BranimirStulic je napisao/la:Ko pobjedi, osiguran mu je playoff automatski, zato što nije mala stvar pobjediti na neutralnom terenu u Londonu.Aanonymous je napisao/la:Kako ce se bodovati ova tekma veceras, ako sam dobro shvatio igra se na neutralnom terenu u Londonu :S
Jel svaka ekipa mora igrati barem jednom van USA?
Ili je Mirza ovo Dzeki nastelio pa da se vide xD
Samsung S4
Ne mora svaka, samo odabrane ekipe. Neki govori da je veliki uticaj bošnjačke mafije doveo Mirzu u London da se vidi sa Džekom, al' to su, još uvijek, neprovjerene priče.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- QUARTERBACK
- Kontakt:
brooklynsko podzemlje na čelu sa Salihom Brkićem koji ima veze od Vozuće do Londona sredilo je ovaj meč, očekuju se enormni prihodi koji će automatski biti usmjereni ka proizvodnji pamuka u Burundiju. 
najluđa noć otkako pratim forum je bila ta, bilo je piševa k'o nikad u životu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:nema se kome bajram cestitatiCoach22 je napisao/la:
Samo kad bi Grahovca doveli ,sila bi bili![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
InatSilanBosanski je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:nema se kome bajram cestitatiCoach22 je napisao/la:
Samo kad bi Grahovca doveli ,sila bi bili![]()
sekac je napisao/la:pa nismo rijaset nego fudbalski klub **** te
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas divan strumfovski humor

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Marsal
- Kontakt:
Ima Dupovcu. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
bolje drugi uz allaha, nego prvi uz pomoć vlahaSarajlijc@ je napisao/la:Bas divan strumfovski humor![]()
![]()
![]()
NAPRIJED NARODE!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahahaha. odličaaan! 
Evil Genius II je napisao/la:sa ovom pricom o kupu fanovi nazia me podsjecaju na staru mog prijatelja koja se nekad davno slikala sa harisom dzinovicem i svaki, ama bas svaki put kad mu dodjem prica o tom highlightu svog zivota bez obzira na to sto je prica davno prezvakana, sto je haris bitna licnost k'o kup takmicenje u italiji i sto to, na kraju krajeva, nikoga ne zanima. medjutim, dobar kakav jesam ispostujem pricu svaki put jer znam koliko to njoj znaci (da ne znaci bezbeli ne bi ni pricala) i uvijek na kraju zatrazim sliku da pogledam, a ona sva ponosna pokazuje sliku 'iz svoje ruke jer sto je sigurno sigurno je'. shodno tome, zamolio bih i chinagliu da nam postavi koji video i slike tog najvaznijeg dana u historiji kako njega kao navijaca tako i kluba koji voli i za koji zivi jer nismo stvarno dugo gledali i citali nesto na tu tematiku.
Na temi Seria A.
auuuuu
Ovo se zove odvaljivanje sa stilom
Ovo se zove odvaljivanje sa stilom
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Brutalno 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Podlo i genijalno 
Monolog je napisao/la:Ako je iz Banovića, onda imaš sedam dana da ispuniš tu svoju fantazijuQUARTERBACK je napisao/la:mnogo bi joj ga volio pristavit
- Marsal
- Kontakt:
Presmiješno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988