AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma ne Mister xyz se drži pravila, svi novopridošli igrači se trebaju odmor nakon iscrpljujućih pregovora, jbt kao da pješke dolaze u Milano. Sa Gatusom smo znali na čemu smo, igrač zadatka takav trener. Ovaj je fola Sari, a lik se gubi k'o krmak u Teheranu. Nadam se da će me popi..šati na kraju sezone. Daj bože da tako bude
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma Theo trenira već dvije hefte, ne može biti spremniji. Kad će dobiti priliku, ako ne sad protiv lakših protivnika?
Samua više očima ne mogu. Ako je već Rebić opravdano klupiran, onda imaš Lea, Jacka, pa čak i Paquetu koji komotno može pokriti tu poziciju, nema više izgovora za forsiranje određenih igrača. Yebem ga u Samua više.
Frajer se ponaša kao da je Pep, pa ono, ne mogu se igrači priviknuti na njegov kompleksni sistem igre, a ne dojučerašnji trener Sampdorie.
Samua više očima ne mogu. Ako je već Rebić opravdano klupiran, onda imaš Lea, Jacka, pa čak i Paquetu koji komotno može pokriti tu poziciju, nema više izgovora za forsiranje određenih igrača. Yebem ga u Samua više.
Frajer se ponaša kao da je Pep, pa ono, ne mogu se igrači priviknuti na njegov kompleksni sistem igre, a ne dojučerašnji trener Sampdorie.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Dok je gospoda igrala za repku Samu i Borko su trenirali i svaki dan se uvlačili treneru. Čudi me da Borini ne starta sutra, nije dugo.
Neće Borini, ali hoće Biglia. 
Ja ne znam šta više koji qurac glumi, daj stavi najjačih XI i neka igraju, ionako su imali premalo vremena da igraju skupa.
On jednog Benasera, koji se ionako prekasno priključio ekipi, hoće klupirati radi yebenog Biglie. Pa pusti ga neka igra, kako drugačije da se uigra sa ekipom ako ne putem igranja utakmica.
Što je najgore opet je i kao takav bio naš ponajbolji pojedinac, sa utakmicama u nogama će postajati sve bolji.
Ne bi me čudilo ni da ovaj počne i u derbiju, ipak on bolje poznaje sistem.
Izgleda bi Paqueta mogao početi umjesto Samua, bar nešto normalno. Mada treba sačekati zvaničnu postavu, možda opet iznenadi i nas i protivnike sa špancem.
Ja ne znam šta više koji qurac glumi, daj stavi najjačih XI i neka igraju, ionako su imali premalo vremena da igraju skupa.
On jednog Benasera, koji se ionako prekasno priključio ekipi, hoće klupirati radi yebenog Biglie. Pa pusti ga neka igra, kako drugačije da se uigra sa ekipom ako ne putem igranja utakmica.
Ne bi me čudilo ni da ovaj počne i u derbiju, ipak on bolje poznaje sistem.
Izgleda bi Paqueta mogao početi umjesto Samua, bar nešto normalno. Mada treba sačekati zvaničnu postavu, možda opet iznenadi i nas i protivnike sa špancem.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Mogu mislit koliko je Biglia spreman, lik se raspada.
jel ovaj donnarumma iz brescie u familijarnoj vezi s vasim donnarummom
igra decko, zabija golove
igra decko, zabija golove
-
celikmilan
- Kontakt:
3 i po sata do utakmice i još valjda ostaje pitanje hoće li početi Bennacer ili Biglia.
Čuj Benaser da počne, baš ste ludi, pa nije se dečko još adaptirao na novu sredinu jbt 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Sa druge strane Miki igra za Romu i zabija, lik jedva trening pošten odradio
- nextterrain
- Kontakt:
Biglia i Paqueta pocinju
Ne znam zasto Bennacer ne igra, pa bio je najbolji igrac proslo kolo
Ne znam zasto Bennacer ne igra, pa bio je najbolji igrac proslo kolo
- Fantasista
- Kontakt:
Formazione ufficiale #Milan: Donnarumma, Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez, Kessie, Biglia, Calhanoglu, Suso, Paquetà, Piatek. #hellasmilan
Ako ništa bar je Samu na klupi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Ja jedva čekam da ovaj debil dobije otkaz.
utroseno na pojacanja cc 80mil., ni jedno pojacanje ne igra, pa ko je ovdje lud? neki nisu jos ni debitovali ccccc...otjeraju gatusa dovedu 2x goreg trenera, pa jbt na sta Milan spade, sta bi od giganta.... 
Konačno zamjeni Samua za Paquetu što sam i priželjkivao, da bi bez ikakvog razloga klupirao Benasera. Uvijek nađe nešto da te iznervira.
Umjesto da momak igra i napreduje jer mu najviše od svih fali utakmica, on mu bezveze sjecka minutažu.
