Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel istina da je Gojak karn'o Ari curu i od tada ovaj nije u glavu dobar ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Meraak1921
- Kontakt:
Ti to ne mozes da shvatis, idi kod Mirve nek ti dadne sa shishe , sve je top, vrijeme iftara je, kabull
Ispadanje Zelje je realnost , sve ostalo je iznenadjenje!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Osttribine
- Kontakt:
A u tih 10 godina FK Sarajevo osvojilo 3 Titule i 3 Kupa, dobro jesu i oni jedan Kupmasterfan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:20Postite ima 10 godina i govoris gdje ste godinamaMeraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:18
Naravno da ima nesto u ljubavi, vi to ne znate.. kod vas su samo pare i pare, pa gdje ste godinama? Ugasite se sine![]()

Sudeci po ovom prvom poluvremenu gledamo mostarsko finale u Zenici, lažni su se baš zainatili osvojiti duplu krunu, ali dobro u jednoj utakmici sve je moguce. I ako je generalno Zrinjski bez premca u ligi, fkt su uspostavili dominaciju i trofejima i igrom, svaka cast.
Ljubav se mjeri po komentarima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Aha,završio na psihijatriji. Slicno onom iz Atalante Ilicicu
- ElCartel11
- Kontakt:
Koja dama je u pitanju? Da vidim vrijedi li psihiatrije
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mozemo mi izgledati ko cirkus koji hoces, meni je bitno da ne moramo koristiti humanitarne brojeve da bi ostali u zivotu. Vjeruj da je divan osjecaj kad neko zeli da ulaze u tebe.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:23masterfan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:20Postite ima 10 godina i govoris gdje ste godinamaMeraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:18
Naravno da ima nesto u ljubavi, vi to ne znate.. kod vas su samo pare i pare, pa gdje ste godinama? Ugasite se sine![]()
Kakva si ti olupina, ti i ara.. Postit cemo dok ne dodju kakve pare, vi i s parama ste cirkus godinama
Ako se nastavimo zezati, mogli bi i mi aktivirati jedan. Neće Mirvić ovo još dugo trpiti.masterfan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:35Mozemo mi izgledati ko cirkus koji hoces, meni je bitno da ne moramo koristiti humanitarne brojeve da bi ostali u zivotu. Vjeruj da je divan osjecaj kad neko zeli da ulaze u tebe.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:23
Kakva si ti olupina, ti i ara.. Postit cemo dok ne dodju kakve pare, vi i s parama ste cirkus godinama
- Meraak1921
- Kontakt:
masterfan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:35Mozemo mi izgledati ko cirkus koji hoces, meni je bitno da ne moramo koristiti humanitarne brojeve da bi ostali u zivotu. Vjeruj da je divan osjecaj kad neko zeli da ulaze u tebe.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:23
Divan osjecaj u tebe ulagat hahahaha ko kakva opajdara funfara hahahahahahah , vazda bili fuxe 1946

Ako moze Velez da kupi Lausu dres sa istim fontom prezimena i broja kao u ostalih, 60KM je to. 

Zadnja izmjena: semsis, dana/u 19 apr 2023, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Bit ce jos ovog ciganluka do kraja utakmice!!
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 19 apr 2023, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je ovo zivi zid 4 metra od lopte, ovo u mauritaniji nema
NEMA NAZAD
Post godine

Svaki put kad pomislimo da si dosegao dno gluposti, ti nas iznenadiš
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
ElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:35Koja dama je u pitanju? Da vidim vrijedi li psihiatrije

1946-1987
[med
ia][/media]

Ko li ce mu sad bubnutiElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:35Koja dama je u pitanju? Da vidim vrijedi li psihiatrije

Bilbija moze igrati samo u našoj ligi!
Samo u velikane ljudi ulazu svoje pare zato vi ne znate taj osjecaj.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:38masterfan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:35Mozemo mi izgledati ko cirkus koji hoces, meni je bitno da ne moramo koristiti humanitarne brojeve da bi ostali u zivotu. Vjeruj da je divan osjecaj kad neko zeli da ulaze u tebe.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:23
Divan osjecaj u tebe ulagat hahahaha ko kakva opajdara funfara hahahahahahah , vazda bili fuxe 1946![]()
![]()
Hoce li se uskoro mjenjati travnjak u ovom ruglu od stadiona obzirom da je ovo uz leotar mozda I najruzniji teren lige.
Tolike im pare dade savez i politika i nisu uspjeli godinu dana da ga sacuvaju
Tolike im pare dade savez i politika i nisu uspjeli godinu dana da ga sacuvaju
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Beli98, denimen99, Jadnimi, jurisicduska, OsmanhodzicBuco i 26 gostiju.