Far cry,uncharted 4eldo je napisao/la:Vlasnik sam ps4 upravo postaopa moze li preporuka za nekoliko ratnih igara,ali iskljucivo da se "ubijaju" ljudi, a ne zombiji,roboti ili sta ti ga ja znam sta vec. Uzeo COD infinite warfare i nakon 10min igranja nemogu vise,neke robote ubijam
. Imal sta da me sa puskom baci u sumu i to je to
.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Možda zadnji Tomb Raider i naravno RDR2, Battlefieldovi zadnji, COD WWII, možda i ovaj zadnji radi BlackOuta.UrbyEmanuelson je napisao/la:Far cry,uncharted 4eldo je napisao/la:Vlasnik sam ps4 upravo postaopa moze li preporuka za nekoliko ratnih igara,ali iskljucivo da se "ubijaju" ljudi, a ne zombiji,roboti ili sta ti ga ja znam sta vec. Uzeo COD infinite warfare i nakon 10min igranja nemogu vise,neke robote ubijam
.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sutra izlazi Read DEad Redemption 2eldo je napisao/la:Vlasnik sam ps4 upravo postaopa moze li preporuka za nekoliko ratnih igara,ali iskljucivo da se "ubijaju" ljudi, a ne zombiji,roboti ili sta ti ga ja znam sta vec. Uzeo COD infinite warfare i nakon 10min igranja nemogu vise,neke robote ubijam
.
Sve drugo ti treba bit manje bitno od toga.
Uzimaj i ne pitaj

Red dead redemption 2
Estakfirullah sta su ljudi napravili, ovo nije igra ovo je remek djelo

Estakfirullah sta su ljudi napravili, ovo nije igra ovo je remek djelo

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Gledam 105 giga igra ima.
Valjda je izbace i za PC kroz godinu dana.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Jel imaju plan ili se nadaš? Znam da kec nisu nikadTonySosa je napisao/la:Gledam 105 giga igra ima.![]()
![]()
Valjda imaju.Blejzer10 je napisao/la:Jel imaju plan ili se nadaš? Znam da kec nisu nikadTonySosa je napisao/la:Gledam 105 giga igra ima.![]()
![]()

GTA V je došla na PC nakon godinu ipo, moj te nije pipo.
Remember, remember the 5th of November.
Kul. Ovo vrijedi čekati.TonySosa je napisao/la:Valjda imaju.Blejzer10 je napisao/la:Jel imaju plan ili se nadaš? Znam da kec nisu nikadTonySosa je napisao/la:Gledam 105 giga igra ima.![]()
![]()
Valjda je izbace i za PC kroz godinu dana.Ovo je stajalo nekad na linkedin profilu ovog programera.
GTA V je došla na PC nakon godinu ipo, moj te nije pipo.

Taman do tad upgrejdovat računar malo.
A za GTA uvijek tako. Kao premišljaju se hoće li uopšte praviti PC verziju, lože raju maksimalno a onda kad izađe obori sve rekorde ko iz pi.čke
Naravno da ce biti za PC i to mozda prije nego sto je u slucaju GTA.
Samo ne znam koliko dugo ce izdrzati RDR2 kao igra. Mislim da ce to brzo postati dosadno.
Samo ne znam koliko dugo ce izdrzati RDR2 kao igra. Mislim da ce to brzo postati dosadno.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
ma nece, uradice isto kao i sa GTA V i ubaciti one online misijeMCMXLVI je napisao/la:Naravno da ce biti za PC i to mozda prije nego sto je u slucaju GTA.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Prvi i glavni problem po meni je sto je RDR u 1875 godini a GTA u 2013. Max 1-2 godine i mislim da je to to sto se tice ove igre.miki_92 je napisao/la:ma nece, uradice isto kao i sa GTA V i ubaciti one online misijeMCMXLVI je napisao/la:Naravno da ce biti za PC i to mozda prije nego sto je u slucaju GTA.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Scum propo nakon drugog dana od izlaska
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ja recimo kupio sebi Far Cry 5, igrao mozda dvije sedmice i dosadilo, generalno mi dosadi u igri okruzenje koliko god da je dobro.
Moze li se iznajmiti gdje ps4 

NistaRamiy je napisao/la:Moze li se iznajmiti gdje ps4
Gledam po olxu 20KM na jedan dan
Moze dva dana 30KM popust od meneRamiy je napisao/la:NistaRamiy je napisao/la:Moze li se iznajmiti gdje ps4
Gledam po olxu 20KM na jedan dan

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nabavi rdr2 pa cemo se dogovoritiAzpi je napisao/la: Moze dva dana 30KM popust od mene![]()

Cekam da padne cijene tako oko nove taman ga uzetRamiy je napisao/la:Nabavi rdr2 pa cemo se dogovoritiAzpi je napisao/la: Moze dva dana 30KM popust od mene![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- majestic24
- Kontakt:
ima li neko link da skinem rise of nations. to sam nekad davno igrao pa bih rado ponovoSignore je napisao/la:Skinuo Rise of Nations, ekstra igrica, ali... Gledam po internetu i svi imaju isto pitanje. Kako ugasiti tajmer? Nisam uspio ni na jedan nacin koji sam nasao na netu, tj. ne mogu naci skriptu. Da li postoji neki ingame cheat koji ukucam i dobijem no limit time?Otelo je napisao/la:Eh ovako, Europa Universalis i Crusader Kings, mada dosta su teške za igrati. Onda imaš Civilization 5 i 6 koje su easy to learn, hard to master igre. Nakon toga možda neke starije poput Strongholda, Victorie, onda one WW II strategije, ali se ne mogu sad sjetiti kako se zovu. Tu je već standardni Rise of Nations, Age of Empire. Onako s vrha jezika.Signore je napisao/la:Daj netko neku dobru strategiju za PC, ali offline da se igra. Ne zelim da sam obavezan prema nekom timu ili da strahujem da me netko tko igra deset godina napada dok ja spavamCisto onako nesto za bezvezno kidanje zivaca. Nisam igrao nikakvu igricu valjda 10 godina, nemam pojma sta valja, pa ako moze mala pomoc.
Eh sad, ima li ko kakvu dobru igru za neke mid range laptope. Nvidia 920M, Intel i5 - 6200U 2.3 Ghz, 8GB DD3 memorija. Ove poznate već znam, ali nešto dobro ispod radara me zanima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
https://rg-mechanics.org/games/pc_torre ... /7-1-0-204majestic24 je napisao/la: ima li neko link da skinem rise of nations. to sam nekad davno igrao pa bih rado ponovo
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 8 gostiju.