Slazem se sa tobom to sto zelis reci. Mislim da je van pameti u buduce davati pobjedu gostima za zelenim stolom. Ili nastaviti tekmu gdje je stalo ili iz pocetka a domacina oderat novcano zbog propusta u organizaciji.amypitar je napisao/la:Kaznili su nas i neka su,kad smo blesavi.Sad je problem sto ima divljaka u BiH koliko zelis.Das nekim kretenima par stotina maraka,ulete u teren i prekinu tekmu,i eto Vam tri boda.Evo sad recimo u Zenici u'leti par Manijaka,igraci pobjegnu sa terena,i jednostavno igraci Zelje,iako su njihovi navijaci ,odbiju da izadu na teren,i sta onda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni je utakmica trebala da se nastaviti od 70 minute,bez publike na Kosevu,a klub kazniti kao sto smo mi kaznjeni, i tu je kraj price.Slijedece utrcavanje jos vece kazne, i oduzimanje bodova.Ovako vec sad je prvenstvo neregularno,jer ovo ce sad biti moderno,svaki klub na gostovanjima ce traziti najmanju priliku da napusti teren.
-
- Kontakt:
koje ba navijace covjek optuzuje debile koji su uletjeli u teren koji su ostalim navijacima uskratlili da gledaju utakmicu .ako sad treba dinu napadati a braniti ove sto su prekinuli utakmicu a onda smo jadni da ne mozemo biti jadniji .Olala je napisao/la:dinu treba biti stid i sram optuzuje svoje navijace ,a ne poduzima nista da se ubice iz listice nadju
-
- Kontakt:
Kaze kreten iz komisije za avaz danasnji kako se cekalo sat vremena da se stadion isprazni.
PA JE LI OVDJE NEKO MALOUMAN? Sve kapije su i bile zakljucane tih sat vremena i niko NIJE MOGAO IZACI sve i da je htio.Cim su otvorili raja je krenula samovoljno izlaziti, znaci niko nas nije tjerao kao sto to biva kad se naredi praznjenje stadiona.
Kaze jos kako nije lahko ispraznit stadion od 36.000 mjesta, pa budalo lakse je ispraznit 5000 ljudi sa stadiona koji prima 36.000 jer imas prostora za sve nego 1000 ljudi sa stadiona koji prima 800 (naveo primjer kamberovic polja)
Nasim vjerujem u potpunosti da niko iz saveza nije htio formirati krizni stab i kako nisu ni izasli da vide ima li uslova za nastavak, a bilo ih je i bez praznjenja sjevera a mogli su i to da su htjeli odmah uraditi u roku od 5 minuta (akcenat na ovo da su htjeli) i nastaviti tekmu!
FUJ!
PA JE LI OVDJE NEKO MALOUMAN? Sve kapije su i bile zakljucane tih sat vremena i niko NIJE MOGAO IZACI sve i da je htio.Cim su otvorili raja je krenula samovoljno izlaziti, znaci niko nas nije tjerao kao sto to biva kad se naredi praznjenje stadiona.
Kaze jos kako nije lahko ispraznit stadion od 36.000 mjesta, pa budalo lakse je ispraznit 5000 ljudi sa stadiona koji prima 36.000 jer imas prostora za sve nego 1000 ljudi sa stadiona koji prima 800 (naveo primjer kamberovic polja)
Nasim vjerujem u potpunosti da niko iz saveza nije htio formirati krizni stab i kako nisu ni izasli da vide ima li uslova za nastavak, a bilo ih je i bez praznjenja sjevera a mogli su i to da su htjeli odmah uraditi u roku od 5 minuta (akcenat na ovo da su htjeli) i nastaviti tekmu!
FUJ!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa BOLAN, nije Diznilend... Imaju licni podaci, licne karte, identifikacija, pa nije niko glup...amypitar je napisao/la:Kaznili su nas i neka su,kad smo blesavi.Sad je problem sto ima divljaka u BiH koliko zelis.Das nekim kretenima par stotina maraka,ulete u teren i prekinu tekmu,i eto Vam tri boda.Evo sad recimo u Zenici u'leti par Manijaka( ne moraju imati na sebi obilježja kluba),igraci pobjegnu sa terena,i jednostavno igraci Zelje,iako su njihovi navijaci ,odbiju da izadu na teren,i sta onda.

