FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
49%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 160

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 01 nov 2021, 20:54

Ivkovic da ima obraza, bar gram obraza da ima, jos veceras bi dao neopozivu ostavku. Cak i Hotic za ovu ublehu je trenercina.

Ne kontam ljude koji kazu da nije do trenera. 15 **** kola, oci krvare gledajuci ovo sto taj covjek radi. Iz u utakmicu u utakmicu svojim glupostima i izmjenama pomaze nasim protivnicima. Anemicnost, mrtvilo, pickast mentalitet i bezidejnost, to opisuje Ivkovica. Vrhunac njegovog debilizma je da ima spreman alibi za svaku mogucu situaciju.. :(

Da on ima neku viziju kao sto je imao Jakirevic, pa da kazes treba ga istrpiti, ima neku ideju i plan ali jok, sa Ivkovicem samo nastavljamo da tonemo..

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 01 nov 2021, 21:02

Sta ce trener s grupom invalida, oni hodat ne znaju kamo li sta drugo..kriv je jedino sto se prihvatio posla i u **** je od pocetka. Koliko god vi pricali, Bojo je ubjedljivo nas najopasniji i najbolji igraci, danas se vidjelo koliko je falio, pa ni jedan igrac se nije nasao u sansi u 90 minuta..
Za moj pojam oni aplauzi i zajednicko pjevanje na kraju utakmice prave pravi luzerski klub od nas..trecu tekmu zaredom gubimo i igraci su “nagradjeni“ aplauzom...za sta? Pljescemo im jer ne sutnu na gol u 90 minuta..teski su trenutci za klub to sve stoji, i treba podrzati, niposto psovati i zvizdati, ali konstanti aplauzi poslije poraza, pa igracima je postalo svejedno ja dobili ili izgubili..
Nadam se da nije bilo gazi ustase, nego gazi ultrase..sjever je odma poceo gazi ustase kao i istok, ali ako je neko bio na jugu neka potvrdi..uzas ako smo na to spali u 2021 godini.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 nov 2021, 21:17

Azzuri je napisao/la:
01 nov 2021, 21:02

Za moj pojam oni aplauzi i zajednicko pjevanje na kraju utakmice prave pravi luzerski klub od nas..trecu tekmu zaredom gubimo i igraci su “nagradjeni“ aplauzom...za sta? Pljescemo im jer ne sutnu na gol u 90 minuta..teski su trenutci za klub to sve stoji, i treba podrzati, niposto psovati i zvizdati, ali konstanti aplauzi poslije poraza, pa igracima je postalo svejedno ja dobili ili izgubili..
Nadam se da nije bilo gazi ustase, nego gazi ultrase..sjever je odma poceo gazi ustase kao i istok, ali ako je neko bio na jugu neka potvrdi..uzas ako smo na to spali u 2021 godini.
O ovome sam pisao jos od Posusja. Koji **** aplauzom ih docekati!!!!! Pa mi smo najveci klub u drzavi koji nam **** treba to bez ikakvog pritiska igraju. Ili kad se krene gubiti odmah ide kuknjava kad dodju teski dani.

Bilo je gazi ultrase ovi sto su pomislili na ustase brzo su se usutili.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 01 nov 2021, 21:18

Azzuri je napisao/la:
Sta ce trener s grupom invalida, oni hodat ne znaju kamo li sta drugo..kriv je jedino sto se prihvatio posla i u **** je od pocetka. Koliko god vi pricali, Bojo je ubjedljivo nas najopasniji i najbolji igraci, danas se vidjelo koliko je falio, pa ni jedan igrac se nije nasao u sansi u 90 minuta..
Gazi ultrase je bilo a i na istoku je bilo gazi ultrase za sjever ne znam.

Nazife **** ti dijete u picku **** lazljivo
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2021, 21:22

Sta ocekivati nama je ovaj Zrinjski uvalio 3 gola u 5 minuta kad smo najjači bili i sad se cudimo nesto.
Tacno toliko su trenutno iznad nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 01 nov 2021, 21:35

Bez Ace i Crncevica u Prijedor idemo
moSa ljoŽe

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 nov 2021, 21:42

Kakav pickast trener, on nema muda da trening ofanzivno odradi. Ivković je kriv za svaki poraz, svaki izgubljen bod, zato što je vagina.

