ne panicari kao Francuz, a igra odlicno kad god dobije priliku. zasluzio ju je i u narednoj utakmici.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
" onclick="window.open(this.href);return false;let3 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Rajaz je napisao/la:Imal ko onaj prodor Messija kad ih povalja 5-oricu![]()
Donnie Darko je napisao/la:Ma Pique + Bartra i Mascherano ili Busquets na zadnjem veznom protiv Reala jedino dolazi u obzir.
Kako su neki već zaboravili silovanje Mascherana od strane Benzeme u skoku prošle godine.
Slazem se u potpunosti, ali sam misljenja da ce ipak igrati stopera, Enrique je to.Ako tako bude, zivo me interesuje ko ce biti zadnji veznilet3 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ma Pique + Bartra i Mascherano ili Busquets na zadnjem veznom protiv Reala jedino dolazi u obzir.
Kako su neki već zaboravili silovanje Mascherana od strane Benzeme u skoku prošle godine.![]()
ja nisam zaboravio![]()
![]()
Mascherano jednostavno ne smije igrati stopera u Clasicima.
Ma kakav Roberto i Clasicileorey je napisao/la:Slazem se u potpunosti, ali sam misljenja da ce ipak igrati stopera, Enrique je to.Ako tako bude, zivo me interesuje ko ce biti zadnji veznilet3 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ma Pique + Bartra i Mascherano ili Busquets na zadnjem veznom protiv Reala jedino dolazi u obzir.
Kako su neki već zaboravili silovanje Mascherana od strane Benzeme u skoku prošle godine.![]()
ja nisam zaboravio![]()
![]()
Mascherano jednostavno ne smije igrati stopera u Clasicima.Rakitic? S. Roberto
? Vidjet cemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.