Potpuno opravdana presuda, s tim da ste i dobro prosli sa odlukom disciplinske komisije...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
bolje mu je da se brine kako da dobiju VELIKU obarsku i te ostale velikane ,nek ostavi navijace.bordobijeli je napisao/la:koje ba navijace covjek optuzuje debile koji su uletjeli u teren koji su ostalim navijacima uskratlili da gledaju utakmicu .ako sad treba dinu napadati a braniti ove sto su prekinuli utakmicu a onda smo jadni da ne mozemo biti jadniji .Olala je napisao/la:dinu treba biti stid i sram optuzuje svoje navijace ,a ne poduzima nista da se ubice iz listice nadju
Sarajevo smo mi svi drugi su prolazni
Vec odavno je jasno ko cini vecinu u ovim komisijama u savezu.samosarajvo je napisao/la:Kaze kreten iz komisije za avaz danasnji kako se cekalo sat vremena da se stadion isprazni.
FUJ!
prvo se malo informisi...amypitar je napisao/la:Po meni je utakmica trebala da se nastaviti od 70 minute,bez publike na Kosevu,a klub kazniti kao sto smo mi kaznjeni, i tu je kraj price.Slijedece utrcavanje jos vece kazne, i oduzimanje bodova.Ovako vec sad je prvenstvo neregularno,jer ovo ce sad biti moderno,svaki klub na gostovanjima ce traziti najmanju priliku da napusti teren.
na tom istom stadionu prije 2 godine je napadnut nas igrac i jesmo li mi ko pic*e pobjegli ili smo ostali odigrati cjelu utakmicu...iako smo vodili bila je 73 minuta i mogli smo pobjeci u svlacionicu al' nismo nego ostali na terenu...
[youtube][/youtube]
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
A da su bili oni anamo sigurno bi doslo do prekida izasli bi sa tekme to ti zeli i reci da svako moze traziti prekid zbog ovakvih scena a mi to ovdje u ovoj utakmici nismo htjeli.Southboy je napisao/la:prvo se malo informisi...amypitar je napisao/la:Po meni je utakmica trebala da se nastaviti od 70 minute,bez publike na Kosevu,a klub kazniti kao sto smo mi kaznjeni, i tu je kraj price.Slijedece utrcavanje jos vece kazne, i oduzimanje bodova.Ovako vec sad je prvenstvo neregularno,jer ovo ce sad biti moderno,svaki klub na gostovanjima ce traziti najmanju priliku da napusti teren.
na tom istom stadionu prije 2 godine je napadnut nas igrac i jesmo li mi ko pic*e pobjegli ili smo ostali odigrati cjelu utakmicu...iako smo vodili bila je 73 minuta i mogli smo pobjeci u svlacionicu al' nismo nego ostali na terenu...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 27 sep 2013, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vidi ovo, (naprimjer) na kraju ako nam borac uzme titulu za 1 bod( (necu da kazem 3 jer smo igrali 0:0 a nismo vodili) svi ce se sjecati ovog uleta protiv Borca i te kazne vise nego remija protiv Mladosti.To je tako i tako treba da bude.Ja prvi (da se tako desi na kraju) cu kriviti ove kretene sto su uletili a ne bilo koga za remiji protiv Mladosti,poraz od Sirokog isl isl...Olala je napisao/la:bolje mu je da se brine kako da dobiju VELIKU obarsku i te ostale velikane ,nek ostavi navijace.bordobijeli je napisao/la:koje ba navijace covjek optuzuje debile koji su uletjeli u teren koji su ostalim navijacima uskratlili da gledaju utakmicu .ako sad treba dinu napadati a braniti ove sto su prekinuli utakmicu a onda smo jadni da ne mozemo biti jadniji .Olala je napisao/la:dinu treba biti stid i sram optuzuje svoje navijace ,a ne poduzima nista da se ubice iz listice nadju
Daleko od toga da govorim da je titula vec izgubljena, jos 20 kola ima da se igra, idalje je na nama sve ali....