Mene je stid i sramota ko nam je trener. Poraz u Prijedoru 100%, **** ti sve Tomo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 nov 2021, 21:47

ImbecilniLudak je napisao/la:
01 nov 2021, 18:13
NerminFatic je napisao/la:
01 nov 2021, 18:09
Sto bolan “gazi ustashe”, zasto? Sad ce nam pola zarade otici na kaznu, ionako jedva cekaju!! :(
Ja prebacio kanal. Ne mogu ni gledati.
Imbecilni konju, operite usi obojica i sramite se

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 01 nov 2021, 21:50

Tomo je samo jedna od karika koje su zalutale u klub. Od uprave, preko 70% igraca, pa do njega. Ne znam gdje nestade ona igra protiv Borca, pa i ona borba protiv Tuzle u prvenstvu. Neka pozadina mora postojati. Ne sjecam se kad nas je neko na Grbavici ovako izdominirao. Zrinjskom svaka cast. Ekipa koja ima i gavu i rep. U Prijedoru moramo dobiti inace ide totalni raspad sistema. Kako god, neka nam je bog na pomoci..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2021, 21:59

Azzuri je napisao/la:
Meni je sa druge strane gore ponasanja navijaca Sarajeva i snimci koji izlaze nakon svakog losijeg rezultata na Kosevu. Te lete kisobrani, psovke, tuce i ostalo. Ne moze se nakon svakog poraza, nerijesenog "cirkus" praviti. Zamisli u Posusju da su im yebali sve, a kolo prije dizali ih u nebesa nakon Tuzle. Nema logike.

Meni jedino sto je neshvatljivo da nema nikakvog skandiranja prema Upravi, organima Kluba nakon sto su izasle njihove lazi u javnost. Imamo priliku da iskazemo misljenje svoje na stadionu, saspemo im u lice, tu sansu nismo npr. imali prosle godine i opet nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 01 nov 2021, 22:03

Igranje premier lige za Zelju znaci samo gomilanje dugova jednostavno morace se pritisnuti RESTART kao sto je i Čelik uradio jer ovako se samo gube zivci sa igracima koji ne mogu vise dati nemaju kvalitet za bolje se mora vise platit i postavit neke zdrave temelje iskreno kad se desi da i Zeljo pritisne Restart vise ce izgubit premier liga nego Zeljo,a ako to ne uradite bice te prosjek malo zesci i ispod izgubice raja zelju za dolaskom na stadion kao sto se nama desilo u Zenici

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2021, 22:05

Stativa88 je napisao/la:
01 nov 2021, 22:03
Igranje premier lige za Zelju znaci samo gomilanje dugova jednostavno morace se pritisnuti RESTART kao sto je i Čelik uradio jer ovako se samo gube zivci sa igracima koji ne mogu vise dati nemaju kvalitet za bolje se mora vise platit i postavit neke zdrave temelje iskreno kad se desi da i Zeljo pritisne Restart vise ce izgubit premier liga nego Zeljo,a ako to ne uradite bice te prosjek malo zesci i ispod izgubice raja zelju za dolaskom na stadion kao sto se nama desilo u Zenici
Ne mozemo mi pritisnuti tu vrstu restarta jer nama nece niko placati dugove kao sto vama placa Grad npr. Bilo da je reprogram ili slicno. Ko ce nama davati pare ako odemo iz Premijer lige i zize javnosti? Sad daju na kapaljku, a tad ne bi niko ni marku. Od sponzora, vlasti pa do samih navijaca ili bar vecine.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 nov 2021, 22:09

Ivkovic je bezveze trener, to smo znali i ranije po rezultatima iz Hrvatske lige gdje je znao ispadati.
Ali prije nego što se krene tjerati, zapitajmo se realno koga bi umjesto njega mogli dovesti u trenutnog Želju ? koja budala bi pristala da vodi one poluamaterske igrace koji su za kantonalne lige, plus u klubu koji je u teškim dugovima.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 nov 2021, 22:15

Naravno da ne treba odmah nakon poraza ili kiksa da urlamo na igrače, ali već tri utakmice u nizu gubiš, pogotovo veceras, onaj aplauz je poniženje za svakog normalnog navijača
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 01 nov 2021, 22:19

