Ona, u kojoj bi se frajer našao sigurno, da ga Calabria nije oborio.rope11 je napisao/la:Samo mi reci, kakva je to obvious goal-scoring opportunity situacija, kad je tip bio IZVAN šesnaeterca?![]()
Ne samo što je bio toliko udaljen od gola, nego što je imao i dva stopera ispred sebe. Da ga Calabria nije pokosio, dočekao bi ga bar jedan stoper, ako ne i obojica, nisu ni dva koraka bili udaljeni od njega.
To pravilo bi imalo smisla u situacijama gdje se faul desi npr. u petercu (mada ne znam ni kad sam tu zadnji put vidio crveni karton, uvijek je žuti+penal), a ne na 16-17m. I to među šumom igrača.
Onakvih faulova gdje skrše igrača u gol šansi sam vidio na stotine puta, ali nikad nisam vidio da je ikad pokazan crveni za to. Pogibeljne startove i zadnjeg igrača ne računam, to su opravdani crveni kartoni, ali Calabria se ne uklapa ni u jednu kategoriju.
Što se penala tiče, meni je djelovalo kao na liniji, što je prema pravilima penal. Ali nemoguće je ondje milimetarski precizno odrediti da li je bilo zamalo izvan 16 ili na crti, slobodno sudijsko uvjerenje... ali je na našu sreću svirano ovo prvo. Ili nesreću.
Mada nebitno, zaboli me i za Calabriom i za kartonom.
Nema to veze što je bio izvan 16m, ulazi u šansu za gol, zato i jest sviran faul a ne penal! Logika brate!
Pa nije bio na 66 m nego na 16 m moj Rope, a lopta je bila već na 13-14 m znači direktna situacija za gol, ne igramo ti i ja u napadu...
Uklapa se u tu kategoriju koju sam ti boldirao, jer i sudija je provjerio na VAR i opet je ostao pri odluci oko crvenog.
Znači 100% se uvjerio da je ispravna odluka!
Hajde, nema veze, ne mogu ti objasniti uz svu najbolju namjeru!
Uglavnom, sreća naša da se ovako završilo...