I PRESTANITE PRAVDATI ULIJETANJE LOSOM IGROM I REZULTATIMA JER SMO BILI I U PUNO GOROJ SITUACIJI!
Ove godine imamo finu ekipu po imenima, jos smo cekali Bilbiju da dobije papire i Irfana da se spremi.Pa hajmo reci i Dzakmica da se oporavi.Ostali rezultati su nam isli na ruku, bili smo u trci za prvo mjesto, igra bi se siguran sam vremenom popravila, pa mozda bi Husref i dobio otkaz da je zavrsilo 0:0 protiv Borca, mozda bi doso neko drugi skim bi proigrali i osvojili titulu jer bi imali dobre sanse, Borac bi nam bjezo 2 boda a sad bjezi 5 (imamo ih i sad da se razumjemo)..bog zna sta bi se desilo.Nekad poraz i dobro donese (Sjetite se poraza od kukesija i odlaska melunovica,haurdica isl) Ovako nikad necemo saznat a Husref ce ostat na klupi...
@southboy
vidio bi kako bi vasi ostali na terenu da je bilo 1:0 za celik ili 0:0 ili bilo koji rezultat koji je Celiku isao u korist
-
- Kontakt:
brkaju se neke stvari ,dali stvarno misliš da je rjesenje sto su ovi uletjeli u teren i da se tako treba odnositi prema klubu.ja sam navijač FKS bio i prije dine a ako Bog da i poslije njeg al ova balavurdija sto je uradila nema opravdanja.Olala je napisao/la:bolje mu je da se brine kako da dobiju VELIKU obarsku i te ostale velikane ,nek ostavi navijace.bordobijeli je napisao/la:koje ba navijace covjek optuzuje debile koji su uletjeli u teren koji su ostalim navijacima uskratlili da gledaju utakmicu .ako sad treba dinu napadati a braniti ove sto su prekinuli utakmicu a onda smo jadni da ne mozemo biti jadniji .Olala je napisao/la:dinu treba biti stid i sram optuzuje svoje navijace ,a ne poduzima nista da se ubice iz listice nadju
Sarajevo mora pod hitno odrzati sastanak sa NSBIH,jer je ocito da Sarajevo nema apsolutno nikakvu zastitu u istom.Vec sad je evidentno da Borac,Zeljo i Siroki imaju svoje ljude u nogometnoj kuci BIH, i da su zasticeni na sve moguce nacine.
-Samo se sjetite nekih utakmica kao recimo u Banja Luci gdje ulijece navijac Borca udara šakom naseg igraca,utakmica se prekida nije nastavljena,jer igraci Sarajeva nisu smjeli izaci na teren radi bezbjednosti-kaznjeni smo od NSBIH, i tri boda idu Borcu.
-Zenica-Bilino Polje vodimo 0-1,navijac Celika sa Istocne tribine pogadja pom.sudiju nekim predmetom,utakmica se prekida na zahtjev glavnog sudije-NSBIH donosi odluku da se utakmice ponovi (opet na nasu stetu)
-Trebinje borimo se za titulu sa Leotarom,vodimo 0-1 do 75 min.i tad nastaje pljusak utakmicu se prekida na zahtjev delegata ,jer se nema uslova da se ista nastavi zbog natopljenog terena.Po svim pravilima igralo se vise od 72 min.da se ista registruje 0-3 za Sarajevo.-NSBIH odlucuje da se ista nastavi sutradan od 75 minute.
Pa Tuzla afera žuti kartoni,pa Siroki smrt Vedrana,mozemo do sutra, itd.itd
Sve je to bilo na stetu FK.Sarajevo.
