Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bender ni Hazbuli ne bi sut odbranio
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pola premijer lige nije zelio Hadzikica (isto i Zeljo i Sarajevo nisu htjeli)...a cojk je Doktor za sve golmane premijer lige!
Suti,samo suti

- Meraak1921
- Kontakt:
Najjace je pitice se necemu nadaju, nema hajra kad nemate mira u kuci yadovi, tjerate upravu mjesecima, na kraju ce vam ta uprava evropu obezbjediti? Hoce yedan **** veliki i da ga djelite vas 100 zuba na sjeveru
-
- Kontakt:
Sto to zulu tjerate?Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:35Najjace je pitice se necemu nadaju, nema hajra kad nemate mira u kuci yadovi, tjerate upravu mjesecima, na kraju ce vam ta uprava evropu obezbjediti? Hoce yedan **** veliki i da ga djelite vas 100 zuba na sjeveru
Jel ti to krivo sto ćemo evropu obezbjeditiMeraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:35Najjace je pitice se necemu nadaju, nema hajra kad nemate mira u kuci yadovi, tjerate upravu mjesecima, na kraju ce vam ta uprava evropu obezbjediti? Hoce yedan **** veliki i da ga djelite vas 100 zuba na sjeveru

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:35Najjace je pitice se necemu nadaju, nema hajra kad nemate mira u kuci yadovi, tjerate upravu mjesecima, na kraju ce vam ta uprava evropu obezbjediti? Hoce yedan **** veliki i da ga djelite vas 100 zuba na sjeveru

NEMA NAZAD
- Meraak1921
- Kontakt:
Dovoljan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:37Jel ti to krivo sto ćemo evropu obezbjeditiMeraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:35Najjace je pitice se necemu nadaju, nema hajra kad nemate mira u kuci yadovi, tjerate upravu mjesecima, na kraju ce vam ta uprava evropu obezbjediti? Hoce yedan **** veliki i da ga djelite vas 100 zuba na sjeveru
![]()
Sacuvaj post

-
- Kontakt:
A non stop nam fali minimalno po 5-6 igraca, valjda se oporave svi do finala kupa.MortemHz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:29Ali kako igrate i to pod trenerom koji ne košta puno niti je imao neki poseban angažman prije.. svaka vam častMostarskiSin je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:27Idemo i vi i mi u europu, vi treci mi cetvrti i nama kupFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:25Uzet ce Zrinjski i kup. Mislim da ce Velez svakako igrati Evropu kroz ligu a mi cemo se potrkat za to cetvrto mjesto![]()
![]()
Bajric - U21 igrac, povrijedjen od Februara i nema ga do kraja sezone.
Hasanovic - povrijedio se proslu utakmicu u Tuzli i nema ga do kraja sezone, stradali prednji krizni
Halilovic - povrijedio se pocetkom marta, tek se oporavio i danas upisao par minuta
Pavic - jedan od dva lijeva beka sto imamo, povrijedjen vec pola godina
Cukovic - takodjer lijevi bek, povrijedjen vise nego sto igra
Ovcina - odbio smanjenje plate, prvi izbor na desnom beku na tribinama
Karamarko - doveden kao zamjena za Ovcinu, nije upisao ni minute
Muminovic - takodjer desni bek, U21 igrac, povrijedjen dugo vremena
Čestitke Veležu na prolazu dalje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A šta si navalio na naš budžet druže. Ne brini, zvat ćemo humanitarni broj čim bude u funkciji.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:38Dovoljan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:37Jel ti to krivo sto ćemo evropu obezbjeditiMeraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:35Najjace je pitice se necemu nadaju, nema hajra kad nemate mira u kuci yadovi, tjerate upravu mjesecima, na kraju ce vam ta uprava evropu obezbjediti? Hoce yedan **** veliki i da ga djelite vas 100 zuba na sjeveru
![]()
Sacuvaj postkrivo mi bas hahahahaha, zavrsice ekipa sa najvecim budzetom 6ti na kraju
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sad ce broj uvesti da im se skupi za kovčega da se sahrane svi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Znamo mi da si ti bilde ne moras stalno napominjati.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da crstiam @Only-u
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno je prezauzetBeli98 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:40A šta si navalio na naš budžet druže. Ne brini, zvat ćemo humanitarni broj čim bude u funkciji.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:38
Sacuvaj postkrivo mi bas hahahahaha, zavrsice ekipa sa najvecim budzetom 6ti na kraju
![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bgm, da komsiluk nije dobio svoju verziju Dudića?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Coach na prvoj izjavi vec se u Edisa pretvori,pita ga novinar u fazonu niste napravili previše šansi on u kontru odma kao nebi se slozio
Opasan demagog definitivno

"Ne bih rekao da nismo napravili pretjerano prilika. Za ovaj meč smo napravili dosta prilika, ali nismo dali golove. Bili smo dominantni na terenu u posjedu lopte i nismo zaslužili poraz jer iz dvije polušanse su igrači Veleža dali gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".