FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Samo da pesimistički napomenem da će nas kazna za onolike promašaje (cijela sezona) stići kad tad.
Bojim se El Klasika...
Bojim se El Klasika...
@GaryLineker
''Messi is indisputably the greatest player ever to don a pair of football boots. Don't even attempt to argue the point''.
I naravno, čim ima više prostora i ne igra kontra buseva postaje neuporedivo efikasniji u driblinzima. Sinoćnja statistika:
11 dribbles
3 nutmegs
5 key passes
1 assist
''Messi is indisputably the greatest player ever to don a pair of football boots. Don't even attempt to argue the point''.
I naravno, čim ima više prostora i ne igra kontra buseva postaje neuporedivo efikasniji u driblinzima. Sinoćnja statistika:
11 dribbles
3 nutmegs
5 key passes
1 assist
niko da pohvali Danija za sinocnju partiju, sramota
sinoc je bila veca vjerovatnoca da DeAndre Jordan poveze 5 slobodnih nego oni zabiju jedan zicer, uzas
sinoc je bila veca vjerovatnoca da DeAndre Jordan poveze 5 slobodnih nego oni zabiju jedan zicer, uzas
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pohvalio sam ga ja ,nisi vidiomiki_92 je napisao/la:niko da pohvali Danija za sinocnju partiju, sramota![]()
Dobar je bio sinoc,i on i mathieu. Iznenadjujuce dobri
I protiv reala ocekujem isto.
Sinoc stvarno su profulali previse zicera,al inace ove sezone fulaju mnogo zicera,ee kad se sjetim sta je sve profulano ,kakvr sanse.
do sad je trio trebo imat 100 golova lagano.
Protiv reala ak budu tako fulali stice ih kazna,moraju se sve dat stopostotne .pritisnut od pocetka al ne ic sad previse ofanzivno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ne treba se sad pred el clasico zanositi ovom dobrom partijom protiv citija, losa je to ekipa, izgledali su kao amateri i nisu uopste za razmatranje i poredjenje
serija promasaja protiv citija nema veze s predstojecom utakmicom, sinoc je to bilo onako upousteno, protiv reala ce to biti maksimalno ozbiljno, ja sam ubijedjen da cemo vidjeti jednu briljantnu partiju nasih momaka, messi je bolji no ikad, i to je najbitnije, kad je on nabrijan to je vec pola pobjede, ostali ga moraju pratiti, neymar i suarez moraju biti na svom nekom dobrom nivou i ne sumnjam da hoce, ocekujem suletov gol, iniesta takodje mora povuci maksimalno dobro, defanziva mora biti barem onako na nekom solidnom nivou
svasta moze biti, no sudeci po formama ekipa, mislim da ce nasi to dobiti, i to prilicno ubjedljivo, al pred nama je
serija promasaja protiv citija nema veze s predstojecom utakmicom, sinoc je to bilo onako upousteno, protiv reala ce to biti maksimalno ozbiljno, ja sam ubijedjen da cemo vidjeti jednu briljantnu partiju nasih momaka, messi je bolji no ikad, i to je najbitnije, kad je on nabrijan to je vec pola pobjede, ostali ga moraju pratiti, neymar i suarez moraju biti na svom nekom dobrom nivou i ne sumnjam da hoce, ocekujem suletov gol, iniesta takodje mora povuci maksimalno dobro, defanziva mora biti barem onako na nekom solidnom nivou
svasta moze biti, no sudeci po formama ekipa, mislim da ce nasi to dobiti, i to prilicno ubjedljivo, al pred nama je
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma Real M je neuporedivo jača i opasnija ekipa. Pa City sinoć nije igrao pressing uopšte, prostora je bilo koliko hoćeš, amaterska postavka totalno, idealno za Messija i ekipu, to se i vidjelo pogotovo u 2. poluvremenu kada su stvorili 5 čistih zicera. U nedjelju ćemo gledati potpuno drugačiju utakmicu, Madrid će pritiskati i izaći visoko. Tu ćemo tek vidjeti kako se snalaze Rakitić, Mascherano i Matju.
I još jednom se potvrdilo da Alves i Iniesta biraju utakmice
I još jednom se potvrdilo da Alves i Iniesta biraju utakmice
Nego da se vratimo potencijalnim transferima, to je ono što svi najviše volimo
Barcelona are among the teams interested in Inter Milan player Mateo Kovacic (20), who could be sold if Inter don't qualify for CL. [via ts]
Koliko je pouzdan ovaj tuttosport ?
