Evo skandiranje Uprava Napolje

A budala, tjeraju Zulu

Mulalić nije neki stručnjak ali je tu bio srcem i nije to toliko loše izgledalo s obzirom na kvalitet a vi na to sve dovete ovog. Čovjek je 18 utakmica bez pobjede.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:22Ja sam to sve znao znaci majke mi pripreme u Konjicu nisu ni pocele ja sam znao u kojem to smjeru ide
Al dzabe oni glupani sto su mi izbrisali temu ne vole istinu
I tad su me prozvali dusmanom kluba
Zato sam istinu govorio
Cestitke Velezu
Sad ce ih Amar tuziti za ulicu sto se koristi njegovo prezime i opet ce skupljatiZipSarajevo je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:21Jak zeljo, samo ih sreca ne pazi.
Ko vam je kriv kad dirate u pomozi.ba
Ooooo ajde je.bi ga ooo ajde je.bi ga,ajde je.bi ga plavog gospodina
Levatuuu
Tobejarabi paša
Idemo i vi i mi u europu, vi treci mi cetvrti i nama kupFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:25Uzet ce Zrinjski i kup. Mislim da ce Velez svakako igrati Evropu kroz ligu a mi cemo se potrkat za to cetvrto mjesto
MostarskiSin je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:27Idemo i vi i mi u europu, vi treci mi cetvrti i nama kupFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:25Uzet ce Zrinjski i kup. Mislim da ce Velez svakako igrati Evropu kroz ligu a mi cemo se potrkat za to cetvrto mjesto![]()
Ali kako igrate i to pod trenerom koji ne košta puno niti je imao neki poseban angažman prije.. svaka vam častMostarskiSin je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:27Idemo i vi i mi u europu, vi treci mi cetvrti i nama kupFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:25Uzet ce Zrinjski i kup. Mislim da ce Velez svakako igrati Evropu kroz ligu a mi cemo se potrkat za to cetvrto mjesto![]()
Ma mozeMostarskiSin je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:27Idemo i vi i mi u europu, vi treci mi cetvrti i nama kupFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:25Uzet ce Zrinjski i kup. Mislim da ce Velez svakako igrati Evropu kroz ligu a mi cemo se potrkat za to cetvrto mjesto![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Argentina, Giuseppe1, Vanja8 i 16 gostiju.