Ne kontam šta uopšte želi postići, ovim tempom se neće uigrati ni do januara.
Umjesto da momak igra i napreduje jer mu najviše od svih fali utakmica, on mu bezveze sjecka minutažu.
Ne kontam šta uopšte želi postići, ovim tempom se neće uigrati ni do januara.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo neka se ne puca, sve je dobro... 
Rope, pa Benna i jest kvalitet za pola sata ozbiljnog fudbala!
Biglia jest cirkus teški, ali bar iza sebe ima iskustvo i repku Argentine godinama, kao dobar CV i ipak je ime za Bennacera, Krunića i sl.
Žalosno i da nam on igra u prvih 11, ali očito u vezi bolje nemamo, tako razmišlja vjerovatno i GP.
Ja bih možda Jacka probao u prvih 11, mada je sve to tu negdje...
Ja sam rekao prije 2 mjeseca da mi nećemo dovesti nijedno pravo pojačanje i nismo ga ni doveli!
Sve neki polupanjevi i panjevi, kojih se Tito ne riješi kao Zomboliva i sl.
Rope, pa Benna i jest kvalitet za pola sata ozbiljnog fudbala!
Biglia jest cirkus teški, ali bar iza sebe ima iskustvo i repku Argentine godinama, kao dobar CV i ipak je ime za Bennacera, Krunića i sl.
Žalosno i da nam on igra u prvih 11, ali očito u vezi bolje nemamo, tako razmišlja vjerovatno i GP.
Ja bih možda Jacka probao u prvih 11, mada je sve to tu negdje...
Ja sam rekao prije 2 mjeseca da mi nećemo dovesti nijedno pravo pojačanje i nismo ga ni doveli!
Sve neki polupanjevi i panjevi, kojih se Tito ne riješi kao Zomboliva i sl.
Benaser je bio jedna od rijetkih svjetlih tački u dvije utakmice, iako je ubjedljivo najkraće bio sa ekipom.
Ovakav tip igrača je jedan od najbitnijih kotačića za njegovu postavku igre i umjesto da mu pružiš kontinuitet igranja da bi se što brže prilagodio ekipi, jer je propustio skoro sve pripreme, ovaj mu bez ikakve potrebe sjecka minutažu.
Mada ne bi me čudilo ni da ovaj debil vidi Bigliu kao startera, pa odatle Ben na klupi.
Ovakav tip igrača je jedan od najbitnijih kotačića za njegovu postavku igre i umjesto da mu pružiš kontinuitet igranja da bi se što brže prilagodio ekipi, jer je propustio skoro sve pripreme, ovaj mu bez ikakve potrebe sjecka minutažu.
Mada ne bi me čudilo ni da ovaj debil vidi Bigliu kao startera, pa odatle Ben na klupi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A garant ga je i Biglia oduševio na pripremama (nisam iznenađen, Biglia iz Lazija bi se odlično uklopio u Giampaolov sistem), pa ga sad mora isforsirati dok ne skonta da se zajebao kao i sa Borinijem, Samuom, Susom itd.
Al' eto hajde možda Biglia pokaže da ima još nekog kuveta u njemu, mada nisam pretjerano optimističan.
Al' eto hajde možda Biglia pokaže da ima još nekog kuveta u njemu, mada nisam pretjerano optimističan.
Ma nema se šta jedan Biglia sa 34 godine i u zadnjoj godini ugovora gurati ispred Benasera.
Čak i da trenutno jeste bolji (a nije), nema logike da krade minutažu i da mu daješ prednost nauštrb mladog, talentovanog igrača koji ima daleko veći plafon nego on i koji će nam biti bitan igrač u budućnosti. A da dobijemo takvog igrača, treba mu što više minutaže, kako će drugačije napredovati ako ne na terenu?
Biglijina jedina uloga bi trebala biti da povremeno uskoči u slučaju povreda i umora, a na ljeto rastanak.
Nervira me to što tip nikako da izvede najjaču postavu na teren, vazda nešto glumi i izvodi. Dok kod drugih igrači ulijeću u postave i poslije par odrađenih treninga.
Čak i da trenutno jeste bolji (a nije), nema logike da krade minutažu i da mu daješ prednost nauštrb mladog, talentovanog igrača koji ima daleko veći plafon nego on i koji će nam biti bitan igrač u budućnosti. A da dobijemo takvog igrača, treba mu što više minutaže, kako će drugačije napredovati ako ne na terenu?
Biglijina jedina uloga bi trebala biti da povremeno uskoči u slučaju povreda i umora, a na ljeto rastanak.
Nervira me to što tip nikako da izvede najjaču postavu na teren, vazda nešto glumi i izvodi. Dok kod drugih igrači ulijeću u postave i poslije par odrađenih treninga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.