NK Široki Brijeg

Armageddon2012
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 maj 2012, 23:45

SamoTZ je napisao/la:Stvarno sramota za "navijače", ali to nije razlog da počinju neka nacionalna prepucavanja. :idea:

Evo video kada je Amar pogođen. Sramota, velika :!:
http://youtu.be/sHQMCzsVgDg
a da su prirodno nadareni za preciznost,potvrdjuje i ovaj klip :D :D :D

[youtube][/youtube]
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 maj 2012, 23:47

Mile je dobio šta je zaslužio, on je mislio ispasti faca pa pokazuje srednjak među hrvatskim narodom. Nek ga stavi na neko drugo mjesto
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 maj 2012, 23:47

Ne znam sta da kazem, ovih Skripara nema cijelu sezonu na utakmicama, saka jada i onda se okupe na finalu Kupa i nemaju sta drugo pjevati nego tipa " hajmo ustaseee , hajmoo ustase " pa nesto spominju federaciju to nisam bas najbolje cuo i svasta nesto su pjevali, stekao sam dojam da ovi samo dolaze da isprovociraju himnu BIH i jos mnogo toga, najmanje sto sam gledam na utakmici bio je fudbal. Zeljo zasluzeno osvojio
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 16 maj 2012, 23:48

A navijao sam za vas cijelu utakmicu, i podržavao sve, kontam, aj bore se momci za ideju, za priču, više vole jednu drugu državu (što je i meni potpuno razumljivo ;) ), ali gađati protivničkog trenera? KRAJNJE KUKAVIČKI I JADNO! JADNO! Treba poraz i podnjeti. Sad mi je drago što ste izgubili. :roll: 8-)

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 16 maj 2012, 23:51

[youtube][/youtube] Jedna si jedina Bosna i Hercegovinaaaaaaa....
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 maj 2012, 23:54

Stvarno ste dosadni s tim ''vi''. Ovdje vidim realnih ljudi, navijača, simpatizera..i prema tome ružno je zbog određenih ljudi, čitavo mjesto, narod trpati u isti koš. Svi smo mi individue. Ja sam danas napisao post na Željinoj temi, da mi ide na živce neko ''čuđenje'' zviždanju himni, vrijeđanju s tribina..kao da se ne zna u kakvoj zemlji živimo. Ja sam svoj nacionalizam skinuo zajedno s uniformom 1996, ali vidim da su danas najveći ''nacionalisti'' balavčići koji nisu ratu prismrdili. Jedino mi je krivo večeras što je Amar ni kriv ni dužan pogođen, ostalo je prošlo u fer igri i nadmetanju. Za skandiranje s tribina, postoje nadležni organi u Komitetu koji će to kazniti. Ostala priča je totalno bezvezna, jer stanje u državi je takvo kakvo jeste.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 maj 2012, 23:57

Željo razvalio. Sreća vaša pa nam nije trebalo više.
Anti(na)civilizacija u pravom izdanju. Nažalost, vama se ne može pomoći. Sreća za ovu državu i region što vas nema puno. Ne Bog dragi da vas ima pola miliona (k'o naroda u Sa), opet bi Sudeti bili na udaru, nestašica plina, Poljska itd.
Šumska vam se braća nasekirala, čak više od vas. Ha ha.
Igrači na terenu korektni. Pored Amarovog Želje nikad ništa nećete osvojiti sa ovakvim plačeničkim postavama. Puca njima (brazilcima, argenticima i ostalim "pravovjercima") za vaš krš. Mali Zola pretrč'o k'o vaš vezni red zajedno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 maj 2012, 00:03

poslije toliko godina kako vam se da ubjedjivat oko toga, imaju kazne nek plate i kraj price... glupo je vise postalo obracat paznju na te gluposti sa tribina... fino ima cjenovik i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 17 maj 2012, 00:04

K0MT je napisao/la:A navijao sam za vas cijelu utakmicu, i podržavao sve, kontam, aj bore se momci za ideju, za priču, više vole jednu drugu državu (što je i meni potpuno razumljivo ;) ), ali gađati protivničkog trenera? KRAJNJE KUKAVIČKI I JADNO! JADNO! Treba poraz i podnjeti. Sad mi je drago što ste izgubili. :roll: 8-)
e ko im reče :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 maj 2012, 00:04

voltron30 je napisao/la:Stvarno ste dosadni s tim ''vi''. Ovdje vidim realnih ljudi, navijača, simpatizera..i prema tome ružno je zbog određenih ljudi, čitavo mjesto, narod trpati u isti koš. Svi smo mi individue. Ja sam danas napisao post na Željinoj temi, da mi ide na živce neko ''čuđenje'' zviždanju himni, vrijeđanju s tribina..kao da se ne zna u kakvoj zemlji živimo. Ja sam svoj nacionalizam skinuo zajedno s uniformom 1996, ali vidim da su danas najveći ''nacionalisti'' balavčići koji nisu ratu prismrdili. Jedino mi je krivo večeras što je Amar ni kriv ni dužan pogođen, ostalo je prošlo u fer igri i nadmetanju. Za skandiranje s tribina, postoje nadležni organi u Komitetu koji će to kazniti. Ostala priča je totalno bezvezna, jer stanje u državi je takvo kakvo jeste.
Koliko su sočno zviždali himnu, stiče se utisak da je 99% "građana" tog "grada" nadojeno tim nacionalizmom, neko više neko manje...

