AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 20 avg 2011, 17:58

ma nije drug ovaj vezni red igrao nijednom lani,a kad su zadnji put bog zna,
boateng i bomel igraju u veznom, al sad je kpb prebacio u napad jer osim casana nema drugog, a bomel nije ni pozvan, a ima i flaminija koji je ako ništa drugo trkački jači od sva 3 ova boldana, nije problem kad igra neko od njih, ali sva 3 je stvarno previše.
a da treba još neko u vezni red se zna, pa vidiš da se cijelo ljeto priča o tome, al samo neznam šta čkaju, moraju li pojačanja uvijek 30. augusta doći :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 avg 2011, 18:10

Boateng_27 je napisao/la:Dođe mi da plačem kad vidim ovo :cry:

PES Patch 8-)

slika
de malo na baresija on bi trebao sve 99-ke imati 8-)
tony-mortale je napisao/la:ovi ganz i boatneg su maloljetni, ne kontam alegrija
nešto berlusconi ne voli nakon one afere ispod 18 :lol:

usput ako milan bude igrao berlu cup u tom sastavu teško da se imamo čemu nadati, taj vezni red veoma trom i teško je nadigrati nekoga. jedino da cassano poludi i odigra vrhunski meč.
i za kraj da kažem ako je aquilani mr. x u što čisto sumnjam onda je 8-finala max što mogu uraditi u ligi prvaka.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 avg 2011, 18:30

KPB igra iza napadaca...nece on spica igrati sutra....igrao je to vec par puta u vezi.

Ovi ostali se rotiraju, obicno to bude Gatusso, Van Bommel, sad ce Seedorf uskocit umjesto VB i to je to. Jedino sto vam fali napadacki trio, pa je morao neke rokade praviti, Emanuelson ce biti naprijed(lijevo) sa KPB (desno, poluspic) i nesto istureniji Cassano, a i Ambrosini je nasao mjesto u toj formaciji na sredini...

---------------------Gatusso------Ambrosini-----------------------------
--------------------------Seedorf---------------------
----------------KPB------------------Emanuelson----------
--------------------------Cassano------------------

Nesto kao 4-5-1...sa transformacojim i ubacivanjima iz drugug plana veznjaka....za razliku od one 4-3-3 koju igrate...

---------------------Gatusso------Van Bommel (KPB)----------------------------
-------------------------KPB(Seedorf) --------------------
----------------Pato------------------Robinho----------
--------------------------Ibra------------------

Samo Van Bommel fali u vezi, ali on se svakako rotira sa Seedorfom...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2011, 23:19

Dolazi vam Aquaman!

Announcement due soon on Aqua's departure as italian media claim he is signing for AC Milan.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 avg 2011, 23:46

Carlo je napisao/la:Dolazi vam Aquaman!

Announcement due soon on Aqua's departure as italian media claim he is signing for AC Milan.
kako si me samo obradovo, nek si nabiju takvog mister x-a tamo gdje je moggi nabijao neposlušne sudije :twisted: :mrgreen:
koji su to majstori propagande za njih je gebels mala maca, cijelo ljeto se priča o tom njihovom liku, i to ne samo u italiji, u centru su medijske pažnje isto da dovode u paketu mesija i ronalda, i na kraju aquilani koji je zadnju dobru utakmicu odigrao u juniorima rome, vidio sam ja lani kako je juventusu pomogao svojim briljantnim igrama da dođu do senzacionalnog 7 mjesta, a u poolu skoro nije ni igrao.
to je najcrnji scenario i samo toga sam se bojao, al garant je jeftin, sigurno ne preko 10 m, i sad će priča-stigao je talijanski reprezentativac, veliki šampion :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 avg 2011, 00:20

a u **** materinu gori igrač od montoliva, nema ništa od milana dogodine :(
Milan are on the verge of completing their €7m swoop for Liverpool midfielder Alberto Aquilani.

Riccardo Montolivo had been the primary target for the summer, but on Friday Fiorentina director Pantaleo Corvino scoffed at their proposal and declared he would “only be sold abroad.”

With this in mind and time running out, the Rossoneri have transferred their efforts to signing Aquilani instead.

The midfielder is an Italian international who has made it abundantly clear he’d like a return to Serie A after Juventus refused to take up their option on his loan spell.

According to the Gazzetta dello Sport, Liverpool are prepared to part with Aquilani for only €7m.

It is a huge drop from the €20m the Reds paid for this player to take him from Roma in August 2009.
[youtube][/youtube]

preletio sam par stranica nema ništa zasada, sve je špekulacija ništa još nije sigurno iako gdje ima dima ima i vatre. realno gledajući da je valjao šta juve bi ga doveo... ako njega dovedu imaju još dovoljno vremena da se okrenu montolivu i pokušaju i njega dovesti, na stranu sto su ovi govorili da će ga dati samo u inostranstvo. kad bi doveli aquilanija i montoliva zajedno sa taiwom, mexesom i el shaarawyem to i nije tako loš mercato zar ne? ali vidjet ćemo još. ovih 10-ak dana će to odlučiti.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 avg 2011, 03:02

Samo cu reci ovo.