MrkiMedo je napisao/la:
01 nov 2021, 21:47
ImbecilniLudak je napisao/la:
01 nov 2021, 18:13
NerminFatic je napisao/la:
01 nov 2021, 18:09
Sto bolan “gazi ustashe”, zasto? Sad ce nam pola zarade otici na kaznu, ionako jedva cekaju!! :(
Ja prebacio kanal. Ne mogu ni gledati.
Imbecilni konju, operite usi obojica i sramite se
ma kakvi oni mrki nisu vidjeli Grbavice ocima bilo gazi ultrase a kad su ultrasi poveli hb moja drzava odg je bio hajde zeljo zabij go jest jedino poslije tekme bila zezancija sa onim glupanom iz mostara sto nije znao smotati sa crnim kombijem i nasa seljacka policija

slika

a sto se tice same tekme žali boze smrzavanja na istoku i valjda nekad bude bolje od ovog horora :roll:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 01 nov 2021, 22:20

Ma ili im aplaudirao ili **** mater isto ti je.. Nista to nece promijeniti. Ova ekipa nema potreban kvalitet i cao. Sporadicno odigraju dobru tekmu kad im se sve poslozi i to je to. Mi ba nemamo sredine, nemamo bekova. Smijesna ekipa. Tu smo gdje zasluzujemo da budemo.
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2021, 22:23

Mamba21 je napisao/la:
01 nov 2021, 22:15
Naravno da ne treba odmah nakon poraza ili kiksa da urlamo na igrače, ali već tri utakmice u nizu gubiš, pogotovo veceras, onaj aplauz je poniženje za svakog normalnog navijača
Naredne dvije moramo dobiti. I Rudar i Radnik (ako se bude igralo zbog duga). U slucaju kiksa tu mi je ok iskazati nezadovoljstvo. Poslije Posusja kazem nije mi bilo ok zbog hvalospljeva nakon Borca i TC, ali ni poslije ove dvije jer su ljudi bolji u svakom smislu. Najbolje bi bilo da su se organi Kluba prozivali tokom i nakon TC i Zrinjskog.

Jezivo mi je da su Nazif i ostali iz UO aplaudirali na onu parolu za "spasioce" protiv Leotara predstavljajuci se tako kao neki postenjaci, a lagali. Jos Ivkovic za njih kaze da su posteni, trude se. Krpa zakrpu nasla.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 nov 2021, 22:29

Pa šta i da im manijaci krenu yebavati sve ? hoce li se nešto promjeniti ? da nece proigrati :mrgreen:
I ono malo fudbala što znaju bi im nestalo, kad bi im se krenulo psovati....mada bi realno sve to bilo po zalsugama.
Ovako ih daj malo podrške, znaš da su klocevi, kupi kartu, neki rekvizit u shopu, poguraj malo klub koliko ko može, ova sezona je ionako samo da se opstane i to je to.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 nov 2021, 22:35

Pisem i brisem evo 5 minuta. Izgleda da je problem u meni, bas sam se nadao da mozemo izac iz ovih problema, sad me poprilično strah.
Puno bi trebalo promjenit a ne mozemo skoro nista. Opcija ne znam da li imamo. Posere.m se svima u usta ko je bio u fazonu "dan pobjede".
O cemu li danas te picoke razmisljaju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 01 nov 2021, 22:35

LjoZee je napisao/la:
01 nov 2021, 22:23
Mamba21 je napisao/la:
01 nov 2021, 22:15
Naredne dvije moramo dobiti. I Rudar i Radnik (ako se bude igralo zbog duga). U slucaju kiksa tu mi je ok iskazati nezadovoljstvo. Poslije Posusja kazem nije mi bilo ok zbog hvalospljeva nakon Borca i TC, ali ni poslije ove dvije jer su ljudi bolji u svakom smislu. Najbolje bi bilo da su se organi Kluba prozivali tokom i nakon TC i Zrinjskog.

Jezivo mi je da su Nazif i ostali iz UO aplaudirali na onu parolu za "spasioce" protiv Leotara predstavljajuci se tako kao neki postenjaci, a lagali. Jos Ivkovic za njih kaze da su posteni, trude se. Krpa zakrpu nasla.
Plaćali su reprogram redovno, al nisu plaćali tekuće obaveze. Al ovdje je nešto veče u igri. Je.bote gras duguje 300miliona i računi nisu blokirani, bht preko 50 miliona računi nisu blokirani a mi dugujemo 1.800.000 glavnice i blokiraju ti račun.
moSa ljoŽe

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.