :D

YNWA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 14:18

Stani sad, maloprije reče da je dobio 0 ponuda? Sad ih ipak ima... hmm :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 14:20

Faraon iz Visokog je napisao/la:Ja pacenika braco moja,ovaj monolog najveci :mrgreen:

http://arsenal-bih.com/vijesti/zadnje-n ... i-tim.html

sesnest topnika za repke pozvani :)
U pravu si.
Faraon iz Visokog je napisao/la:Paja valjal mi avatar :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 nov 2010, 14:21

Virtu4l je napisao/la:Stani sad, maloprije reče da je dobio 0 ponuda? Sad ih ipak ima... hmm :roll:
Izmedju ima nekih i 0 ponuda nema neke razlike jer ovo ima nekih znaci davanje lazne nade fanovima poput tebe da ce se mozda desiti nemoguce a to je da neko da 30 miliona za Dzeku ali svasta je danas moguce recimo Berbatov je placen 30 miliona funti, Gomez isto pa sto ne bi neko i za prosjecnog Dzeku dao..
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 nov 2010, 14:21

King Kenny je napisao/la:
@King Kenny
Možel 'vako ? Vama Adam Johnson, nama Ashley Young ?
Jos bi to bolje bilo al nece ga ovi iz city-a pustit sigurno...ako to urade onda su budale... :D
Pa da su budale u to smo se već uvjerili, ali AJ bi stvarno mogao napustiti Eastlands jer on je mlad igrač i u godinama je kada treba da igra da ostvari svoj puni potencijal, a on sjedi na klupi u Cityu. Definitivni bi on mogao da napusti arape iz Manchestera, a ja bi volio više Younga jer je brz, ima malo bolju tehniku od Adama, ali npr ne bi imao ništa protiv ni Adama, a i Arshavin ne postaje mlađi tako da vidjet ćemo šta će se sve događat.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []