Torres će vam sigurno doći !L_blancos je napisao/la:Odbrana za sljedecu sezonu :
Maicon-----pepe---ramos------marcelo
Mou dovodi sa sobom Maicona i isto tako trazi novog napadaca, vjerovatno Dzeko , a alternativa je Torres

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Torres će vam sigurno doći !L_blancos je napisao/la:Odbrana za sljedecu sezonu :
Maicon-----pepe---ramos------marcelo
Mou dovodi sa sobom Maicona i isto tako trazi novog napadaca, vjerovatno Dzeko , a alternativa je Torres

Kod Mou-a ce vjerovatno M.Diarra bit prvi DM sto je i opravdano.. jer kad bi on usao u formu bio bi nas najbolji DM..LBJ MVP je napisao/la:Meni bi najbolje ovo bilo
Cas
Maicon Ramos Pepe Marcelo
Lass Xabi
Silva
Ronaldo Higuain
Džeko
ili
Cas
Maicon Ramos Pepe Marcelo
Lass Xabi
Ronaldo Kaka Silva
Higuain
ova druga,ako ne dođe Džeko,a za Maicona i Silvu sam siguran obje su ne preofanzivne niti defanzivne sa jednim radnikom,jednim sjajnim DM-om,jednim kreativcem i napadačima koji mogu trčat kontre ko u rukometu
Vidjecemo..LBJ MVP je napisao/la:Ma njega su povrede sredile i ja mislim da nam ne može nešto puno ponudit
Wolverine je napisao/la:ne bi me zacudilo da mourinho samo pece navijace reala da dobije domacinsku atmosferu na stadionu.
mosh objasnit kakvu atmosferu , u kojem smislu .. ovdje nit je inter nit bayern mogao dobit "domacinsku" atmosferu :sWolverine je napisao/la:ne bi me zacudilo da mourinho samo pece navijace reala da dobije domacinsku atmosferu na stadionu.
Najavio je posebne defanzivne treninge za Marcela ..L-Train je napisao/la:ako nam Marcelo bude igrao na ljevom beku onda nam ni sveti Mourinho ne moze pomoci
Ako je Higuain retard onda je Dzeko jos veci od njegatax je napisao/la:a real sledece sezone grmi ljudi sa murinhom a ne sas ovim retardom
prodati
guti
van der vart
higuain(retard)
metzelder
-------------------casilas----------
maicon---------ramos-------pepe(albiol).............arbeloa(kolarov)
------------------xabi--------lass-
--cr---------------kaka.-...............silva
.................dzeko(benzema9
normalnoGenghis je napisao/la:Pokazao si svoje znanje ... po tebi je Benzema bolji od Higuaina !!! Cestitke.
Treba ti dat orden za gluposttax je napisao/la:normalnoGenghis je napisao/la:Pokazao si svoje znanje ... po tebi je Benzema bolji od Higuaina !!! Cestitke.
i hvala ti na priznanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.