Mundo deportivo danas:
Adviser Braida dined with Inter sports director Ausilio on Tuesday. Discussed Inter player Mateo Kovacic (20). Would cost at least 40M. [md]
Barcelona are among the teams interested in Inter Milan player Mateo Kovacic (20), who could be sold if Inter don't qualify for CL. [via ts]
Koliko je pouzdan ovaj tuttosport ?
Mundo deportivo danas:
Adviser Braida dined with Inter sports director Ausilio on Tuesday. Discussed Inter player Mateo Kovacic (20). Would cost at least 40M. [md]
Izgleda će u nedjelju samo Bravo na gol umjesto MAtS-a. Ostalo isto sve. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa otprilike je to to,koga bi drugog i stavio u prvu,mozda et bartra -mathieu zamjena moze bit.messilla je napisao/la:Izgleda će u nedjelju samo Bravo na gol umjesto MAtS-a. Ostalo isto sve.
ma odmorice se lijepo ,u nedjelju u 9 tek utakmica. .znali su igrat nekad LP pa u subotu u 6 sati igrat el clasico
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Kovacic jos nedokazan nedovoljno napreduje u Italiji
Još jedan rekord
[youtube][/youtube]
ja ga ne mogu nikako prežaliti
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 mar 2015, 14:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Re: Odg: FC Barcelona
Pogresan klub jbga. Coutinho otisao i spasio se.xaves je napisao/la:Kovacic jos nedokazan nedovoljno napreduje u Italiji
Ali opet i kad bi ga dovodili ne bi dao vise od 30 milijuna. A ima jos godinu dana da visimo hocel napredovat
EDIT: I meni je smijesno kad se prica o 'losoj' obrani, a zapravo je statisticki medju najboljima u Europi.
Mathieu je jucer odigrao jako dobro, on i Pique su donijeli visinu sto je prijeko potrebno za nedjelju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Consigliere
- Kontakt:
Al, Pep ni aplauz za gol Barce... To kad preuzme City da neko ne nadje klip, pa da se mora opravdavati 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
"If Real Madrid don't want Pogba, that's not a problem!" the midfielder's agent told L'Equipe. "They are a club that are used to buying players like they are washcloths then throwing them into the trash.
"They're a club who watch a player star in like six matches at the World Cup and buy them. Pogba doesn't want a club like that.
"They're a club who watch a player star in like six matches at the World Cup and buy them. Pogba doesn't want a club like that.
27.10.2020
@let3 vraca se Ćelo 2016-te, provjerena informacija

Pa dobro uz njega bi došao još i Pogbaxaves je napisao/la:Kovacic jos nedokazan nedovoljno napreduje u Italiji
Ja bi bio veoma zadovoljan, jbga kada je Verattija nemoguce izvuci iz Pariza ove godine
- Neandertalac
- Kontakt:
Rekoh ja juce, treba biti oprezan. City mudro sacekao da Barca fuli pet stopostotnih, jos im sudija pokloni penal, i eto ti belaja. Fortuna je ovaj put pogledala za 10 klasa bolju ekipu, pa je Aguero profulao, i nije nas uveo u nervoznu zavrsnicu, a gdje se moglo svasta desiti. Malo mi je zasmetala indolentnost kod onih desetak prilika, svi su nesto izmisljali, niko nije ostao hladne glave i rutinski zabio. Nadam se da ce na Realu otcepit 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
I ja bih, ali imam osjecaj da se sto prije trebamo pomiriti s tim da je to nemoguceRajaz je napisao/la:Pa dobro uz njega bi došao još i Pogbaxaves je napisao/la:Kovacic jos nedokazan nedovoljno napreduje u Italiji![]()
Ja bi bio veoma zadovoljan, jbga kada je Verattija nemoguce izvuci iz Pariza ove godine
Misliš za Pogbu ili ?xaves je napisao/la:I ja bih, ali imam osjecaj da se sto prije trebamo pomiriti s tim da je to nemoguceRajaz je napisao/la:Pa dobro uz njega bi došao još i Pogbaxaves je napisao/la:Kovacic jos nedokazan nedovoljno napreduje u Italiji![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.