FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fala bogu da vam je stadion pri kraju da mozemo kao ljudi da dodjemo na stadion i da navijamo!
Nije jos pri kraju,tek sjever natkrivaju,ima jos do kraja koliko hoces ..samo sarajevo je napisao/la:Fala bogu da vam je stadion pri kraju da mozemo kao ljudi da dodjemo na stadion i da navijamo!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ekii je napisao/la:Glavas najavljuje ofanzivu i promjene protiv Drine!
- slani grad
- Kontakt:
nadam se sutra prekidu serije losih igara i rezultata...pobjeda...bilo kakva bi me zadovoljila
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Nek nam neko sutra napravi koju fotografiju da vidimo oboje i atmosferu i sjevernu tribinu.
A đe da znam?!
POzz drustvo ja sam novi na forumu , citao sam prije i znam dosta sta se desava na ovoj temi ......... NAdam se danas pobjedi Slobode 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
WelcomeTZ_BoY je napisao/la:POzz drustvo ja sam novi na forumu , citao sam prije i znam dosta sta se desava na ovoj temi ......... NAdam se danas pobjedi Slobode

Glavaš najavljuje potpuno novu Slobodu, na šta li će ovo izaći. 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Gdje Emir Kasapovic sada igra ???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
ja mislim da on vise neigra fudbal...nije vise u onoj formi kakvoj je bio...povreda ga zeznula....i ukopao se skroz...FK Sarajevo je napisao/la:Gdje Emir Kasapovic sada igra ???

Njega je zeznulo sto je zelio u pola prvenstva da ode u Svicarsku na pripreme,i Glavas nije tako zelio i dadne mu nogu iz kluba,po meni vrlo pametno odradjeno od Glavasa.FKR_ajla_TZ je napisao/la:ja mislim da on vise neigra fudbal...nije vise u onoj formi kakvoj je bio...povreda ga zeznula....i ukopao se skroz...FK Sarajevo je napisao/la:Gdje Emir Kasapovic sada igra ???
-
- Kontakt:
i prije nego sto je dosao Glavas on nije igraooo....znam da se povrijedio i nije igrao i et dao mu usput i Glavas nogu...kako god...nema od njega niss....odoh ja na tekmu a vi pricajte do sutra o kasapovicu xD...hahaharry_90 je napisao/la:Njega je zeznulo sto je zelio u pola prvenstva da ode u Svicarsku na pripreme,i Glavas nije tako zelio i dadne mu nogu iz kluba,po meni vrlo pametno odradjeno od Glavasa.FKR_ajla_TZ je napisao/la:ja mislim da on vise neigra fudbal...nije vise u onoj formi kakvoj je bio...povreda ga zeznula....i ukopao se skroz...FK Sarajevo je napisao/la:Gdje Emir Kasapovic sada igra ???
- Urban Batalion
- Kontakt:
Hajmo Ajla na utakmicu sta ces ovdje.Sad ce i meni bus za 15 minuta.FKR_ajla_TZ je napisao/la:i prije nego sto je dosao Glavas on nije igraooo....znam da se povrijedio i nije igrao i et dao mu usput i Glavas nogu...kako god...nema od njega niss....odoh ja na tekmu a vi pricajte do sutra o kasapovicu xD...hahaharry_90 je napisao/la:Njega je zeznulo sto je zelio u pola prvenstva da ode u Svicarsku na pripreme,i Glavas nije tako zelio i dadne mu nogu iz kluba,po meni vrlo pametno odradjeno od Glavasa.FKR_ajla_TZ je napisao/la:
ja mislim da on vise neigra fudbal...nije vise u onoj formi kakvoj je bio...povreda ga zeznula....i ukopao se skroz...

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Kasapovic je bio dobar igrac,ali sam je sebe shebao .. sretno Ajla na tekmi,valjda pobjede..
EDIT: Sloboda 2:0 Drina Joguncic i Bekic strijelci .. nek ih je krenulo vise.
EDIT: Sloboda 2:0 Drina Joguncic i Bekic strijelci .. nek ih je krenulo vise.
Kakav furiozan početak Slobode. Eto razloga zbog kojeg trebamo juniorima dati šansu. Oni, uz par starijih i iskusniih prvotimaca činit će jaku okosnicu tima.
Spammer
Cestitke momcima na pobjedi
sad sa Rudarom igramo,samo uci hrabro u mec,sa bodom bi se bilo dobro vratit iz Prijedora.

Da li je neko slikao sjevernu tribinu da vidimo koliko je uradjeno?
A đe da znam?!
vjerujte da nisu odigrali ništa posebno,po mojoj procjeni nismo dobili zato što smo bolji,neg zato što je Drina izuzetno loša,al bodovi se pišu,da smo koji slučajem danas igrali protiv Širokog opet bi izgubili! Vjerujte igre niđe nema samo nabijanje sa naše polovine uz out liniju itd,dali smo 3 gola 2 iz kornera,sve u svemu ista igra kao i do sada!
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Sigurna pobjeda sa naše strane. Sada treba hrabro u Prijedor jer se tamo zaista može igrati i probati ako ništa bod izvući, mada, ne trebam ni pominjati kako bi nam pobjeda u gostima značila...
Spammer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.