-Samo se sjetite nekih utakmica kao recimo u Banja Luci gdje ulijece navijac Borca udara šakom naseg igraca,utakmica se prekida nije nastavljena,jer igraci Sarajeva nisu smjeli izaci na teren radi bezbjednosti-kaznjeni smo od NSBIH, i tri boda idu Borcu.
-Zenica-Bilino Polje vodimo 0-1,navijac Celika sa Istocne tribine pogadja pom.sudiju nekim predmetom,utakmica se prekida na zahtjev glavnog sudije-NSBIH donosi odluku da se utakmice ponovi (opet na nasu stetu)
-Trebinje borimo se za titulu sa Leotarom,vodimo 0-1 do 75 min.i tad nastaje pljusak utakmicu se prekida na zahtjev delegata ,jer se nema uslova da se ista nastavi zbog natopljenog terena.Po svim pravilima igralo se vise od 72 min.da se ista registruje 0-3 za Sarajevo.-NSBIH odlucuje da se ista nastavi sutradan od 75 minute.
Pa Tuzla afera žuti kartoni,pa Siroki smrt Vedrana,mozemo do sutra, itd.itd
Sve je to bilo na stetu FK.Sarajevo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 sep 2013, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ovako nam i treba. Još fino da i onaj Tan odusta od nas i sve će nam biti udure. Ko god da su oni "navijači" koji su upali u teren na lijep način su iskazali ljubav prema FK Sarajevu. Još jednom svaka ima čast ! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
prva utakmica se igrala na Grbavici i uzeli smo ih 1:0...ovo je bio revans..tako da i 0:0 pa i 1:0 za njih bi nam odgovaralo..samosarajvo je napisao/la: @southboy
vidio bi kako bi vasi ostali na terenu da je bilo 1:0 za celik ili 0:0 ili bilo koji rezultat koji je Celiku isao u korist
Samo je bilo tesko ocekivati da ce oni nas uzeti sa onakvim sastavom kakav smo tada imali..al dobro nije to tema..
Ugl moje misljenje da gostujuca ekipa ulazi u svlacionicu i da dobija bodove je individualna..po meni zavisi od ekipe..
A sad je prica posto je jedan uletio navijac na teren a kako je Osim mogao reagovati i da nastavi igru u BL jos je 30 ljudi uletilo na teren i znaci doslo bukvalno do nas..a ovdje je ovaj momak uspio doci na 40metara od navijaca...
po meni su oni previse napuhali ovu situaciju a jos smo mi u BL tada vodili 0:1 i bili bolji,a na kosevu je bilo 0:0 i vi ste dominirali e u tom je razlika..
19TM87
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
90% likova na sjeveru ne zna ni sta radi tamoZagor je napisao/la:Ovako nam i treba. Još fino da i onaj Tan odusta od nas i sve će nam biti udure. Ko god da su oni "navijači" koji su upali u teren na lijep način su iskazali ljubav prema FK Sarajevu. Još jednom svaka ima čast !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Jedina istina je ta da nijedan od ovih nije krenuo na igrace Borca sto se i jasno vidi na snimku.Oni su se branili na golu koji je okrenut prema sjeveru.Ovi kad su protrcali kroz njihovu odbrani niko se nije pomjerio niti potrcao prema svlacionici.Tek kad je doso haman do kraja jednom njihovom je doslo iz guzice u glavu da potrci ka svlacionici i napravi scenu kao da je uletilo 5000 ljudi,kako mu je zivot ugrozen isl isl.Za njim su ostali uletili i gotova stvar.Southboy je napisao/la:prva utakmica se igrala na Grbavici i uzeli smo ih 1:0...ovo je bio revans..tako da i 0:0 pa i 1:0 za njih bi nam odgovaralo..samosarajvo je napisao/la: @southboy
Samo je bilo tesko ocekivati da ce oni nas uzeti sa onakvim sastavom kakav smo tada imali..al dobro nije to tema..
Ugl moje misljenje da gostujuca ekipa ulazi u svlacionicu i da dobija bodove je individualna..po meni zavisi od ekipe..