NE DAJ BOZE ! :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 avg 2011, 09:29

Jooj sanjo sam da sam pričao s Allegrijem, i ja ga pitam ko je Mister X, on šuti, reko ja vidim da nam je blizu Aquilani reko jel on ?? On šuti i kaže možda ... reko e ako on bude da znaš da će navijači bit ljuti. A reko šta vam fali iskeširat 20 miliona za njega i Montoliva i mozemo se borit za LP on šuti, i reko još me nešto zanima reko što nikad nisi probao sa sistemom ---Pato---Ibra---Robinho--- u napadu, on šuti i kaže haj glup si, nemaš pojma :lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 avg 2011, 10:11

Ovog sam se i plasio. Aquilani :roll: :roll:

Prvo sam se nadao Gansu, ali on poceo da petlja nesto ko fol hoce da dobije Barcelonu u finalu svjetskog a svaka budala zna da ce ih ljudi nabit 3 razlike. Al neka mu bude.

Pa sam se onda nadao Kaki, medjutim, onaj nas fukaras ne da covjeku platu i on otpade.

Pa onda Montolivo, ali opet fukare ne daju 10 miliona.

Onda se spominjao Schweinsteinger za 35 miliona ( :lol: :lol: ) ne bih volio da dodje, al isto tako sam bio siguran da nasi nece dati ni pola od ovog.

I onda najgori rasplet dogadjaja je ovaj pacijent. Bukvalno pacijent jer je vise u bolnici a ne u kuci. Polumrtav igrac. Al jbg nek je jeftin to je cini mi se najvaznije.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 avg 2011, 10:38

Aquilani admits-" I am close to Milan " :roll: :roll:

Barcelona B želi Fossatija, može al za 10m ;)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 avg 2011, 10:46

ako ovako ostane i dođe samo aquilani onda bar milan zna da nema šta tražiti u ligi prvaka. bolje da što prije ispadnu i da se bore za 1. mjesto u ligi jer za više se ne može sa ovim igračima. šteta baš jer milan ima jedan od najboljih napada na svijetu, evo sad allegri očekiva fantastičnu sezonu od cassana, došao je onaj el shaarawy uz ibru, pata, binha, pippa zaista fantastičan napad. još kad dodamo najbolju odbranu u ligi pojačanu za taiwa i mexesa malo fali da tim bude vrhunski za još veće domete. ali ćelo je isto ovako prošle godine pizdio pa je zadnjih par dana doveo ibru i binha tako da sam uvjeren da će biti još pokoje (pozitivno? :? ) iznenađenje, ne brinite 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 avg 2011, 10:52

Al hajd ako nista treba mu je dobra. :D

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 avg 2011, 11:22

gattuso:
" everyone thinks pirlo is the shy guy who hides from everything etc...but he's actually a real son of a B* !...I was his favorite victim...he did me pranks all the time...him and nesta were a terrible duo : they once took my mobile and sent an sms to Braida saying ' I give you my sister for a renewal of my contract'...then I had to call him back to explain him it was a joke.."
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=59499

:oops: :oops:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 avg 2011, 11:24

Ali zasto alegri u ovoj novoj sezoni nebroba sa tri napadaca
...................abbiati...................
..abate......nesta.......t.silva.....taiwo..
.................w.bommel...................
....flamini.....................boateng.....
.......pato............robinho............
.............ibrahimovic................
sta mislite da li bi isla ova formacija
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 avg 2011, 11:27

meho-medo je napisao/la:Ali zasto alegri u ovoj novoj sezoni nebroba sa tri napadaca
svaki prosjecni klub koji bi ubacio 5 igraca u sredinu pojeo bi nas :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 avg 2011, 11:51

Kako je zalosno da jedan ovakav eXtremni napad ima tako losu veznu liniju..... ZALOSNO !!!!!!!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 avg 2011, 12:00

meho-medo je napisao/la:Ali zasto alegri u ovoj novoj sezoni nebroba sa tri napadaca
nema balansa ovakav tim. a da ne pričam da je svaki trener koji je probao 4-3-3 formaciju u italiji uglavnom neslavno završio. kao najsvježiji primjer pada mi na pamet l30tardo za kojeg sam ja govorio da je kloc nad klocevima kad je taktičar u pitanju dok su me mnogi interisti pljuvali :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 13:57

Ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali vjerujem da je većina vas od Gallianija očekivala nekog boljeg igrača nego što je to Aquilani.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 avg 2011, 14:15

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali vjerujem da je većina vas od Gallianija očekivala nekog boljeg igrača nego što je to Aquilani.
:roll: :roll: :roll: :roll:

Pa de pogledaj zadnjih 6-7 postova :roll:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 avg 2011, 14:19

Jel igra Zlatan veceras???
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Biscione, celikmilan, General505, HP46, memaga, muxa, ronaldo99, SonVolt, strahmeipomisliti i 27 gostiju.