AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Znao sam da će ga gurati jer sam na ljeto čitao post jednog insajdera koji je pisao kako mister cijeni Bigliu i ozbiljno računa na njega. Ludilo
- Beduin
- Kontakt:
Jedino ako nije fora da mu dadnu sansu do zime pa da ga probaju prodati, jer covjek ima 3mil platu, medju najplacenijim igracima uz Reinu, Donarumu i jos mozda 1-2 igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ko će ga ovakvog raspalog uzeti i još platiti? Ne bi ni da ima još 6 godina u ugovoru, a ne 6 mjeseci. 
Tip ga evidentno gura jer je u njegovoj glavi igračina. Ni nije naučio na bolje, pa mu je i Biglia top.
Jedino dobro u svemu ovome je što će makar Paqueta igrati ofanzivnije, iako će i to trajati dok ne zaigra Rebić. A kad se to desi, Kakan ide na lijevog veznog, a onaj na klupu.
Ima i solucija da se pokuša sa Paketom i Rebićem iza Piateka, ali gdje Susericu klupirati, bog da mu dušu prosti.
Tip ga evidentno gura jer je u njegovoj glavi igračina. Ni nije naučio na bolje, pa mu je i Biglia top.
Jedino dobro u svemu ovome je što će makar Paqueta igrati ofanzivnije, iako će i to trajati dok ne zaigra Rebić. A kad se to desi, Kakan ide na lijevog veznog, a onaj na klupu.
Ima i solucija da se pokuša sa Paketom i Rebićem iza Piateka, ali gdje Susericu klupirati, bog da mu dušu prosti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Realno ova postava mora biti dovoljna za pobjedu protiv Verone, al za iduce kolo ce trebati mnogo toga vise
Kako god okreneš, cirkus smo teški... 
Ko god da igra, mi smo kardan od ekipe, jedino nas pobjede nad ovim levatima vade i kiksevi kao Lazio danas i sl.
Nadamo se opet LP i tom četvrtom mjestu, pa onda na sljedeće ljeto opet isto da pričamo kao ovaj mercato.
Ko god da igra, mi smo kardan od ekipe, jedino nas pobjede nad ovim levatima vade i kiksevi kao Lazio danas i sl.
Nadamo se opet LP i tom četvrtom mjestu, pa onda na sljedeće ljeto opet isto da pričamo kao ovaj mercato.
Stepinski, kakva budala 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ovo je jos gore,sad ces tek vidjeti koliko smo ne kreativni 
Falim te bože da i nas nekad sudije poguraju. Mislim, nije guranje jer je opravdan karton, ali i ove situacije se izrazito rijetko dešavaju kod nas.
Možda se sad sastave sa loptom sa igračem više i ubiju moćnu Veronu.
Možda se sad sastave sa loptom sa igračem više i ubiju moćnu Veronu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo i ovaj Pjontek me sve vise i vise nervira, bice da se umislio da je neki igrac
- Fantasista
- Kontakt:
Milan je jedina ekipa kojoj ništa ne znači to što ima igrača više.
Bezze crveni, bice veca sramota kad izgubimo xd
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pjontek je previše nervozan zbog golgeterskog posta, hitno mu treba taj gol da se smiri malo na terenu. Jednostavno previše maše rukama, simulira, traži nekakve faulove, penale, a sve u želji da postigne daj gol.
Igra katastrofa, tim više što imamo igrača više i potpuno smo nemoćni na terenu.
Igra katastrofa, tim više što imamo igrača više i potpuno smo nemoćni na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nova sezona, novi trener i opet ista ovisnost o Susu. Yebo vam on mater više, pa znate li koju drugu ideju smisliti. 
Ne znam šta se desilo, na prijateljskim utakmicama su prikazali tečnu igru i dosta kreiranih akcija, a sad se ne mogu sastaviti na terenu. Ne vrijedi čak ni igrač više, pa ne znaju ni višak napraviti.
Ne znam šta se desilo, na prijateljskim utakmicama su prikazali tečnu igru i dosta kreiranih akcija, a sad se ne mogu sastaviti na terenu. Ne vrijedi čak ni igrač više, pa ne znaju ni višak napraviti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Rino je doktor za ovog majmuna.
Bice veselo iducu subotu protiv Intera sa ovakvom igrom
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Uzas,ma kako da se zavrsi ova tekma
Kako je ovo loše majko mila. Prije će Verona dat gol. Taktika dodaji se dok ne izgubiš loptu. Sramota da sa igračem više nisu uputili udarac prema golu.
Il Club più titolato al mondo!
Sramotno loša igra, Giampaolo se za sada pokazuje kao katastrofalan izbor.
- Fantasista
- Kontakt:
Inter će ih raskovat. Pali su totalno a tek krenula sezona, Conte svoje nabrijao do smrti.
Ovako se i Gasperini brukao u Interu. To su treneri za male ekipe, nema on blage veze šta radi.
Ovako se i Gasperini brukao u Interu. To su treneri za male ekipe, nema on blage veze šta radi.
Sad kad jos ubaci Samua i Borinija
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95, Maestro^^ i 5 gostiju.