A sad je prica posto je jedan uletio navijac na teren a kako je Osim mogao reagovati i da nastavi igru u BL jos je 30 ljudi uletilo na teren i znaci doslo bukvalno do nas..a ovdje je ovaj momak uspio doci na 40metara od navijaca...
po meni su oni previse napuhali ovu situaciju a jos smo mi u BL tada vodili 0:1 i bili bolji,a na kosevu je bilo 0:0 i vi ste dominirali e u tom je razlika..
USLOVA ZA NASTAVAK JE BILO, PA CAK I BEZ PRAZNJENJA SJEVERA! A I TO SU MOGLI DA SU HTJELI U ROKU 5 MINUTA URADITI A NE OTKLJUCATI KAPIJE NAKON 70 MINUTA I PUSTITI RAJU DA SAMA IZLAZI A PRICATI PO MEDJIMA KAKO JE 70 MINUTA TREBALO DA SE ISPRAZNI STADION PRAVDAJUCI KAKO JE OGROMAN I KAKO IMA 36.000 MJESTA! SMJESNO!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvala Bogu da znam, zato me i vise nema tamoOlala je napisao/la:nek ti znasBosniacum Lilium je napisao/la:90% likova na sjeveru ne zna ni sta radi tamoZagor je napisao/la:Ovako nam i treba. Još fino da i onaj Tan odusta od nas i sve će nam biti udure. Ko god da su oni "navijači" koji su upali u teren na lijep način su iskazali ljubav prema FK Sarajevu. Još jednom svaka ima čast !

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ne mogu da vjerujem da postoje jos uvijek likovi koji pravdaju one djecacice. Ja se nadam da ce ovo biti neki presedan kako trebaju i drugi klubovi da reaguju nakon ovakvih i slicnih ispada.
Sve ti je to povezano.Desole je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da postoje jos uvijek likovi koji pravdaju one djecacice. Ja se nadam da ce ovo biti neki presedan kako trebaju i drugi klubovi da reaguju nakon ovakvih i slicnih ispada.

Kako god da se isto desilo u BL utakmica takođe nebi bila nastavljena i bila bi registrovana sa 0:3.
NeshaFCB je napisao/la:Sve ti je to povezano.Desole je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da postoje jos uvijek likovi koji pravdaju one djecacice. Ja se nadam da ce ovo biti neki presedan kako trebaju i drugi klubovi da reaguju nakon ovakvih i slicnih ispada.Na svakom forumu najviše je maloljetnika i onda djeci zanimljivo vidjeti tuču, skandal, ispad, zapaljenu baklju, to je u njihovim godinama poduhvat gdje idoli nastaju... S godinama počinju misliti i bit realniji.
Kako god da se isto desilo u BL utakmica takođe nebi bila nastavljena i bila bi registrovana sa 0:3.
Ocito si u zabludi.Pa u Banja-Luci udari navijac Borca, igraca Sarajeva šakom u glavu,posle je trazeno od igraca Sarajeva da nastave utakmicu.Posto nisu izasli ,Sarajevo je kaznjeno nesto novcano,a tri boda prepisana Borcu.Imas bruku slucajeva u nasoj ligi,gdje par navijaca uleti u teren, i nikom nista.Pa u Kup utakmici u Zenici je navijac Celika uletio u teren,udario je igraca Zelje, i jel se prekinulo. :idea:Od cetiri navijaca koja su uletjela u terne,jedan se uspio probiti sa bakljom do juzne tribina, ostali su odmah uhvaceni.Ni jedan jedini nije napao igraca Borca,niti je bilo ko na terenu,ni u jednom momentu bio ugrozen.Nisu za sve isti kriteriji,sjeti se ljiljana na Kosevu kad delegat trazi da se zastava ukloni,te izaziva Horde Zla da tim potezom dodje do ekcesa sa policijom.U Istocnom Sarajevu je zastava sa 4 s i nikom nista.
Neka smo kaznjeni,ali da je za sve klubove isto,ali na zalost nije.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bordospartanac, galia95, Hajdeee, Haksss, NeSamSafetee, Sinfoc1986, Varijantas8 i 101 gost.