Ja nacionalizam npr nisam nikada ni oblačio, ali mi je smješno kako se ljudi motivišu raznoraznim slikama RvaCkih "Heroja" i skandiranjima, a Željo sve to hladno pomete i osvoji kup...

Fakat je komično...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 maj 2012, 00:06

SirAlexFerguson je napisao/la:Mile je dobio šta je zaslužio, on je mislio ispasti faca pa pokazuje srednjak među hrvatskim narodom. Nek ga stavi na neko drugo mjesto
A jeste ga i kaznili, dosao vam u pola arene i pokazuje srednjak i vi ga pogodite olovkom :D

Bas ste ga zestoko kaznili haha

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 maj 2012, 00:07

delpiero20 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Mile je dobio šta je zaslužio, on je mislio ispasti faca pa pokazuje srednjak među hrvatskim narodom. Nek ga stavi na neko drugo mjesto
A jeste ga i kaznili, dosao vam u pola arene i pokazuje srednjak i vi ga pogodite olovkom :D

Tako se bori za narod :lol:
Bila je boca
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 17 maj 2012, 00:08

Široki je pokazao kvalitet večeras ozbiljno su zaprijetili par puta, da su ubacili Bogijev poklon druga bi to bila priča. Na njihovu žalost nisu imali snage za nešto više, za jači pritisak, a nemogu se otet dojmu da je postavka igre kumovala upravo ovakvom raspletu jednostavno ste se kasno otvorili. Doduše to jeste mač s dvije oštrice.

Ja bih za razliku od mnogi mojih manijaka pohvalio tribine jer su smogle snage neprekinuti meč. Ono što je bilo na tribinama je naša svakodnevnica, kakva je prisutna širom BiH. Bitno je da na terenu nije bilo problema.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 maj 2012, 00:11

SirAlexFerguson je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:

Tako se bori za narod :lol:
Bila je boca
Zezam se ja, ne interesuju me te stvari uopste :)

Vidis nisam ni znao da si Hrvat dok se ne svrati na ove nase domace topice, a dole gdje su americki sportovi svi svoji ;)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 17 maj 2012, 00:25

old school je napisao/la:
K0MT je napisao/la:A navijao sam za vas cijelu utakmicu, i podržavao sve, kontam, aj bore se momci za ideju, za priču, više vole jednu drugu državu (što je i meni potpuno razumljivo ;) ), ali gađati protivničkog trenera? KRAJNJE KUKAVIČKI I JADNO! JADNO! Treba poraz i podnjeti. Sad mi je drago što ste izgubili. :roll: 8-)
e ko im reče :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam ja taj što misliš. :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 maj 2012, 00:29

eo vako....sto se tice tekme....zeljo jos jednom objasnio zasto je ove sezone ubjedljivo najbolji klub...ljudi su tolko jaki da svijetle u mraku..prekucali su ligu i kup....tu imaju jos i osima koji je trenerski murinjo za nasu ligu....gleedo sam ih 4 puta ove sezone i vidi se da su UBJEDLJIVO najjaca ekipa u Bosni....niko nikad do sada u prvestvima nije bio ovako dominantan...siroki....mlak..nekako nezainteresovan....2 sanse i to obadvije iz gresaka zadnje linije zelje...imao sam utisak ko da igraju na nulu....skripari....sta rec,koju poruku poslat :D :D .....ekipe iz imotskog,kiseljaka,beca,zanzibara i odakle sve ne ucinile su da je bilo tesko kontrolisati takvu masu ekipi zaduzenoj za navijanje pa je svakih malo izlijetala neka domoljubna pjesmica o najvecem uji,balijama,federaciji,generalima...u pauzama se spominjao i NK Siroki....spradicno doduse al se spominjao :lol: :lol: ...dodjela pehara...AMATERIZAM MRTVI....bolju bi dodjelu mati moja u stanu organizovala....i na kraju...ako neko od srajlija zna licno ovog debilcinu Kristica de ba nek mu prenese da u buducim prenosima pocne vristat i s.v.r.s.a.v.a.t nakonsto zeljo dadne go...ovako ispada samo veci jazavac da ga raja jos vise zamrzi..to me podsjeti na jedan beogradski derbi kad mislim ona budala pantic opali...evo izlaze igraci partizana...a evo i nasih...mislim :roll: :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 17 maj 2012, 00:32

Kristic je pitar
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 maj 2012, 00:37

szlaja je napisao/la:Kristic je pitar
neznam dal je pitar il je carli caplin..onakvo ofirno navijanje i krkljanje mu ne ide u profesionalizam
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2012, 00:47

1. željo puno bolji
2. nadam se da ovi kvazi, godisnji ili kakvi već kreteni da ne dolaze više na stadion da nas ne sramote i pogotovo na košarku (dokaz da sve kvare je tekma sa sarajevom gdje je sve prošl ofer i korektno i čak se zapljeskalo suljicu nakon sto je izasao iz igre i t osu pravi navijaci a ne ovi kreteni)
3.čestitke želji na zasluzenoj pobjedi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2012, 01:01

Ajd da malo realno nesto kazemo.Željo puno bolja ekipa i zasluzeno osvojio kup.Na nama je samo da nastavimo dalje kao i dosada.Navijanje odlično uz koji ekces.Veceras nas je bila puna tribina.Bolja ekipa i gotovo,neki skripari nas sramote al to je na njihovu dusu!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 28 gostiju.