Pogba i Tielemans
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ne trebaju nam sterlinzi, kutinji i takvi neformirani poluigraci, takvi igraci nikad nece biti nivo kluba kao sto je Barcelona, njima je vrhunac karijere ovaj Milan, Liverpool i Manchester United danasnji. Ali me sekunde ne bi cudilo da ih dovedu jer nama uprava nije normalna vec 3 sezone.Treba dovesti Pogbu, Koke-a , Veratti-a i takve provjerene igrace.Znam da ce ih tesko biti dovesti , ali mi smo Barcelona, kako to da samo zadnje 3 sezone svaki WC igrac nedostupan? Kako smo ih prije dovodili ? Da smo imali normalnu upravu sad bi nam stoperski par bio Thiago Silva i bar mladi Laporte, ali ne mi smo morali dovesti koroziju od 30 godina i bolnicu zvanu Vermaalen. Pa da su ti igraci valjali doveli bismo ih kad su imali brat bratu 25 godina a ne sad, jedan na kraju karijere a drugi nece skupit ni 2 tekme za Barcu od povreda.Znas kad bi ih Laporta doveo ? Nikad.Furymaker je napisao/la:ja ne znam kako mozes reci da nije igracina , ove sezone jedino je sterling bolji , konstantnost mu nije problem kao prosle sezone i stvarno je odlican poslije toga , normalno da moze jos bolje od ovog , pogotovo sto se tice golova i asistencija , ali njegov ucinak na tok igre i to je ogroman .
Ja sam pogledao 70% utakmica Liverpoola i kako god da okrenes bolja je opcija od Calhanoglua , Coste pa cak i Andersona onog .
Nego , kad vec kazes hoces dokazane igrace , klase , osim Kokea , Verattija i Pogbe , tko ti je iduca meta da se moze uvrstati u tu kategoriju ?
Vezni red mi skroz sumnjivo izgleda.Rajaz je napisao/la:Bravo - Montoya, Pique, Bartra, Adriano - Rafinha, Rakitić, Sergi Roberto - Messi, Suarez i Neymar Jr!
Bolji su svakako od Eibarovog. Njihovo je da što prije predaju loptu trojki gore i to je to. Ako ne mogu Eibara dobit ne zaslužuju ni osvojit ligu.Donnie Darko je napisao/la:Vezni red mi skroz sumnjivo izgleda.Rajaz je napisao/la:Bravo - Montoya, Pique, Bartra, Adriano - Rafinha, Rakitić, Sergi Roberto - Messi, Suarez i Neymar Jr!
Ostalo sve odlično.
Rajaz je napisao/la:Imal ko onaj prodor Messija kad ih povalja 5-oricu
miki_92 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Imal ko onaj prodor Messija kad ih povalja 5-oricu
Neandertalac je napisao/la:Dva razlike, bez puno naprezanja.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.